klag

åh jag är så trött! Jag orkar inte gå till busstationen... jag orkar inte åka buss. jag vill inte sitta på folkhögskolan i Lidköping i 100 timmar. Jag vill bara ha helg och sova. Idag ska vi lära oss om hälsa. Hoppas det blir en värd (HEL) genomgång för det har inte inte varit någon annan gång, sen jag började.

Eurovision del 1

Vet inte hur jag ska orka. Är så jävla trött idag, men vilken dag! Både Estelles dop och Eurovision delfinal 1. ;D Men iallafall, tänkte skriva om låtarna, och sätter dom i den ordningen jag hoppas på.
-
-
1. Danmark - pga falsksången från Cypern kommer Danmark etta för mig. Jag har verkligen fastnat för denna låt.
2. Ryssland - Att dom lever! :D Detta är lycka!
3. Cypern - WoHo hejaheja! Den här gillar jag skarpt. Dock sjöng hon falskt, trååkigt :/
4. Island - Lite halvmysig filmmusik... den var ju bättre än förra årets vinnare iallafall (om man ska jämföra med något.
5. Rumänien - Somrig och trevlig. Lät lite grötigt i melodin men jaja
6. Finland - Muumin. Men fin. och kul med lite svenska :)
7. Israel - Påminner den inte lite om både The Moniker och Andreas Johnsson? Jaja, helbra tycker la jag.
8. Grekland - Får minus för att kören sjunger mer än sångerskan. SJUKT tråkigt. Annars var den väl lite klatschig.
9. Moldavien - Ja, som ni ser så hamnar många lugna låtar långt ner. Jag hatar lugna låtar. Denna var ju inte skitdålig iallafall.
10. Österrike - Alltså jag kan inte låta bli att hänga på denna låt. Dom är asäckliga men det är något kul med låten :P
-
-
Ungern - mja... näe
Sweitsch - (Jag orkar inte googla upp hur det stavas) böö
Montenegro - hehe mamma hjälp....
Albanien - Vad har hon på huvudet? Och varför applåderar alla när hon skriker? Jag hade buat.
Lettland - Herrejisses. Eller så kass är den inte, bara otroligt heltråkig. (Nu när dom sjunger går jag på toa)
San Marion - Stackars lilla land. MEN lägg märke till att jag tycker att tjejen från Belgien var sjukt mycket sämre.
Irland - Nä jag klarar inte av dom. High Scool Musical? Låter inte det så? Eller allt på disneykanalen? Men jag antar att mina 2 sista kommer gå vidare.. så är det alltid.
Belgien - 10 år gammal och kan inte sjunga. Fy fan, bara för att, kommer hon gå vidare...yök

lång bra helg

Ja, jag har haft en lång, lugn och jättebra helg :) Marcus kom till Skara i onsdagskväll. Samma gjorde Erik, Vincent och Vanessa. Vi har väl egentligen inte gjort något speciellt, massa småsaker bara. Vi var i Jättadalen igår. Sjukt jobbigt att gå upp för berget med värt det när vi nådde toppen ;P Såg även att det var MV-bal igår, då jag och Marcus var ute och sparkade boll. Åh jag längtar tillbaka till gymnasiet faktiskt :)
Idag åkte vi iväg och hängde med Lisen på Julahotell, sen spelade vi minigolf vilket var kanonkul (jag vann ;))
ugh känner verkligen inte för att sova själv inatt. och känner definitivt inte för att vakna upp tidigt och ensam imorgon.

Utmärkt helg och lugn bra vecka

Jo, i helgen åkte jag till Linköping. Jag och Marcus tog det lugnt på torsdagen och på fredagen åkte med Johan och Malin till Johans sommarställe. Det var så mysigt och trevligt och sista dagen ville jag inte alls åka hem. Åkte båt, som jag älskar, åt god mat, spelade kort, kub, kollade massa hockey, fiskade upp en fet gädda osv. 
Var inte alls sugen på att åka till Lidköping i måndagsmorgon. Kände att min kropp inte var van vid att gå upp kl. 6 på morgonen. Men fick veta att man har egentid från 12, så man behöver inte vara just där till 17. Fick även veta att tisdagens aktivitet var inställd. Vi är lediga på torsdag och även fredag. Så det är bara imorgon som jag måste gå dit, denna vecka. 

Imorgon är en fullspäckad dag. Först ska jag som sagt till Lidköping och är där från 8.30 till 12. Sen ska jag kolla mina leverfläckar på vårdcentralen, har tänkt göra det länge så :) Sen kommer Vicce, Vasse och Erik till Skara. Sen kommer Lisen till mig på kvällen och vi ska ha vårt vanliga vin och tjöt-mys :) och vid 22 kommer min älskade pojkvän till Skara... om inte hans bil dör på vägen ;P

Nähä, nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem och att hockeyn ska börja. :)

kaninmamma

Den här helgen som gått och denna vecka är jag kaninmamma till.... 11 kaniner. Just nu vill jag bara att mamma och pappa ska komma hem från ryssland (de kommer imorgon) jag vill att veckan är över så helgen kan komma och jag kan åka till min efterlängtade pojkvän.

utvilad/trött

Jag skulle varit utvilad om jag inte fortfatte drömma dessa hemska drömmar. Och så känns de så så verkligen så när man vaknar vet man inte vart man är eller vem man är... jävla skitdrömmar

RSS 2.0