glömde...

Jag glömde ju Ryssland för tusan! Dit vill jag iår. I vår eller höst, inte när det är kallt. har varit där på vintern de senaste åren och jag klarar inte av det kalla vädret där. Det är för kallt, och så kommer man hem med en dunder förkylning. Ja, i maj kanske. Det skulle vara mysigt.

Annars. Jul var kanonmysigt som vanligt. Förutom när jag fick bryt på peter när inte jag fick spela Wii-bowling. Förlåt :P Fick allt jag önskade mig och massa till så jag är supernöjd med mina julklappar :) Längtar som sagt utomlands så jag får läsa alla mina nya böcker ;)

Om några dagar är det nytt år, och den ska firas in i Lidköping hos Elvira :) Tror på en kanonkväll :) Har ju Johanna med mig också! Innan och efter det är det bara tentaplugg. Håller på och läser en bok som aldrig tar slut, och som jag inte förstår så jag vill gå och dö. Känner mig superdeprimerad. Men Jag har lagt upp en plan som är att jag ska läsa klart alla böcker tills erik kommer hem. Då ska jag skriva debattartikeln. Behöver verkligen hjälp. Vet fortfarande inte vad jag ska skriva om! :/ BU!

Fan. Bajs. Ge mig jobb.

Resor

Ja, vad han jag med iår nu då ... jo först åkte vi till Ryssland för att komma igång med mormors gamla lägenhet som förhoppningsvis snart ska säljas/bytas ut mot en lite fräschare.
Sen tröttnade jag och mamma på snöstorm och kyla så vi bokade en flygbiljett till Egypten Hurgada och dagen efter satt vi i solen och myste. Åh en av de bästa resorna ever.
Sen åkte vi iväg till England och kollade på Dave Matthews band, jag, mina syskon, Kristoffer och Orela. Så sjukt kul! Och shopping mm blev det allt.
Därefter böev det en lång väntan men tillslut var sommaren snart över och jag åkte iväg till Turkiet i 4 veckor med mor,far,erik,orela,elvira och lisen. Sen dess har jag inte varit någonstans.

Men iår då?

Jo, Englandresan är redan bokad, men mina syskon + respektive. Vi ska åka och kolla på Jamiraque!
Sen ska jag önska mig en lite tidigare resa av min mamma. Till Egypten igen. Fast skulle vara + om vi åkte en 3 dagars trip till Istanbul! Har redan varit där men var för ung för att vara tacksam och intresserad av alla moskeer osv.
Hotell i Turkiet är också redan bokat så det blir ju förhoppningsvis också av.
Sen vill jag utomland med J så klart.
och så vill jag till rom och paris :P

PUSS

RSS 2.0