judit och judit?

Jaaa jag haaar tråkigt :P

Slut på helgen

Tyvärr. Men helgen har varit mys och behövlig :) Först kom ju Johanna och hämtade mig i fredags, vi åkte och hämtade Amanda, and of we went to Borås :) Vi fick låna Johanna och Amandas kompis lägenhet där, skitbra :) Så när vi kom fram gjorde vi oss ordning och drog på förfest hos Alexandra :) Kul och hon och hennes pojkvän har vääärldens finaste lägenhet. Jag vill ha! Sen drog vi till en pub och tjöta med folk och sen åkte vi hem och typ sov :P 
Vi åkte hem på lördag (efter att jag åt min första subway-macka ever, ja jättegott :)) och kvällen spenderade jag med mina fina föräldrar och syskonbarn med tacos och Melodifestivalen. Ja vad jag tyckte om den delfinalen vet ni om ni läser inlägget under :) Jag vet inte om jag kommer kunna kolla på finalen då Linda Bengtzing är med och svenska folket är störda i huvudet som röstar på henne men andra chansen ska jag se, för jag ska rösta på LOVE GENERATION. DET kommer bli nästa partylåt, eller hur Amanda? ;)
Nu inväntar vi Alexandra och Peter som varit iväg på kärlekshelg i hufudstaden. Ska bli kul att höra hur dom haft det. Off to Göteborg ikväll och föreläsningar hela veckan. Dock åker jag hem på måndagkväll redan för jag ska iväg och klippa mig på tisdag morgon :) ADJÖ utväxt!

Längtar till lördag då jag ska bada tunna med min kära faster och farbror.

MF delfinal 4

Så, äntligen får jag se en hel delfinal utan att jag festar samtidigt eller har infektion i öronen :) Jag måste säga att denna delfinal inte alls var dålig :) Inte så att fler bidrag kan ses som vinnare men ;) jaja, här kommer min utvärdering av bidragen:

1. Melody Club – "The Hunter"

Jag gillar ju faktiskt Melody Club. Denna låt var mysig. Det hände inte jättemycket men ändå var den som sagt mysig. T.o.m pappa erkände att han tyckte om den :) 4 av 5 toasts.

2. Julia Alvgard – "Better or worse"

Denna var fin, men inte mer än så. Hon som sjöng var supertråkig och scenframträdandet var supertråkigt. 2 av 5 toasts.

3. Lasse Stefanz – "En blick och någonting händer"

Jag är ju svag för gamla söta gubbar :) Dom gör mig så glad för man ser att de gillar det dom gör :) Jag hatar ju dock dansband men dom var söta :) 2 av 5 toasts.

4. Linda Pritchard – "Alive"

Wow! Inte ofta jag erkänner vilka jag tycker sjunger bra men vilken röst! Fantastiskt! Den skulle nog inte vara självklar favorit i eurovision då många låtar låter likt denna men jättefin :) 4 av 5 toasts.

5. Anders Fernette – "Run"

Kommer inte ihåg... kommer inte ihåg... så jag har inte så mycket att säga om den :) Han var ju inte ful så... 1 av 5 toasts.

6. Linda Bengtzing – "E de fel på mig"

Jag spyr. Hon visste att hon skulle gå vidare. Ändå lägger hon på ett falskt leende och överreagerar. Hon suger så äckligt så jag vill spy på henne. Som jag sagt förut, hata är ett hemskt ord med hatar jag någon så är det Linda Bengtzing. JA det är FEL på dig! -5 av 5 toasts.

7. Nicke Borg – "Leaving Home"

Alltså inte fyskam. Helt okej. Lite coolare scenuppträdande. Men ja. som sagt inte så mycket mer. 2 av 5 toasts.

Love Generation – "Dance Alone"

Wow låt den vinna! Låt den vinna! :D Jag är lycklig att det inte var under förväntan :) Så bra! Bra låt, bra röster, bra framträdande, bra utseenden :) ojoj!


Kollat schemat

Sådär, såg att jag har 2 timmar mellan föreläsningarna på måndag. (jag påminner då mig själv om att) då blire att åka in till stan och inhandla ny parfym, lite smink och annat, nu när jag får CSN för två månader :) tjihoo!

Helg för mig

haha gud vilka tråkiga inlägg det blir nu för tiden :) Det händer inte så mycket i mitt liv, (försöker) läsa och leka med syskonbarnen, thats it. Därför blir bloggen drabbad av dessa tråkigheter, för att jag försöker tänka på annat.

Ska iväg på föreläsning snart (om jag hittar salen) och sen åka hem till Skara :)

I maj blir det St.Petersburg och det ser jag fram emot såååå mycket just nu! Älskar den staden på våren

Linda B

Jag har nog bara en kommentar om melodifestivalens delfinal som är på lördag och det är ; De som röstar på Linda Bengtzing, och dom som heeelt ärligt tycker att Linda Bengtzing är bra, tycker jag synd om. Omusikaliska till 1000? JA. Förlåt men hon suhuuger Bahaalle

;)

Prata ut...

Åh äntligen blir det en resa till St.Petersburg på våren :) Det har jag längtat efter :) Detta sker i maj, men mamma,  Alex, Peter och Vincent.

Att anstränga sig att lyssna, på tv, på folk som pratar, om Vincent eller Vanessa skriker från övervåningen, det ger mig en sån hemsk huvudverk. Det måste vara så här det blir för de som har dålig syn och inte använder glasögon, när de får ont i hövet.

Igår fick jag prata ut lite med min syster. Idag fick jag prata ut med Peter. Smärtan släpper när jag talar ut. Även om det kanske är jobbigt att lyssna, I dont know ;P Men ni som ställer upp och lyssnar, Tack

buöö

sådär, så blev man ännu mer deprimerad när man märkte att jag har läst fel bok till den tentan jag skrev förra veckan. Hej underkänt och omtenta! huu :(

Jag får blocka fram på alla bra grejer som händer i framtiden, och läsa på till nästa tenta helt enkelt.
På torsdag är det musicquiz och det ska bli kul :) Älskar när man får åka hem till Skara och umgås med sina vänner :)


hjärta

Jag kan inte förklara hur ont jag har i hjärtat just nu. Mitt liv känns som världens sämsta just nu. Skiter i mina öron, detta gör fan ondare. Gjorde jag rätt, gjorde jag fel? Ja det får framtiden visa mig.
Jag är så hemskt ledsen

Slutrest

ja då var man hemma i kalla Sverige igen. Både positiva och negativa känslor för det. Skönt att komma hem till familj och vänner men inte till vädret och studier. Just nu satte jag mig här för att lugna mina nerver för om 3 timmar börjar en 24 timmar hemtenta som jag inte är Aaaalls förberedd för. Nervös, JA, men det finns ju alltid tid för omtenta ;P Just nu är jag lite halvstressad också för Juels har inte Word på sin dator så jag kan ju för sjöen inte skriva tentan :P Mamma försöker hjälpa mig med det nu.

Annars om resan. Har varit väldigt skönt och behövligt att komma iväg. Vi har haft både bu och bä väder. Regna och mulet första dagarna men sista dagarna var riktigt fint.  Tyvärr somnade jag tidigt typ varje dag pga grov förkylning som inte var alls kul men det känns iallafall bättre nu.
dock är jag ganska ledsen eftersom att den liiiilla färg jag samlat på mig redan håller på att försvinna! :O Jag vill inte vara blek igen!!!!!

men nu ska jag läsa en bok riktigt snabbt så jag är lite förberädd iallafall.

Puss

Splittrad

Jag har alldeles för mycket jag tänker på just nu. Behöver nog verkligen denna resa.
Denna resa som för övrigt gör så jag inte kan sova eftersom att jag är sååå flygrädd. URS

Melodifestivalen 2011

Tänkte ta och härma min vän Amanda, då jag är melodifestivalsfreak, och alla tycker olika :) Alltid roligt att jämföra, även om jag vet att jag alltid har rätt ;) haha

Dilba - Try Again
: Ja, jag hade väntat mig en lugn låt av henne, då hon inte riktigt har någon power i rösten, men den var ju disco-aktig. och ja... inte så bra eftersom att hon som sagt inte har power i rösten. Såg inte ut som att hon sjöng själv, då hon inte öppnade munnen och kläderna var jättefula och framträdandet var också rätt trökigt. Nej, Dilba ska hålla sig till lunga låtar, genom högtalare, inte på scen.

Swingfly - Me And My Drum: SÅ bra! :D Denna ringde jag ocg röstade på! Äskar deras musik och man ville bara upp och dansa när de sjöng :) I like!

Jenny Silver - Something In Your Eyes: Håller med Amanda, verkligen en schlager-låt. Det är som sagt den ABBA-låt som Björn och Benny aldrig skrev. Den var ju bra för att jag gillar Abba, men som sagt tråkigt när låtar låter som plagiat, så både bu och bä till denna :) men tycker det var bra att hon kom till anra chansen :)

Jonas Matsson - On My Own: Dåligt! Tråkigt! Kändes som minimelodifestivalen och 90-talet, precis som Marie Särneholts första val av kläder. FYFAN

Le Kid - Oh My God: Nä. Skitdålig låt, jobbiga tjejer och snurrande lakritsar var verkligen ingen hit :P

Rasmus Viber - Social Butterfly: Också skittråkig låt. Han såg astöntig ut och sjöng falskt många delar av låten.  och var det denna som lät som timotej?

Pernilla Andersson - Desperados: Den här ringde väl alla Lars Winnerbäckfans och röstade på. Om hon hade varit den blå partiet i politik är ju jag så låååångt åt det röda hållet som möjligt :P Verkligen inte min smak.

Danny - In The Club: Lätt bästa :) Jag kan t.o.m tänka mig att skicka denna till Eurovision. Jag sjunger skitsnyggt, dansar som Justin T, och ar sån utstrålning! Låten var väl inte en 10, men en 8 iallafall. Den kommer gå på radio i sommar, hoppas jag :D HURRA för DANNY! Jag är kär ;D


Tycke om hela delfinalen:
Ja jag gillade denna mycket mer än förra åren :) Tycker ju inte vi ska skicka lugn låt detta året då det gick skit 2010 ;) Så bra att det är fart i låtarna :) Jag gillade de snuttarna innan artisterna gick upp på scen, det var mycket roligare iår :D Minus går enbart BARA till Marie. Jag klarar inte av människan. Falskskratt och miner och fula kläder. Urs. Bort med henne!

Så :) Amanda och jag hade både lika och olika tycken om denna delfinal. Kommer det vara mer likt nästa gång? ;)

Bra föreläsare :)

Dagens föreläsning var så där. Men oj vad den blev bättre med den föreläsaren vi hade :) Han var medelålders man från England (engelsk brytning). Asrolig. Skämtade mycket och varje gång något sa något (av eleverna) så svarade han glatt ; Cheers mate! :)

Idag stannade jag kvar i Göteborg för att hjälpa till att ta hand om Vincent och Vanessa.

Kom hem nöjd =)

Jag och Alexandra tog en tripp till Frölunda torg idag. Jag tänkte kolla om jag hittade något utav plaggen i inlägget nedan, men bodyn och kavajen fanns inte, och byxorna! FYFAN vad fula dom var! Dom var verkligen inte menade för korta personer med kurvor :P och materialet var jätteoskönt, så Gina Tricot-byxorna på reklamen, köp ej! :P

Jättedepp efter två affärer så gick vi in på Monki. ÅH Jag var så nöjd när jag kom ut därifrån :D Alexandra också. Jag hitade 2 par byxor för 80kr st. och en body för 60kr :) Alexandra hittade en somrig t-shirt 60kr) och jättesöt väska (20kr) så vill ni fynda, dra dit!

Puss

RSS 2.0