Världens bästa syster

Alexandra skulle hjälpa min mamma med att lämna hennes pass på konsulatet här i Göteborg så jag följde med för att hålla ett öga på Vincent. Och bara så ni vet så tror jag att både jag och Alex träffade min drömkille :P
Lång, brunt kort hår och världens finaste bruna ögon. Han var artig också. Han hjälpte Alex att bära upp barnvagnen för alla trappor och han log mot mig när han gick ut ut konsulatet.... mmmums

Sedan gick vi och åt lunch på Arkaden. Vi satt där rätt länge och pratade och myste med Vincent. Sen gick vi vidare i lite olika affärer, köpte lite småsaker, men inte några skor. Stod även om valde mellan två väskor på H&M men det slutade med att jag inte valde någon av dem.

En stor ring, ett par örhängen, ett hårband, underkläder och strumpbyxor fick det bli för idag.
Efter tentan hade jag tänkt att köpa mig en väska och ett par högre vårskor.

Puss


Veckans tankar;


Jag vill bli uppvaktad av killar på romantiskt sätt. Och gå på riktig dejt. Jag vill också finna mitt livs kärlek. Det ska jag göra. Så många skilsmässor som sker nu för tiden, och otrohet, man stannar med en "kärlek" för att man har "nöjt" sig med hur situationen ser ut och folk kanske får för sig att de inte kan finna någon annan när man är äldre.
Jag ska hitta den rätta J Jess! Det är mitt mål. Inte nu, nu är jag ung, men sen när jag sitter med min man vid 80års ålder ska jag känna att det var rätt val, rätt man jag valt att spendera mitt vuxna liv med.
(Jag har kollat på för många kärleksfilmer det sista, kollar ju inte på skräck nu längre när jag bor själv :P)

Notebook. Vilken tjejfilm. Och vilken FILM! J underbar


Som min mamma säger: du är fortfarande ung.


TopShop och tenta

Imorgon är jag ledig, som alltid känns det. :P Har inte så mycket lektioner nu när jag har tenta om mindre än två veckor. Och jag har inte börjat studera än. Det börjar göra mig lite orolig. Men jag ska in till stan och göra lite ärenden med min syster imorgon, tänkte ta och åka förbi min skola och låna lite böcker som jag måste ha läst tills tentan och sen tänkte jag gå in på TopShop och köpa lite smycken. Är jättesugen på att köpa en stor ring och ett litet halsband (inte hängande)
Sen ska jag studa.

Nej nu ska jag in i duschen.

 

Ensammer

Åh fy fan vad jag är sugen på knäckebröd. Vet ju precis vad jag ska köpa när jag varit på föreläsningen på Avenyn imorgon. :P Knäckebröd och en osthyvel.

Åh jag vill utomlands nu! Tur att biljetterna till Turkiet iallafall är beställda så man vet säkert att man ska åka.
Jenny åker ju till Thailand jättesnart, där även Frida håller hus då. Avis? Jaa något! :P

Dopet


Happy Parents, my sister and Master Piepie


Lillen blir lärd av farbröderna lite fööör tidigt :P Vincent. Stilig? Favomostern har fixat kläderna ;)

Det var iallafall värt det

Båda grejerna;

Det var synd. Efter all ansträngning att hålla barndomsvänskapen vid liv i nästan 10 år så måste man förmodligen börja inse att den faktiskt håller på att dö ut :) Tråkigt men det är ju ödet som bestämmer... och viljan... tyvärr....
Har väl iförsig börjat förstå det för ett bra tag sedan, men man har ändå inte velat. Meeenmeen....

Orkar inte. Är sjuk. Kliar i näsan, ont i huvudet, nyser, ont i halsen och bara less, vilket jag blir när jag är sjuk. Tråkigt. Jag blir aldrig sjuk egentligen, var år och dar sedan sist, men nu får jag faktiskt skylla mig själv om jag väljer att gå ut och sno snus, och tjöta utomhus sent, i minusgrader och halv snöstorm :P Men det var värt det!

Jag håller mig till mitt positiva 2009. Fy fan vad bra det har gått hitills. :D Visst har det varit stunder då jag verkligen känt mig nere, sådanna stunder har alla, men jag har snabbt börja tänka på Positiva 2009. Allt negativt kommer med något positivt. ALLTID

Men huur snyggt på en skala...?

Orela hade filmat mig och Alex när vi sjöng på dopet så vi tog och kollade på det förut. Det låter sjukt bra och jag har aldrig tänkt på hur likt jag och min syster sjunger. Men hur snygg är jag på en skala!?
Först skakar jag på rösten lite... blir nervös... sjunger lite fel.... håller i ett papper som jag viker ihop och trycker till med naglarna... lägger pappret på pianot som står 2 m ifrån.... utan att röra på benen... tar händerna i fickorna, och sen ställer jag mig i OP-position. Jess sir. Jag är snygg.... not!


Gustav mitt kusinbarn, 5 år, var ju här och sov över för ett tag sedan. Min pappa är favoriten i släkten som alla barn ser upp till så när min kusin och hans fru frågade honom vart han ville va hade han snabbt sagt Rooland!
Det han inte visste var att jag också var hemma den dagen. Så vi lekte hela kvällen tills han gick och la dig.
Jag gick då över till Lisen och sov där.

Det jag fick veta idag var att han hade gråtit när dom skulle hämta honom dagen efter för att han inte ville åka hem.
Han hade också blivit besviken när jag inte hade funnits där bredvid honom när han vaknade. GULL!


Svintrött

Det svider i mina ögon, så trött är jag.

Igårkväll var jättekul! Christine och Sofies 18-årsfest. Jag kan väl erkänna att jag kände att jag var en av de äldre på festen, men kände igen så många så många trevliga människor så det gjorde inget.

Vaknade något av att jag störde mig på att pappa hostade så högt.... vaknade till mer, och kom på att det var JAG som hostade. Erik kom och vi gick igenom låten Alex och jag skulle sjunga på dopet som var idag för första gången.
Men det gick bra. Var skitnervös, missade 2 ord i texten men Alex märkte det så hon hjälpte mig.
Sen var det jättemysigt på dop-"efterfesten" med kul folk. Hängde med Axel och Linnea hela tiden som vanligt :)

Jag köpte en liten slips som Vincent hade på dopet till sina finbyxor/väst han fått av mig också.  Han var stiligast av alla män i hela världen ;) Thanks to his Moster.
Sen fick han jättefina adidasskor av mig som han ska kunna ha i vår/sommar.

Puss

Bilder från Göteborg

 
 
 
 
 
Vi träffade Chippen, och Robert som blev våra "dejter" till BurkerKing kl. 4


Bilder från Alla hjärtans dag

   

Kanonkul!

Lisen och jag drack. HAHA! Och vi drog in till stan. Nej just det! Innan träffade vi några afrikaner som hade fest i mitt hus, och vi blev indragna och fick lära oss deras dans :P Sen tog vi bussen till avenyn, pratade med lite folk, sen kom vi in på VIP-sidan och slapp den långa kön.

Hade askul! Lisen raggade drinkar och jag ramlade i trappan med mina höga skor ;P hahaha! Liiite pinsamt då det umgänget vi stog med just då på typ 5 killar vände sig om och kollade på när jag ramlade , Lisen fiskade upp mig, och båda skrattade! :P

Ja men det var iallafall en sjukt lyckad kväll. Lisen ligger fortfarande och skrattar åt min trappvurpa : "haha och så hör man Wooo, och kollar åt sidan och där ligger du med benen i vädret, och det roliga var att du försökte dra en skämt för att lätta på stämningen efter!!"

japp. lätt road. :P lägger ut bilder på oss två sen :P

Smultron och blommor

Var på stan ett tag to kill some time. Inhandlade lite smink, en duschkräm som luktade smultron och blommor!
Jag har blommor i min lägenhet, och ni ska bara veta hur mysigt jag har det här hemma nu :)
Kommer nog bli som min mamma i framtiden, ha 1000 blommor i mitt hus.

Skönt när man har sina föräldrar att titta på, om man vill ha någon susning om hur man själv kommer bli i framtiden.
Jag tror att de flesta blir ungefär som sina föräldrar. Det gör inte mig något, mina föräldrar är dom bästa människorna i världen så :)

Ska ta och lägga upp bilder både på lägenheten och på Vincents dop-presenter när jag kommer tillbaka efter helgen.

Puss!

Ps. Jag har en jättesöt granne. :P Höll upp dörren åt mig och log. haha!
(jag har inga vänner här, så vilken liten god gärning gör mig megaglad :D )

Meeemories

och precis DÄR fick Johan världens största kram för att han skickade

Simon and Garfunkel - Are you going to Scarborough Fair till mig på msn. Det är min och Lisens Östersund-låt och så fort jag hörde typ första tonen snurrade 10000 olika minnen från alla år vi varit där. Underbart nu när man sitter själv, killing time. Thank you!

Behövde det nu. Positiva 2009 är kvar, men snart kommer jag väl få en klassisk blå åder i pannan för att jag sitter och tänker för mycket. Jag struntar i allt. =) men det är bara eeen liten sista grej som faktiskt fick mig att må dåligt.


Förälskad!

Jag hade ju planer på att köpa ett jättesnyggt halsband till Vincent i doppresent, men hittade inte exakt den designen jag vill ha. Eller jo, nu i förrgår gjorde jag det ,och det kostade 1000 kr! Jag får börja spara pengar nu så kanske jag kan köpa det till honom på 1 års dagen :P Jag vill själv ha ett sånt! Sjukt enkelt, kanske är därför jag gillar det? Coolt till både killar och tjejer tycker jag.


(Fast med bara ett namn självklart )

Efter skolan åkte jag och Joanna in till stan, hon visste vart dom sålde söta grejer till små barn så dit gick vi och jag fick köpt något så sött! Jag är supenöjd med min present till Vincent. :)

Hurra!

Började bli smått stressad över att det snart är tenta igen och kom på att jag inte hade kollat hur det hade gått på tentan jag gjorde för några veckor sedan.
Men när vi satt där och pratade med Bengt, vår handledare, så fick jag veta att jag fick alla rätt! Och jag blev så lycklig då!

Annars skrattade jag åt Joanna som skulle förklara hur Helsingborg var "uppbyggt" för mig.
- Helsingborg är uppdelat i tre delar. Den fina delen, och sen mitten "centrum" delen och längst ut har vi flummområdet.
(säger hon, lite finare, istället för "där utlänningarna bor")
Jag
- hahaha! Flumm!? Slumm heter det ju!
- jaja, det är flumm också!

Det gjorde min dag. Är väl säkert något man måste varit med på och lyssnar för att förstå :)

Stört

Det stör mig verkligen. Sjukt störande.

RESANDE

Då håller vi på att boka London-biljetter då! Åka med Sandra kommer bli kanon! Hon var en underbar reskompis när vi åkte till Turkiet, då jag fick hålla henne i handen, eftersom att jag är flygrädd :P

Hoppas jag får mina CSN - pengar snart bara. Ser bara hur mina pengar försvinner från kortet titt som tätt.
En utekväll där, taxi hem, en till utekväll, och en till! och födelsedagspresenter och dop-presenter osv osv.
Tur att mamma och pappa betalar Turkiet-resan :)

Skulle så gääärna vilja ta en kort-trip till Östersund också, men pengar och tid och kontakt? ställer till det.

..

Sms

Just det! Lätt bästa sms:et. Alexandra:

Vi får festa på Peters 30års fest. Det kommer gå illa. En som inte druckit på nästan 1,5 år och Du...


My apartment

Så där. Då har jag fått min lilla etta att kännas som hemma och även fått igång internet, äntligen! Medan jag gått runt här, suttit med datorn i knät som inte haft internet, kollat mot den svarta tv´n som inte har fungerat heller och druckit vatten, för att jag inte orkat/ hunnit handla mat så har jag kommit på att det både finns fördelar och nackdelar med att bo själv.

+

- Jag får möblera hur jag vill och när jag vill.
- Jag får stå på toa och göra mig i ordning hur länge jag vill utan att någon står utanför och måste in.

- Jag måste laga mat själv vilket betyder att jag så småningom kommer lära mig det också.

- Jag kan ta hem vem jag vill, när jag vill.


-

- Sova själv är aldrig jättetrevligt.
- Har ingen att prata med, vilket är jobbigt då jag har en tendens att prata föör mycket ibland

(kommer sluta med att jag pratar med mig själv:P)

- Jag blir inte lika motiverad till att gå upp på morgonen eller läsa på

(finns ju ingen som kan säga till mig, eller som vet att jag måste till skolan)

- Kommer förmodligen aldrig mer kolla på skräckfilm.


Kommer inte på något mer nu. Är för trött för att tänka. Kommer du på något mer positivt eller negativt?

Mindre än 2 månader :P

Ja jag vet ju vad jag ska önska mig i födelsedagspresent iallafall. Kommer ju aldrig mer ha råd att köpa nya kläder nu när jag är fattig student. Så det ska jag önska mig. Kläder och pengar. Och en sjukt bra platttång. Min är riktigt sliten nu.

Min önskelista:



Forever21            Asos   

OM jag längtar till min födelsedag!

Vill iallafall verkligen ha den rosa klänningen och den blommiga :P

Och så kommer jag inte ha råd med att klippa mig heller, ska spara pengar till i sommar då. Och då blir det färgning som vanligt. OM jag är besatt ; P haha!



Vilken alla hjärtans dag!

Igårkväll/natt var jättelyckat! Jag och Lisen gjorde oss iorning tillsammans, drack vin och åt kex med ost.
Sen kom Elvira och sist kom Herman och Raul och några till och det blev en kanonkul förfest. Tiden gck skitfort och vi gick iväg till bussen och åkte till Skövde. På bussen sjöng vi tjejer slagerlåtar och killarna gapade någon kass låt :P Vi drog till Vatra, ASMYCKET folk, verkligen för mycket, men det stoppade inte oss från att dansa. Jag och Elvira dansade typ hela kvällen för vi tappade bort Lisen ganska snabbt ;P
Många turkar också som var tvungen att gnida sig mot en, vilket var lite jobbigt men Raul räddade oss varje gång :)

Sen skulle vi ut. Och när jag lämnar min lapp så får jag Lisens jacka! Går till Lisen som säger; jaha , men jag har tappat bort min lapp. (Vilket alltså var MIN lapp!) Så jag stog utomhus och fick inte gå in i garderoben på 20 min eller något. Tillslut såg en manlig vakt mig och tyckte synd om mig så han gick med mig in, och kollade i plånböcker och hittade mitt pass så jag fick min jacka tillslut iallafall. JÄVLA KLANTLISEN :P men jag älskar henne ändå

Sen tog vi buss-taxi hem. 700 spänn blev inte så mycket på typ 7 pers så.

Efterfest med makaroner majs och aromat och jag och Raul var dom som somnade sist, för han hjälpte mig att plocka iordning på burkar och flaskor.

Somnade i en av sofforna. Vaknade upp av att Björn och Raul pratade och skrattade, så jag gick upp och la mig i min säng där Varma Lisen såg =) Det var najs!

Jaja, mycket det blev skrivet. Men det var iallafall en sjukt kul ikväll!

Nästa helg blir också rolig förhoppningsvis. Först utekväll med Lisen och hennes kusin med kompisar i Göteborg, sen 18årsfest x 2 (sofie och christine :) på lördagen hemma i Skara och sist Dop, Vincent.


PUSS

Mys idag, Utekväll imorgon

Ska iväg till Sandra om fem minuter, kolla på Lets Dance och mysa med henne och Jenny. =)
Inte lika bra nu när Hasse Aro är ute, men jag ser verkligen fram emot att kramas med tjejerna!

Imorgon blir det utekväll i Skövde! Ska bli riktigt skönt. Tror både jag och Lisen behöver det. Det blir ett riktigt kul förfest gäng vi blir, ca10 st, hemma hos mig också. Innan alla kommer så ska jag och Lisen ha lite vinkväll med kex och ost, och göra oss iorning tillsammans.
Älskar den tjejen. Vi hade även tjejkväll igår också, I min lilla söta etta, med burgerking mat, godis, dricka och filmen Notebook. Hur bra som helst! Sen låg vi och pratade till sent och somnade snabbt.
Idag gjorde vi dundermysfrukost, packade ihop och åkte till Alexandra och Vincent där vi åt lunch, tog bussen hem och nu sitter jag här. Ska iväg nu.

   

PUSS

Fan vad bra jag har haft det...

Jag hittade en sort Dagbok som jag skrev i i Turkiet när jag var där sommaren 2005. Och det kom upp så mååånga gamla minnen som jag helt hade förträngt. Och jag fick pirr i magen, och kände hur jag längtade tillbaka. Till sommaren 2005, somrarna innan, och efter!

Men sommaren 2005 var nog mest speciell. Helvete vad mycket det var som hände, vad många jag lärde känna, vad jag var lycklig, spelade fotboll med killarna på hotellet, smög iväg på nätterna, osv.
Men det jag skrev på precis varje sida var hur mycket jag saknade Lisen. haha! Jag ville verkligen inte hem! Men ändå lite... för Lisen var ju där :P haha!

Jaja. Nu vill jag åka igen! Vill ha sommar och nya äventyr i mitt älskade Gümbet!



 [2005] Jag lärde känna Fathi (längst ner) som jag fortfarande är bra vän med!




[2006] Posade med mamma, och rökte vattenpipa, som om det var första gången ;P



[2007] Många år hade jag försökt få med någon av mina närmaste vänner men dom fick aldrig för sina föräldrar (jag förstår dom idag! haha!) men tog denna chansen att fråga min älskade Amanda som sa JA! Det var början på en fin tradition, galet kul och jag hittade min drömkille ;P




[2008] Vi fick ett gängbråk att starta, kamera snodd-fick tillbaka den, Vi var fransmännens nr.1, drack champagne, åt kebab (amanda var favoritkunden hos kebabförsäljaren kan jag lova) jag hittade min drömkille IGEN ;P och mycket mycket mer. Även detta år helt underbart. Fick en lillasyster på köpet ;) Chloe 7


PS, innan 2005 hade vi vanlig kamera, inte digital, tyvärr :P


Morgon. Inte God.

Åh. Jag önskar att jag var en morgonmänniska. Det är jag Veerkligen inte. Älskar att sova länge, till 12 kanske. Vakna, och ligga kvar i min varma sköna säng i en timme till eller så. Gå upp och dricka te, hinna ta det lugnt.

Men så är jag så smart att jag väljer att läsa vidare efter studenten, efter 12 års tidiga vardagsmornar, så väljer jag att fortsätta med detta. Bra jobbat Alina Nyberg. :P

Idag var jag hemma i Skara. Skulle iväg till läkaren, hade tid runt 10. Dom hade inte mitt nummer så när läkaren var hemma med sitt sjuka barn så gick jag upp onödigt tidigt i onödan. För att gå i snö och kyla och sen få vända tillbaka hem med en NY TIDIG tid imorgon istället :P hahaha! JAG VILL SOVA!

Inhandlade föresten ett par solglasögon och flätat band igår. Ska nog ha bandet på lördag :)

Hemma i Skara en kortis

Ja nu är jag hemma i Skara en kortis som sagt. Har lite grejer som jag måste fixa här så jag åkte hem men åker tillbaka till Göteborg redan imorgonkväll. Känns som att det är det enda jag gör nuförtiden. Åker. Till skolan. Från skolan. Till Alex och Peter, från dom. Till Skara. Från Skara. Herregud.... Sen har jag så mycket jag måste fixa också, och komma igång med så jag hinner inte komma iväg och fixa internet. Men ska göra det på torsdag. Det kontoret jag måste till hara bara öppet mellan 17.00-19.00 Mån-tors. Asdumma tider verkligen :/

Hade tänkt passa på att äta lite nu också. I min lägenhet har jag just för tillfället ägg, kaviar, stek-margarin, makaroner och hemmagjord müssli. Hemma i Skara finns det betydligt mycket mer :P

Skriver på torsdag, om jag fått tummer ur och gått och fixat internet vill säga...

SmåÅngest

Jag går runt och har små-ånges åt en massa saker nu.
Jag har shoppat för mycket, har mycket KVAR att shoppa, har tenta på lördag , måste fixa så att jag har internet i lägenheten och jag ska sova själv framöver! Jag sover inte själv :P Antingen sover jag hemma i huset i Skara med massa folk i rummen bredvid. Eller så har jag haft Lisen, Elvira, Amanda eller någon annan kompis bredvid mig i sängen, eller kanske kusiner och kusinbarn i bäddsoffan i rummet eller.... ja någon annan.... Men sova själv är inte min grej. Och jag har en skog precis utanför mitt fönster. Gissa om jag kommer komma på si så där 200 olika skräckfilmer som det är med skog i :P


Tänkte precis fråga varför det inte gick något bra på tv, men så såg jag att Scrubs hade börjat :)


(saknar)

Lista "positiva 2009"

22 Februari - Vincents dop  
6 Mars - The Flaming Moes spelar i Göteborg
2 April - Min födelsedag
4 April - 20 år i Göteborg med närmaste vännerna (inte börjat bjuda än dock ;P)
1 Augusti - Peter 30 år, fest i Skara
8 Augusti - Peter 30 år, fest i Kalmar
14 Augusti - Turkiet Gümbet med Elvira!

Haha! Blev lite, glömt min allmenacka. Forstätter senare...

(Datum när folk ska komma hit och hälsa på, som ex. Elvira, Lisen och andra, kommer jag inte ihåg. Påminn mig gärna så jag kan skriva upp det. )


Börjar om...

Ja jag börjar om. Tog bort min andra blogg. Det blev bara en massa struntprat på den och just då var jag inne i en negativ period så jag tog bort bloggen. But now im back. Positiva 2009 is back!
Nu börjar jag om. Var iväg och hämtade nycklarna idag till min lilla lägenhet som inte är allt för mysig nu, men är förmodligen jättefin i början av nästa vecka när allt är färdigshoppat, monterat och städat.
Läser på Handelshögskolan i Göteborg, studerar (försöker :P) på vardagarna och åker hem till Skara på helgerna.
Måste egentligen sitta med boken framför näsan varje dag denna vecka för jag har tenta på lördag och kan ingenting än.

Ser fram emot förmycket just nu för att kunna koncentrera mig på skolan för tillfället. Jag är kvinna. Kan inte göra två saker samtidigt. Det kan jag erkänna :P
Får ta och skriva ner en lista direkt efter detta inlägget där jag skriver allt jag ser fram emot.

Ja... det tänker jag göra nu.

Nästa gång jag skriver sen så är jag klar med min lilla grotta =)





RSS 2.0