Hola!

Igår fyllde Sandra 20 år och vi åkte dit för att krama på henne och äta smörgåstårta. Mycket mysigt :) Massa hundar fanns det där att mysa med också.
Kvällen innan var kanonkul hemma hos Sandra, med god mat, dricka, kort, skratt, lekar och en strippande Brian! Kanonkul! Sen hade jag iförsig inte alls kul på stadt utan blev så uttråkad och less eftersom att jag tappade bort alla, så jag gick ut och satte mig på en trottoarkant en timme innan vi åkte hem. Jag ringde runt till en massa folk (stackare) och pratade, vilket dom förmodligen blev chockade över eftersom att jag hatar att prata i telefon. (Så då måste ni förstååå hur uttråkad jag va! :P)

Ikväll blir det SATC och sen hem och krama på Vincent.

Imorgon kommer Alex och Peter hit, Jag ska fika med Frida Lossi Elvira i Lidköping och ringa min faster och planera min övernattning hemma hos dom på fredag. Ska bli mysigt.

Puss


det sista

Det blev en lugn kväll igår, hos Frida, med henne och Sandra. Vi vaknade vid 9 och åkte och hämtade Amanda en timme senare för att ta en trip till Lager 157. Mysigt!
Imorgon ska jag äntligen klippa mig och på kvällen ska vi fira Sandra med förfest hos henne och sen åker vi till Stadt i Lidköping.

Fredags kväll var så jävla bra kväll så det går inte! Kanonkul! 5 av 5 toasts!

 

Skönt

Fick precis svar från Handels att jag redan är registrerad så jag måste inte komma dit de datum som det står (Bra, för jag är i Turkiet alla tre datumen :P)

Det som inte är lika kul är att alla får sin lön idag, medan jag själv fick min hyra på 3500 vilket jag inte alls vill betala, för det betyder att jag går från fem siffrigt till fyra på mitt kort ;P Inte kul!!!!!
Men jag har även fått beskedet om utflyttningen, och 30 augusti bor jag inte där längre :)

Och ikväll är det Party! Grillning, skitsnack och förfest hos Frida, och sen åker vi vidare och festar i Lidköping.
Hoppas på 5 av 5 toasts! ;)

Onsdag

Hejhej!
Denna dag har jag hunnit med en del. Vart och kollat på studion, bärt massa datorer på mammas jobb och haft mysig kväll hos Frida med nästan alla tjejer =) Imorgon åker jag till Göteborg över natten. Sen kommer pappa och hämtar mig på fredag och på kvällen blir det party med gamla sp3agänget. Jag Frida Sandra Jenny Erik och Patrik :)





Vill prata hela tiden. Men jag är ingen tjatig person. Vill inte trötta ut mina vänner eller tänka på det själv, vill få bort det från mina tankar, men självklart går det inte. Sitter fast som superlim i mitt huvud. Och det är inte ok.
Jag hoppas Vicce kan krama mig och få mig tänka på annat... typ bajsblöjor eller något :P


Ångest

Idag har jag haft en ångestdag. Även om jag gick upp supertidigt så känns det inte som att att jag direkt utnyttjat dagen över huvutaget. Jag kollade på "Sjunde himmlen" och kollade runt på datorn. Jag kan inte regestrera mig på skolan de datumena som man ska, och inte heller skriva in mig på kåren då de har inskrivningsdatum så jag har fått maila Handelshögskolan om det. Sen städade jag mitt rum, efter att ryssarna hade sovit där. Bäddade om, dammsög, plocka ihop bäddsoffan osv. Jag har pratat lite med Erik och hans gäng som kom förbi för att äta (paus från studion) men sen har jag verkligen inte gjort nååågot annat och paniken kommer sakta med säkert.... Jag har inget att göra!!!!
Jag vill ha alla roliga datum nu! Jag vill klippa mig på måndag och sen dra ut och fira Sandra 20!! Vill flytta ifrån lägenheten så jag slipper studielånen nått mer, vill ha Peters alla firande och MEST vill jag ha den 14 augusti så jag slipper detta jävla pissväder i Sverige och kan få bli lite brun i Turkiet istället. Spendera pengar på utekvällar med god mat, och sen få gratis öl av de i baren på Shakers och Xbar. Hoppas alla roliga jobbar kvar.
Jag vill till den varmaste värmen som förmodligen kommer bli runt 45 + eftersom att det är 40 redan nu. Nununu vill jag åka! Ge mig imorgon då det är mys med tjejerna iallafall, och sen torsdag så jag kan åka och umgås med Pootschi och min syster lite iallafall. Då mår jag fint sen :)
Men vad ska jag göra nu då, resten av kvällen? Finns ju inte ens någon kul på t v. Allsång liksom... nej tack.

Uppe med tuppen

Det blev film med Frida och Amanda igår. Väldigt mysigt! Eller ja... själva filmen var kanske inte så mysig, eftersom att det var Saw 5 men :P
När vi gick och la oss så kunde jag inte somna, med tanke på att jag gått och lagt mig mycket mycket senare alla andra nätter detta sommarlov. Jag var varm och låg och vred och vände på mig... ja, då kommer Torsten! Katten, som lägger sig vid mina ben, på täcket. Så jag har legat i fosterställning hela natten vilket inte var allt för kul, inte ens för mina korta ben :P PLUS att Torsten snarkade! hehehehe

Iallafall, så gick de andra upp typ 6 eftersom att de jobbar, och även jag gick upp när de skulle åka. Jättebra tillfälle för mig att ändra på mina sena nätter och mornar. :P

Inga planer för idag.... tråk... kan det inte bli bra väder snart iallafall?

Trötter

Sjukt bra kväll igår. Men jag var nog fullare än jag trodde.
Jättekul förfest här med typ 30 pers, massa musik, dans och vattenpipa.
Stadt var också ganska kul, dock tappade jag bort alla utom Elvira, vi dansade så gått det gick, men jag hade så ont i fötterna i slutet.
Det slutade iallafall med nattbad och det var superskönt!
Hahaha fy fan vad jag skrattade inatt när Lisen och Arvid skulle prata engelska med Amerikanen. Hade ont i kindbenen tillslut.

Mys

Clean

Då var jag klar med städningen. Har man bara på tvn - någon musikkanal så blir det roligt att städa! :P Dansa runt med dammsugaren, använda dammvippan till microfon.... haha kanske inte riktigt men ändå :P
Funderar på om jag ska gå till systemet idag eller imorgon. Lär ju vara massa folk där idag, och äääännu mer imorgon så.... Jag får väl ta och klä på mig och dra ut.....



It's complicated, it always is, that's just the way it goes
Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows?
Head under water now I can breath, it never felt so good.
Cause I can feel it coming over me I wouldn't stop it if I could

Bra

Det var skönt att komma ifrån stan lite. Få åka till Göteborg, och prata ut och få tips av en bästa vän. Superbra!
Vi drog till Alex och Peter och fik gratis kvällsmat - pizza! Sen åkte vi hem, gjorde oss iordning och åkte till Gothia Towers och satte oss på Heaven 23. Vilken jävla utsikt! Och vilka goda drinkar och gott vin! Vi tog taxin hem och somnade, och vaknade tidigt för att vi skulle sitta barnvakt åt Vincent. Det var min andra och sista bajsblöja jag bytte kan jag lova! FYFAN

Ikväll ska vi se Harry Potter på bio, jag Amanda Lisen och Elvira. Ska  bli spännande :)

Igelkott i trädgården skrämde livet ur mig förut. Stor och läskig var den.
Men vår söta lilla nya myskanin räddade mig med sin söthet =)

En kväll jag inte riktigt tänkt mig

Ja, det var en kväll jag inte riktigt hade tänkt mig. En jättemyig förfest med ett mycket trevligt gäng.
Jag höll mig till Elvira och Christine för det mest, dom är kanon!
Sen drog vi till stadt och dansade. Men man blir ju galet varm på andra våningens dansgolv. Jag ska sätta upp håret nästa gång, för det ser ut som att jag antingen är nyduschad, eller har stått i spöregn :P

Imorgon blir det Göteborg med mig älskade Amanda, då det ska köpas en sombrero och hitta på skoj på kvällen.
Hon ska även få se min lilla lägenhet för första, och kanske sista gången? Vill ju inte bo där mer, så ska fixa med de papprena samtidigt som jag fixar med skolpapprena.

Skräckfilm ikväll? mhmm



Dumma sommar



När ska egentligen solen komma tillbaka?
Tittade iförsig på vädret och hoppas dom talar sanning, för då kommer isåfall solen och värmen på torsdag.

 

Gloria

.... går en massa både på spotify och mp3n :)
Nu har jag iallafall varit över hos Lisen och lånat kläder till både imorgon och till lördag.
Lite jobbigt bara att hon ska vara så jävla lång, för det passar inte lika bra på mig som det gör på henne.
Men imorgon blir en vit tunikaliknande + hög svart kjol. På lördag blir det en vit vid klänning med nitskärp, och mina svarta höga skor.

Naaaaaaaaaaajs

Hej


Promenad

Det slutade regna, så jag gick ut på en promenad. Fan att det skulle börja regna igen bara :P Men jag gick vidare ändå :P
Gick förbi farmors grav och har aldrig tänkt på vilket år det var hon gick bort. Känns som förra året, men nu såg jag allt att det var 2005. Tiden har gått sjukt snabbt.

Igår såg vi på sista Harry filmen. Jag har alltså kollat på 5 HarryPotter - filmer på en vecka!
Igår drack vi vin och åt kladdkaka, ost och kex. Mysigt!
Ikväll blir det film igen. Imorgon blir det Måndaxklubben med Elvira och hennes gäng. Ska bli trevligt!
Sen blir det att åka till Göteborg på onsdag med Amanda :) Har föresten fått beskedet att jag ska läsa fortsättningskursen i höst så det var sköna besked :D


Sådääär

Efter att vi trodde att vårt tvrum skulle brinna upp, skriv och svordommar så fick vi igång vattenpipan. De andra sitter där ute nu (bl.a. Lisen Amanda Orela) och jag valde att sätta mig här inne i värmen (hos Erik Kristoffer och musiken)
Just nu tror jag stenhårt på Stochampionatet! Erik ska vara vår butler, och bartender. Vi får även besök av tre ryssar och massssa annat folk. hurrahurra! :)


PÖSS

smått panik

Jag gick med mamma till mormor och åt istället. Sen tog jag en lång blåsig promenad i Skara.

Skulle städa den stora garderoben men det är omöjligt. Man kan inte ta sig in där på något sätt. Omöjligt. Så jag städade i hyllorna i tv-rummet istället och på skrivbordet i Alex rum.

Ikväll kommer Amanda först, då ska vi kolla på Harry Potter 4, och sen kommer Sandra, och då ska vi äta kycklingkebab eller något liknande :) Mums! Pinsamt att kolla igenom almanackan denna vecka, för det står fan Harry på alla dagar ;P HAHAHAHA!

13 Juli - Måndax med Elvira o co.
15 Juli - Göteborg
18 Juli - Stochampionatet
20 Juli - Måndax med Elvira o co.
23 el. 24 Juli - Reunion med gamla Sp3a gänget :)
27 Juli - Sandras 20års firande, Måndax.
1 Aug - Peters 30års fest i Skara
8 Aug - Peters 30års fest i Kalmar (Mexicotema)
14 Aug - Turkiet med Mami, Papi, Alex, Vincent OCH ELVIRA!
28 Aug - Alex, Vincent och Elvira åker hem :( Lisen kommer ! :D
4 Aug - Hem till Sverige :(

Sen börjar skolan direkt. Fasen vad tiden går fort


 


Orkar inte mer

Jag vaknar alltid upp med en klump i magen, panikkänsla och gråten i halsen.
Detta beror på att jag i typ en månad har drömt konstiga drömmar om att jag inte är omtyckt av mina vänner.
Jag gör saker där vänner i vanliga fall blir stolta, glada, intresserade, fnittriga osv men just när jag gjort det så blir dom sura, skäller ut mig, sprider ryckten, och pratar inte med mig längre. Och jag försöker med hela mitt liv att förklara att dom aldrig skulle bete sig så om det varit någon annan i gänget men då blir dom bara ännu surare.
Det är skitjobbigt att drömma dom här drömmarna. Jättejättejättemassa.

Jaja, nu väntar jag på att mamma ska komma med mat ifrån mormor och sen ska jag ut och gå.

Det är tyst här utan Vincent 


Hemmafru

Fy fan vilken bra hemmafru jag skulle bli! ;P Jag fick smått panik på hur det ser ut här hemma, då ingen har tid med att städa, + att Vincents alla grejer ligger spritt precis överallt. Så efter lunch ställde jag mig och diskade.... och dammsög... och moppade golvet..... och slängde en massa skräp. Skulle vilja slänga allt och städa överallt med eftersom att jag vet att alla saker kommer tas fram igen sen när alla är hemma igen så väntar jag nog tills Alex och Vincent är i Göteborg igen. Då jävlar ska det SKINA hos Nyberg ;P

Undra hur många spindlar det finns i den stora garderoben? Annars kanske jag kan städa där också, det ser ju förjävligt ut! Och så kanske jag kan hitta mina sommarskor samtidigt ;)

Harry Potter 2 ikväll med tjejerna. Jag ska erkänna att jag har laddat ner 3an också..... ;P hihihi Jag är sådan, att om jag ser ettan och det finns fler, så SKA jag se alla, för att se vad som händer i slutändan liksom. Så nu är jag på G.

Annars.... Älskar när alla 5 i gänget kan vara med. Då är jag lycklig och lugn =)

Tillbaka till städandet.



Dansa nykter

Hehe det går! :D Hade en kanonbra kväll med Sandra i Lidköping igår. Vi dansade bara. Spenderade inte en kr i baren vilket kändes skönt nu imorse när jag vaknade. Dock känner jag nu att jag borde kört på platta skor, och inte mina högaste, för aj vad ont i fötterna jag har!
Veckan och helgen blir lugn nu. Känns bra. För veckan efter ska jag ut måndag, onsdag, lördag. Ugh

Vad jag älskar åskan!


I thought I saw a man brought to life
He was warm
He came around like he was dignified
He showed me what it was to cry
Well you couldn't be that man that I adored
You don't seem to know or seem to care what your heart is for
I don't know him anymore

There's nothing where he used to lie
Our conversation has run dry
That's what's going on
Nothing's fine
I'm torn




Gillart inte

Urs. I onsdagskväll blev Vincent magsjuk och mamma och pappa fick ta honom till sjukhuset i skövde för att se till så det inte var något farligt. Det var det som tur inte. Dock på kvällen blev mamma jättedåligt. På natten for jag och Pappa upp som idioter och spydde. Orela hade haft en lika kämpig natt. Även mamma och pappas två vänner som varit på besök i torsdags. Igår mådde min bror och syster dåligt. Så det har inte varit kul för denna familj denna helg :P haha
Alex skrattade åt mig då jag för 10 gången hade gått upp på natten och sagt : Jag orkar inte meeeer!
Sov hela fredagen, och halva lördagen. Nu känner jag mig bättre men mår illa så fort jag tagit en tugga av något så jag får nog avstå att äta ett tag.

Iallafall så är jag jättedepp för att jag inte kunde åka med mina vänner till Lysekil, såg verkligen fram emot det.
Nu längtar jag till Måndag - Måndax-mickael jacksonmusik. Stochampionatet den 18 juli med vattenpipa och Abba ;P
Sen Peters två 30års fester och sen TURKIET!!! Inte lång tid kvar nu :D
Dock måste jag beställa klipptid i veckan, och även åka till Göteborg och hämta post, pincet och köpa Sombrero :P

Puss

En sån här varm regning sommardag

så sitter man gärna och planerar för framtiden (ja sommarframtiden alltså) vad man ska göra, vad man ska ha på sig vid olika tillfället, presenter som måste köpas, nödvändiga grejer som behövs till resor osv osv.
Jag har just nu fastnat på att jag mååste köpa mig en egen resväska! Men jag vill inte spendera egna pengar på något sådant dyrt, mest för att jag inte har pengar till det. Jag skulle kunna kolla med mamma och pappa, eftersom att dom också reser mycket, så kan dom få låna den när dom vill isåfall ;) Men samtidigt har pappa sagt att han kan betala min klipptid jag behöver innan Turkiet så jag vill inte be om mer. Jag behöver även små högtalare till mp3n som ska med till Turkiet, eftersom att Amanda alltid har haft med sig dom innan, och hon ska inte med iår, och jag måste säga att musiken vi lyssnat på har varit jättebra ju! När vi skulle ta en nap på dagen, ut och festa, pratade om gårdagen eller liknande... alltid lyssnade vi på musik med hennes högtalare :P

Ja. och nuuuu hade jag velat kolla på skräckfilm, när det spöregnar och verkligen blixtrar och mullrar i luften. Det skakar nästan i vårt hus när åskan är som värst. coooolt. Men Vincent sover sig skönt igenom det :P


RSS 2.0