Fredag!

Åh jippi! HELG om ca 2 timmar! Om en kvart cyklar jag iväg i regnet och samlar in all post. Sen hjälper pappa mig att ta den till posten (så slipper jag cykla dit också :P) är så trött på att gå upp tidigt på morgonen!
Imorgon ska jag sova länge, och sen shoppa i Skövde! Första gången på typ 1 år :D

Inge ork

Idag orka jag inget efter jobbet. Jag gick och sov nästan direkt. Har haft en orolig känsla i magen de senaste dagarna och mår jättedåligt över det. Då är det lika bra att sova bort det. Drömde att jorden gick under samtidigt som vi var på fest. Alla på festen hamnade på samma ställe "efter döden" och sen kom även hela min familj dit, vilken tur man har.

HELVETE! Vart kom det regnet ifrån! haha :D Spöregn verkligen. Ska ut och springa. Kommer ihåg när jag och Amanda C hoppade i vattenpölar på somrarna förr i tiden.

blö. Bara onsdag. Jag hade velat att det var fredag imorgon.

Nu slutade det... efter en minuts spöregn :P


Ja, igår skrattade jag !

hehe Gör jag väl i vanliga fall också men. Det sades så många roliga och konstiga saker igår.

Vi satt och diskuterade en killes tatueringar. På en var det typ sån där vikingatext på, så jag frågade vad det betydde. Då började han rabbla upp massa konstiga saker, typ pipskägg och kvinnoskägg... Då säger Sandra: Men... kvinnoskägg.... vad innebär det? Helt seriöst. Killen kollade konstigt på henne och sa: ööh...m... jaa skägg som sitter på en kvinna?

Sen satt vi och diskuterade att svenska killar inte gör mycket för sina tjejer, typ bjuder på middag, mat ute, kommer med blommor eller liknande. Då säger marina: Men min kille bjuder på sig själv... var av jag börjar asgarva! hhahaa " men det är ju inte samma sak!!" (bjuda på saker och bjuda på sig själv)

Sen sa en kille: Om du var singel hade jag haffat dig direkt! Jag blev rädd... vad betyder haffa? Låter kriminellt?

Tror man måste varit med för att fatta, och det var nog inte så kul som jag tyckte att det var, som vanligt ;P

Socialantropologi

Jag kan inte stava eller uttala det men det ska jag iallafall läsa i höst. Skönt att jag har något att göra till hösten (det, plus ta körkort) Plus att jag förhoppningsvis får spendera mer tid med min kära syster m familj :)
Ofta hade jag velat att hon fortfarande bodde hemma, skulle behöva henne nu, som så många andra gånger. Hon är en av de få jag vet alltid finns och kommer finnas där för mig.

 


lmfv

And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

Musikminnen

kommer ihåg en vinter när Matilda var på besök här i skara... när hon skulle åka hem var det snö-kaos så hon fick stanna kvar några dagar pga att alla tåg var inställda. Då satt vi och lyssnade (enbart) på Ed Harcourt. Och det sitter jag och lyssnar på nu också :)

Puss

Hemma från 45+

och jag längtar tillbaka. På sätt och vis är det skönt att vara hemma. På andra sätt och vis är det inte alls skönt.
Min släkt i Uzbekistan är helt fantastisk. De har skämt bort oss med allt och vi kom tillbaka med mer pengar än vi åkte med, för vi fick inte betala för något!

Bröllopet var som en lets dance final och det var superkul! En dag höll vi alla på att svimma av värmen. Som tur var fick vi åka iväg till både en "sjö" och en pool som vi fick bada i :)



Jag känner mig inte glad just nu. Orkar inte.

RSS 2.0