glass-väder

åh shit vad skönt att det är fredag imorgon! Ska ut och springa snart (Erik och jag har varit ute varje kväll hela veckan, dock är han i Göteborg idag, men jag ska ut ändå, ta tag it nu ;)) och efter det får jag väl ta och packa lite. Ska som sagt bli såå skönt att åka ut till Mia och Håkan. Dock ska det ju bli regn har jag hört så det är ju inte lika kul.
Idag tog jag med Vincent ut och gick, vi gick till Gottis där han valde en stor daimstrut. Sen gick vi till munken där han fick en dricka och en godisask och vi gick långsamt hem (en omväg)
Han sa även : häär kommer buuusseeen!och vinkade fint till busschaufförerna (det kom två bussar på rad)
haha ja, vad alla än kan säga, eller säger, så kan jag lova er, även om dom är överenergiska och busiga, så har jag väärldens finaste syskonbarn :)

Sommaren är kort

Åh hej. Så var midsommarhelgen över. Shit, man ser ju hur sjukt sommaren kommer vara över. Tråkigt! Och nu har jag alla mina helger helt uppbokade. Tack vare min faster och farbror har jag nu med mina kusinbarn bokat in en helg hemma hos dem, då vi blir ompysslade och bortskämda. Kanske t.o.m ska testa ett dopp i tunnan :) Så skönt att få en till lung "nykter" helg.
Midsommar var supertrevligt. Vi åt mat hos Amanda, ute. När regnet kom hoppade vi upp på "balkongen" och fortsatte tjöta, sjunga, dricka och ha det riktigt trevligt. Seen åkte vi ut till en stuga i Gröneskog där de hade fest. Jättekul där också. Dock kändes det som att tiden var mycket mer än den var, så vid 1 hittade jag skjuts hem. :) Och jag luktar fortfarande lägereld :/ euh.
Kan inte förstå hur mycket jag längtar till Turkiet nu! Istanbuls gator och sedan Gümbets.... mmm
Puss :)

Midsommar imorgon

åh jag orkar inte gå ut. Dock är det fint väder. Men jag oooorkar verkligen inte :P Varför måste man snappsa på midsommar? :P

Blir nog en bra midsommar iallafall. Imorgon käkar vi och har oss hos Amanda. Sen cyklar vi ut i skogen och festar. :P

På lördag firar vi midsommar med släkten, för både pappa och Håkan jobbar imorgon. (Lucky me) Det blir mat och snaps här hos Nybergs :)

onsdagstankar

Suttit och kollat på "Water for Elephants" och den var jättebra :) Den var så bra så jag nästan funderar på om jag sprängt min blåsa, ville inte pausa för att gå på toa :P 

Sen har jag också funderat på om jag vill ha en till tatuering. Jag har länge velat ha en text på axeln, men det finns bara inte någon text som är "jag" och då vill jag ju inte ha det :P Sen har jag alltid funderat på en till fjäril men alltid viftat bort den iden då jag redan har en. Men nu har jag kommit tillbaka dit, och funderar skarpt på den. Ska prata med min faster och farbror (dom jag isåfall åker med, nästa gång dom tatuerar sig) Håkan är bra på att veta var man ska sätta tatueringar, t.ex. att magen är bad idea, då man förmodligen kanske blir gravid i framtiden, och då kommer tatueringen, helt säkert, bli kanonful :) (inte för att jag hade tänkt tatuera mig på magen men :P haha)

nervis

När jag sätter mig i bilen med pappa så känns allt så lugnt, och näst intill neutralt... men så fort jag börjar tänka på körlektioner så blir jag skitnervös, ont i magen och velig. Urs, pallar inte sånt. Varför måste man gå igenom sånt här för att få körkort? :P Känns som att jag kommer sitta som 60 åring och ta körlektioner...
bööööö
Tackar Jenny, Frida, Sandra och Amanda för gårdagskvällen :) Supermysigt att samla gamla gänget igen!

Tackar även fina Lisen för en bra förmiddag, igår :)

Börjar tröttna :P

Haha jag vet i fasen inte sist jag hade en heeeeeel helg utan att dricka. Och det märks, jag är så jävla trött. Festar till 5 på morgonen och sover hela dagarna :P Och bättre blir det inte då midsommar är på gång, tjejhelgen, Alex och Amelies 30 (60) års fest och Turkiet.... ugh.

I torsdags drog Jag, Johanna, Marina och senare kom även Elin, till Stadt där vi satt och tröta och drack lite. När det var så kallt och dom stängde så hittade vi en efterfest som vi drog till. Kortspel, dans på stolarna och roligheter, kom vi hem kl. 8 på morgonen. (Sov, gick till utspringet med Johanna, och gick hem och sov till 17) 
Sen gick jag till Amanda (igår, fredag) vid 18 tiden och vi drog vidare till Johannas granne, "bror"s studentfirande och det var supertrevligt! Gud vad kul vi hade! I slutet satt vi ute i partytältet till 12 då vi alla drog till Krikelin och hängde där. Även denna kväll slutade hos Amanda på efterfest med roligt folk, men när klockan var 4, och folk började däcka så tog jag mitt pick och gick :) Skönt att vakna upp i min säng, kl. 13 :P
Ikväll blir det myskväll, tackgodegud. Och imorgon drar vi på kalas som sagt, hos lillfröken :)
Puss

Student-tider

Hade jag haft två vänner som Joey och Pheobe skulle jag leva länge! Den som har skrivit manuset till Vänner måste känna sig nöjd. Jag är nöjd ;P

Imorgon är det studenten i Skara. :) Hurra! De ser ju ut att få lika bra väder som vi hade när vi sprang ut (89orna hade världens bästa väder ;)) Blir nog en kanonbra dag. Sen blir det kalas för vår fina prinsessa Vanessa :)

Inget känns bättre än när någon utav min systers barn somnar i ens famn :)
Och igår såg jag och Alex filmen "remember me" och den var jättebra. Ännu en till film jag kan rekomendera.

Summer

Superbra helg även denna gång. Lite lugnare än vanligt (skönt!) men ändå lika kul som vanligt.
I fredags såg jag med tjejerna som jag inte umgåtts med på jättelänge. Sandra, Jenny, Johanna, Marina och Amanda som vi var hemma hos =) Supertrevligt :)

På lördagen var det grillning hos min faster och farbror och det var supergod mat och jättekul att träffa släkten som vanligt, även om många fattades, då flera av dem är i Israel.
Senare på kvällen åkte jag inte till stan med Alex och Amelie och drog på lite förfest hos Amanda innan vi drog till Krikelin (ja, det är där vi hänger, stammisar... börjar bli lite lätt pinsamt faktiskt :P) 

Söndagen bestämde jag och min syster oss för att kolla på romantisk film. Vi bjöd in Linnea och Amelie också. Detta slutade dock med att vi kollade på skräckfilm, och jag sov gott bredvid min syster i min säng. Husk hette filmen och var görbra så den rekomenderar jag verkligen.

Imorgon åker jag till Göteborg tidigt för att ta hand om Vicce och Vasse när Alex och Peter jobbar.

Ruskväder

Jag blir så less på detta väder. Och jag blir så less på att flygbiljetter till just BARA Gran Canaria är så jävla dyra. :(
Jag som tänkte hinna med en hel del idag. Ut och gå en långpromenad blir det inte... Inte i detta väder. Dock var vi på mammas jobb förut. Sen när barnen har vaknat(inklusive Alexandra) ska vi ut i ruskvädret igen och köpa present till vår farbror, samt lämna tillbaka böcker på biblioteket. (Tur att man bor mitt i stan, 5-10 min från vart man än vill gå :P)
Hoppas på bättre väder imorgon så vi kan sitta ute på grillfesten. Annars har dom iförsig logen med infravärme så :)

nya kläder... vill även ha bättre väder

Så. Nu är jag hemma i Skara igen efter att ha lämnat in mitt skriftliga arbete och gjort sista tentan för i vår. Stannade även kvar hos fam. Juel och umgicks tills idag, då jag, Alex och Vanessa åkte och hämtade Vincent på dagis och åkte till Allum, innan vi drog oss hemåt till vår hemstad. På Allum köpte både jag och Alex lite var, även om vi stressade oss igenom affärerna för att hålla barnen vid gott humör :) Alex hittade även lite sommarkläder till Vanessa.
Själv hittade jag ett par jeansshorts! Helt fantastiskt. Jag har alltid velat ha det, dock aldrig köpt det för att a: aldrig hittat några som sitter/passar bra och b: Jag har aldrig trivts i shorts. Men nu! På Vila tog jag chansen och provade st. S (trodde jag) och dom passade så jävla bra! WOHO! Vet ni vad det roligaste är? När jag kom hem och visade dom för mamma såg jag att de tydligen var XS :/ hur? :P haha! Det är nog ett par väääääldigt stora XS. :P Men lite kul. 
JÄJÄ. Helgen är helplanerad. Imorgon ska jag och Alex ut och köpa present till vår farbror som fyller år idag. Sen ska jag ha skräckfilmskväll med Amanda :) Äntligen! På lördag ska vi ut på grillfest hos vår faster och farbror, också Äntligen! :)

Vilken natt!

Jag åkte med Erik och Orela till Göteborg igår vid lunch. Dom stannade hos Alex och Peter och vi fick först paj, och sen när Birgitta och Jocke kommit förbi blev det även grillning :)Mycket trevlig dag som avslutades kl. 22.00 med en vodka-pigelin på verandan :)
Den sista tentan hade jag idag. Erkänner att jag inte lagt någon tid på den alls nästan, motivationen har varit helt borta. Men jag gick dit för att kolla upplägget, skrev t.o.m i en och en halv timme (menvet att det var för lite för G) så nu vet jag, och omtentan kommer jag nog faktiskt klara galant tror jag :)

Men natten? Fy fan. Jag älskar i vanliga fall åska och blixtar. Men detta lyste ju upp hela himlen, man han knappt räkna till ett innan mulret efteråt kom och jag tror fan marknen skakade lite vid ett tillfälle. Tur att man delade rum med Vanessa så jag inte var själv ;PDock dog jag lite av värme eftersom att jag inte vågade ha fönstrena öppna när det regnade så... möööh

Hemfärd: torsdag, för då ska Alex och Peter dit. slipper jag betala bussbiljett och får umgås med fam. Juel :)

måndagen

BU ge mig ett varmt land med hav och pool precis utanför fönstret! Nu klagar inte jag på vädret i Sverige, det är ju för tusan utomlandsvärme nu, men man blir galet sugen på att bada :P Sen är jag ju även galet sugen på att åka till Elvira och hälsa på, på Gran Canaria. Ge mig billiga biljetter snälla flygbolag. Det finns alltså biljetter, flyg fram och tillbaka från Stockholm som kostar 6000kr. 6000kr! Allvarligt? Lägger folk ut det, till Gran Canaria, som är som att åka till Gottland... utan hotell... ? näääääooooot
Vet inte om jag skrivit om lördagen men det var supermysigt. Jag, Amanda och Lina åkte ut på landet till Daniel och satt i solen heeela kvällen. Lite kub blev det också, först vann Daniel och Lina, sen vann jag och Amanda :) Efter många om och men.. och hur... tog vi taxi in till Skara och Mangos. Inte mycket folk där men vi dansade resten av kvällen.
Nu sitter jag och skriver på arbetet som ska in imorgon. Bu. urs...

påt igen... böh

urs, har nog sovit för lite idag. För jag känner mig inte bakfull men har ändå en konstig känsla i kroppen :P Men har sovit några timmar nu, så nu ere påt igen.

Igår kom Amanda hit och jag, hon, Erik och Orela startade grillen, pysslade i köket och käka gott grillat med coscos och melon-sallad. Sen kom Lina, och lite senare joinade även Daniel och vi hade n bra liten förfest i värmen på altanen.
Vi drog till Krikelin där vi tröta med lite folk. Inte en enda gång gick vi upp och dansade denna kväll, OCH för en gångs skull satt vi kvar till stängning.Drog hem till mig på efterfest, fick med oss en ryss och lettlandskille... :P haha men dom fick dra rätt snabbt. Seeen hade jag nog världs roligaste natt. Jag och en till hoppade studdsmatta och höll på att kissa på mig av skratt! :P Sen drog vi till Källeskolans skolgård och snurrade på en läskig grej, vi klättrade på klättervägg och hahaha! ja herregud det var bara sååå kul :P Dock inte lika kul när Amanda kommer in och väcker mig kl. 9 på morgonen (ÖVERPIGG!) då jag somade vi 7 tiden så var det som sagt inte okej:P
Jaja, sen satt vi i solen jag och amanda, vid 11 drog vi och köpte pizza, sen mådda jag döligt, somna, och nu är jag här. Har satt på mig min nya längklänning från HM (som dock är 20 cm för lång, får kolla om någon kan sy upp den åt mig.) och ska snart till Amanda, för att åka ut till Daniel i Axvalla och hänga på HANS altan heela kvällen :) Ska bli kanonkul! Blir nog iallafall Jag,Amanda,Lina,Daniel och Oscar Montazami. :)
oj, långt inlägg det blev :)

RSS 2.0