Mitt egna fel

Om jag får Underkänt på denna tentan är det mitt egna fel. Har inte varit motiverad alls till att läsa, och har inte gjort det alls mycket, känns det som. Känns som att jag läst 3 gånger så lite än vad jag brukar och jag är inte ens säker på om jag läst på rätt, jag förstår liksom inte vad det är jag har läst eller om det är rätt svar till frågorna.

Ska in till stan som sagt efter tentan. Köpa presenter.
Sen åker Jag Alex Peter och Vincent hem till Skara. Imorgon sjunger OctoPuellae och jag ser fram emot att träffa tjejerna, och även Cissiprissi, som jag vet kommer. Frida och Josephine kommer ju iallafall inte. Johanna tror jag inte kommer.

Sen drar vi ut och festar. Vet inte vad jag ska ha på mig. hmhmhmhm


hm. vart har jag den klänningen? Den vill jag ha imorgonkväll!

Eurovision 2009

Så, nu har min syster fått mig att heja på Israel detta år. Det är en jude och en muslimsk, och det äckligt ballt att dom vågar visa att dom faktiskt Vill sjunga ihop :) Hejaa!
Sen hejar jag ju på Norge, för att han spelar fiol, är från vitryssland/ryssland.

Götebörg

Yes, sov som sagt hos Alex inatt och har bestämt mig för att stanna en natt till. Det är lugnt här, även om Pootschi är ett barn som både är på bra och dåligt humör ;) Och deras "gästsäng" är världens skönaste!

Läsandet går på. Kan INGEN fråga helt utantill men förhoppningsvis så har det satt sig i huvudet tills ikväll.

Imorgon får jag dra på stan och kolla efter en massa presenter, vänner som fyller år till som tätt, kusinbarn som konfirmerar sig och så den bästa barndomskompisen som tar studenten.
Ska nog skicka upp ett kort till en annan barndomskompis som tar studenten, för att visa att jag faktiskt bryr mig :)

På torsdag ska vi iväg och kolla på OctoPuellae när dom sjunger vid krönikebrunnen, och sen blir det stadt med favoritgänget. (Ja, minus Amanda och Frida såklart, men det hoppas jag att ni förstod att dom hör till den gruppen ;))


kollar igenom...

Idag började jag kolla igenom övningstentafrågorna, och jag kan typ en av 25. Inte ok! Fatta vilken panik jag känner i hela kroppen eftersom att tentan är i övermorgon. Så jag har bestämt mig för att sova hos Alex inatt. Först tänkte jag att det skulle störa mig i mitt läsande men nu i efterhand så är det ju tvärtom. Har jag någon vuxen där så känner jag mer press på mig att läsa. Annars skulle jag vakna kl. 12 i min lägenhet och börja städa eller något. Skulle ju inte orka läsa till tentan iallafall :P

Så kl. 21 ikväll när jag är framme hos dom ska vi dricka te och äta kladdkaka :P hehehehehehe

haha det gjorde min dag!

Vi satt alla runt bordet och hade precis ätit klart då mamma jag och Orela började vika olika saker av servetter och papper. Jag gjorde en näckros och pappa visade hur han formade sina fina servetter. Sen vek jag och mamma varsina plan och bestämde oss för att se vilken av modellerna som var bäst. Så vi tog med oss planen ooch började slänga dem på gatan framför huset, och mamma vann 2 av 3 gånger. Sista gången sa hon : NU ska den flyga ännu längre! och vek upp vingarna lite till. Planet flög 10 cm frammåt och ändrade riktning och hamnade 2 m bakom oss. Åh helvete vad vi skrattade! Det va verkligen så otroligt kul när mamma var så säker på sitt plan och att det skulle bli ännu bättre och så flög det bakåt istället. Ja ojojoj

Nu ska jag ta med datorn ner från vinden och lägga mig i soffan i tv rummet isället. Här uppe kommer jag bara få för mig att jag ser massa spöket eller kanske Putin som en annan person en gång påstod att han sett ;P hehehe




Jag vill inte...!

Jag vill inte läsa, jag vill inte göra tenta, jag vill inte skriva en uppsats, jag vill inte göra oponeringar.... men så vill jag ju det så tiden kan gå och det kan bli sommarlov! Jag är så less på allt nu. Trött och sleten känner jag mig, och det känns som att jag inte gör annat är sitter i min lägenhet och mögla framför min böcker, ändå kan jag inget till tentan!

Gårdagen var kul! Vi var ca 20 tjejer hemma hos mig och vilken ljudnivå det blev. En sekund satt jag och såg allt i slowmotion typ och det var så stojjigt! :P Men roligt. Innan så grillade jag Jenny och Sandra och det var mysigt och gott.

Olins var också kul! Eller kanske iallafall. Det var roligt att träffa allt folk som man inte träffar eller ser så ofta längre. Men vid halv 2 så drog jag hem. Trött i benen av allt dansade, ont i fötterna av alla skoskav vilket nu är ca 4st per fot.

Detta fick bli ett litet klaginlägg, men även med positivt i mitten ;)

För nu vill jag ha sommar så man inte känner någon ångest eller trötthet, utan bara lycka och lugn.
Det är skönt att tänka att jag inte har jobb då, för då slipper jag tidiga mornar och att sitta på ett kontor på sommarens fina varma dagar. Dock kommer alla andra jobba så jag funderar på att hänga mycket med min syster och Vincent tror jag, om dom vill vara med mig ;P

från 4 till 15

Ja så helt plötsligt gick det från att vi skulle vara 4 tjejer som förfestade ihop till att vi blev 15! Jag hoppas mina föräldrar och mina uzbekiska släktingar klarar av detta. Det får dom allt ta och göra :P Vi är ju snälla och sansade....
(Kan bara tänka mig 15 tjejer, med jätteljusa röster ska överrösta varandra.... )


När jag kommer hem från Läckö med Lisen så måste jag städa massa, ta fram grillen och dynorna till altanmöblerna.

Åh vad jag älskar tanken att det ska vara jättefint väder imorgon!

vem är..?

vem fan är killen i "så ska det låta" med glasögon? För helvete vad bra han sjunger!

Inte så mycket plugg till helgen...

Jag hoppas jag inte behöver läsa så mycket till tentan nu i helgen.. Iallafall inte imorgon, lördag för då har jag verkligen en helplanerad dag, och det vill jag inte hoppa över nu när det ska vara kanonbra väder :)
Jag ska ta bussen hem till skara kl. 9.40 och så kommer Lisen och hämtar mig på station halv tolv. Vi ska till Läcköslott och ha picknick :)
Sen ska jag ut med ett tjejgäng till Olins, eftersom att Maskinen spelar, och då kommer det för en gångs skull va en hel del människor ute i Skara. Mmmm Mochito ska jag dricka!

Men nu ska jag städa lite, packa lite, och duscha lite. Puss

Skara-dag

Så var denna visstelse hemma i Skara över och vi ska tillbaka till Göteborg. Som sagt ,så får jag sån pluggenergi när jag varit hemma hos min mamma och pappa, så nu ska jag läsa en massa! Hoppas jag känner mig förberedd inför tentan redan på lördag, isåfall tänkte jag åka hem, åka på picknick med Lisen vid Läcköslott och sen dra ut till Olins där Maskinen spelar med ett tjejgäng :) Men vi får se!

Jag och Alex sov uppe på vinden. Och denna gången spökade det nog inte ;) Sov bra, för jag fick ta tältsängen, och min rygg tycker bättre om hårda madrasser eftersom att den är så sne.

I veckan har vi även släktingar från Uzbekistan här, min mammas kusin, hennes man och deras ena son, så det var trevligt att få komma hem och träffa dom lite :)

Nu ska jag bara lägga ut lite bilder från Helgen och sen åker vi! PUSS




God morgon

Det var ganska lätt att gå upp denna morgonen för jag har inte sovit alls mycket. Först var jag inte trött så jag låg vaken till typ 3. Sen när jag äntligen hade somnade så vaknade jag var tionde minut för att inte kunna somna om igen.  Hatar sådana nätter. Kan man göra något åt det?

Idag är det skitdåligt väder här i Göteborg. Eller "skitdåligt" är väl att ta i, men det är grått och det blåser, och det ser ut att kunna börja regna när som helst. Därför fick det bli jeans för min del idag, och jag hatar jeans. Jag är verkligen inte byx-tjej, och då jag ändå har byxor, så blir det baggy.

Men nu måste jag gå och ta på mig ytterkläderna.

Herå


tänker tänker tänker

Blev så jävla sugen på salad från cafét uppe på Arkaden. Om min syster läser på sin facebook snart så kan vi bestämma en shoppingdag snart och då ska jag bestämma att vi ska äta där.
Jag ska inte shoppa åt mig själv, Alexandra ska shoppa inför derar Spanienresa i maj. MEN! Jag ska iväg och kolla efter någon fin studentpresent till Lisen. Jag ska även försöka hitta födelsedagspresent till henne, men vet nog redan vad jag ska köpa, till både festligheterna :P Jag måste erkänna att jag har bra fantasi när det gäller presenter och liknande, Lisen känner jag, så jag vet vad hon skulle tycka om och inte. Fasen bara att jag har så dåligt med pengar. Fast Lisen tar ju bara studenten en gång så :)


Åh , och nu ser jag inte fram emot en sak som jag såg fram emot såååå mycket (nej inte Turkiet) Det blev bara så fel, enligt mig själv, och hela situationen kändes så konstig. Jag tyckte inte om det alls. Och nu vet jag att det inte kommer gå att ändra, finns såna viljor som går före mina med 100000 %

Så. Nu har jag fått klaga av mig lite. Det fick jag hos Elvira också. Vi pratade även om Turkiet föresten, hur vi skulle klara 2 veckor ihop, för jag ska erkänna att jag är en person som tröttnar på en och samma person om vi häng ihop en längre tid, och kan bli rätt otrevlig då. Fråga Lisen, när vi var små umgicks vi typ varje dag, och efter 1 månad kunde jag säga rätt ut ; men åååh! Ska inte du gå hem nu? Du kom liksom hit för typ 10 timmar sedan och jag börjar bli trött!
Men jag och Elvira kom på massa lösningar så :) Det blir nog jättebra!

Långt och tråkigt inlägg. Sorry


Nej nu orkar jag inte vänta mer... :P

Jag vill åka till Gümbet nu! Man ser hur och hör av alla som varit utomlands hur underbart de har haft det och hur bruna de är, och det får mig att få panik av allt i skolan och min bleka hy! Cp Cp Cp Cp


Vill ni veta en sak...

Mina syskon är det bästa som finns. Dom (för det mesta) skjutsar mig när jag behöver komma någonstans, hjälper mig med skolarbeten och läxor, lyssnar på mig när jag har problem (även om det är svårt att få Erik att intressera sig ;P, men jag vet att jag har honom där vid min sida iallafall) dom kramas när man är ledsen och en jävla massa mer.

Idag saknar jag att bo hos Peter och Alex, även om jag mest bara kände mig ivägen, men då var jag inte själv på kvällarna iallafall. Alex kokade te och det var bara allmänt trevligt.
Nu vill jag ha sommar så jag kan flytta hem till Skara och mamma och pappa igen och inte behöva oroa mig för att klara tentor, eller vara nervös för att jag lyckas med redovisningar ......

Sommarplaner

Amanda skrev till mig igår att hon också var sugen på att åka till storsjöyran! Vad glad jag blev! Men så är det ju alla frågetecken, vart ska vi bo? Hur mycket kommer allt kosta sammanlagt? Finns det billigare tågbiljetter? osv osv.
Vi får ta och kolla igenom allt sen när hon kommit hem, men OJ vad kul det skulle varit om vi åkte :)

Ps . Jag är dålig på att plugga.
pps. Och jag vill verkligen inte göra omtenta :/



Lördagen 18/4

Ja så kom alla tillslut :) Alla gjorde sig iordning här i min lilla etta, och Lisen och Orela kom tillslut, efter att Lisen hade tagit tåget till stockholm först, vilket är helt fel håll, men sedan lyckats byta :P

Vi åt på La Gondola. Jättegod pasta och lasagne. Mätta, trötta och varma så åkte vi tillbaka till mig och började dricka, men alla var småtrötta, men vi drog in till stan iallafall. Efter att inte fått komma in på två stället så tog vi taxin hem. Det kändes mysigare. Så vi låg och pratade länge om allt och sen somnade vi snabbt vid 2-3 kanske.
Lisen och Orela sov hos Alex och Peter men dom kom hit idag och umgicks lite med oss innan alla tog bussen in till stan för att åka hem.

Jag fick jättefina presenter! Det hade jag inte förväntat mig! Av Alex fick jag hemmagjord müsli, av Jenny och Sandra fick jag två jättefina skålar, formade som fjärilar, och av Lisen och Elvira fick jag en kruka med massa coola badgrejer, smycken, smink, och hudkrämer. Kalas! :)
Jag lägger ut bilder nästa gång jag är i Skara. Får se  när det blir.

Puss

i väntan på mina vänner.

Fan nu går tiden långsamt.
Men idag var första gången jag gick på systemet! JÄ! Grattis, tack så mycket!
Kände direkt hur alla blickar från gubbar och gummor, vakter och kassapersoner lyftes och riktades mot mig när jag kom in, tankarna i deras huven skrek: jahaja, är hon verkligen tillräckligt gammal för att gå hit, eller ska hon kanske möta upp sina föräldrar här?
Men nehe gamla människor, jag ska faktiskt köpa viiiin! skrek jag inte ut samtidigt som jag dansade rumba i gångarna, men det skulle nog sett roligt ut :P hihihi


Iallafall. Sen så köpte jag med mig melon, mango och fysalis (stavning? i dono) och väntar nu ivrigt på att Alexandra, Orela, Elvira, Jenny, Sandra och Lisen ska komma!!

Men jag sitter också och skriver med Frida! Oj vad jag saknar henne. Kan bara tänka mig hur vi kommer bråka om vem som ska få sitta bredvid henne och krama henne mest sen när hon kommit hem :)

Nej får väl ta och göra någon vettigt nu,.....



Busslördagar

På lördagsmornar brukar bussen till Gteborg vara full, för då åker alla små tjejer dit för att shoppa. Hatar fulla bussar... Speciellt när man har mycket packning. När jag sitter där längst ut, med två fulla väskor som tar upp min + halva sätet brevid, så kan jag inte med att ta upp min mp3 och spela högmusik också. Vill inte störa personen brevid mer än vad jag redan gör med mina väskor i ansiktet på den :P

Haha! Som den gången jag hamnade bredvid min gamla engelsk-lärare. Hon pratade på länge, tillslut när bussen började åka tittade hon kritiskt på mig.... " Alina, ditt bälte är här!" Säger hon och drar fram det åt mig, för att se till att jag spänner fast det. Då var jag själv en av de där småtjejerna och skämdes över att ha bälte på buss, och trodde alla i min ålder runt om skulle skratta åt mig, men jag satte på mig det där bältet, var lika bra. Denna engelskläraren var min absolut hatlärare, och hon var egentligen inte snäll någonstans :P

Det var ju ointressant men det fick tiden att gå lite. Ska börja klä på mig och lägga ner datorn nu. Måste handla toapapper, smör, vin (första besöket på systemet helt ensam!) och typ jordgubbar.

Puss

BAH!

Idag var det 10 grader och sol i skara, och eftersom att det är vindstilla på altanen så satte jag mig och solade och kollade på Narnia 2 på datorn. Det är mycket bättre än ettan! Kommer det en trea? Hoppas! :D

Nää ikväll ska jag kolla på "Carina flyttar in" och käka popcorn.

ja.... blöblö.... ta mig utomlands



Nyklippt

Gud vad skönt mitt hår känns! Mjukt och inget av det megaslitna finns kvar. Bea är min favorit! Kommer nog aldrig gå någon annanstans än till klippbaren här i Skara. Även om hon inte klippte alls mycket så känns det som att jag har jättekort hår nu, men det har jag inte :) Typ samma längd vilket är skitbra. Jag sparar ju till megalång till sommaren.

Vad jag längtar till Sommaren. Då hela gänget är samlat. Längtar längtar...
I lördags när vi va ute så saknade jag alla mer än vanligt. Det finns så många trevliga gäng överallt, men helt seriöst, så har jag aldrig träffat något som är som vårat. Alla i mitt gäng är så välkomnande och varma, mot Alla! Därför saknar jag dom.

Jag åker inte hem fören imorgon, tar bussen 9.50. Hade jag åkt ikväll hade jag sovit länge, inte orkat gå ut och handla osv osv. Nu kommer jag vara på stan vid 12 och kan åka förbi systemet och affären och vara pigg och redo för kvällen :)
Hoppas det blir en kul kväll och att mina vänner uppskattar att jag försökt få ihop oss alla över middag och utgång!

om, om, om...

Om jag hade haft mina mjukisbyxor här i Göteborg så hade jag gått ut och gått en skitlång promenad, men det är inte lika skönt att gå i jeans, så jag struntar i det för idag, och får väl ta och gå ut och gå imorgonkväll när jag är hemma i Skara igen.

Måste köpa ett till par mjaukis, ett par till Skara och ett par till Göteborg.



Jävligt trött

Jag är så jävla trött! Inatt sov jag för ovanlighetens skull väldigt bra, och så måste jag vakna kl. 7.50 och göra mig iordning för de tv föreläsningarna vi har idag. Iförsig är det bra, föreläsningarna brukar få mig att komma igång med läsandet .
Undra hur många föreläsningar jag har nästa vecka...? Kanske inte åker hem till skara alls den veckan :S tråk!

Puss

To do list

Jag har inte så jättemycket att göra egentligen, måste bara ta tag i allt och få det gjort liksom.
T.e.x. läsningen till tentan, jag Orkar verkligen inte! Tråkigt, boooring. Jag måste även till systemet innan lördag, och klipptiden på torsdag får mig att känna att jag kommer ha noll kr. på kortet efter helgen.
Jag ska också skriva a v mig från lägenheten (eller hur man säger) Jag vill inte ha denna till hösten, + att jag och Lisen ska försöka hitta en trea vi kan bo i eftersom att hon förhoppningsvis också ska till Göteborg i höst.


PÖSS


Trötter

Hemma! Handlade mat för en gångs skull så nu har jag ätit och kollar på Vänner.

Och så gick vi och hämtade post Alex hade fått hem, handkrämer. Min luktar Jordgubb/rabarber. (vill äta upp den) därför bestämde jag att Alexandra ska baka rabarberpaj till mig någongång ;)



   


Göteborg

Fan jag hade skrivit asmycket och så tryckte jag på två knappar och allt försvann!
Får skriva snabbt, för jag ska med bussen till Alex och Vincent om 9 min och få lite lunch.
Sen ska vi iväg till torget och sen ska jag med dom och handla lite.

Lördag kommer förhoppningsvis bli jättekul. Har bokat bord för 7 personer på La Gondola här i Göteborg och sedan blir det utgång.

Orkar inte börja läsa än, men ikväll ska jag få tummen ur och börja, det är bara 15 dagar kvar till tentan! :/
Men det är bara 4 månader kvar tills vi åker till Turkiet också! :D Längtar!


Fantastisk vecka

Denna vecka ha varit så händelserik och det är tråkigt att den är över och att jag måste tillbaka till Göteborg, skolan och att läsa till tentan som är om bara några få veckor.

London var superkul och mysigt! Vi var ute från typ 8 på morgonen till 8 på kvällen varje dag och det värkte i benen när vi skulle sova varje kväll :P Det var så underbart att äntligen få umgås med Amanda igen, hon är så sjukt saknad.

Det fick mig att sakna vårat gäng igårkväll när vi skulle ut i Skara, till Stadt. Först drog jag med Lisen och förfestade med hennes gäng. Det fick mig att börja saknaden. För även om det gänget är jättetrevligt så är det inte alls något som vårat gäng. Vårat gäng är bäst, och det finns INGET gäng som är så seriöst, roligt, ärligt, vänskapligt och underbart som vårat.
Sen när vi kom till Stadt så fanns ju alla ansikten man inte har sett på ett tag. Sandra och Jenny träffade jag självklart. Elvira och många många fler.
När jag skulle gå hem mötte jag Linn utanför och fick en sån där riktig OP-kram och vi sa att vi både saknade Frida.
Det fick mig att gråta resten av vägen hem, för Frida och Amanda har varit borta allt för länge nu tycker jag :P
Men jag kom hem till mamma och vi käkade lite nattmat tillsammans och somnade skönt.

Idag har varit en slapp dag, har haft på mig nattlinnet hela dagen. Vaknade kl. 10. Åt frukost med mamma och pappa, och somnade igen i soffan. När jag vaknade kollade jag först på LejonKungen och sen Pearl Harbour och jag kommer Aldrig tycka om det slutet! :P

Jaja ska sova nu. Imorgon åker jag till Göteborg som sagt.


Kalastrött :P

Ja kalaset var jättekul! Jag älskar min släkt så jag är lycklig varje gång vi samlas. Denna gången för att fira mig och Orela. Jag fick allt jag önskade mig så jag är så lycklig som det går! En massa pengar som jag ska ha med till England på torsdag och köpa mig en vårjacka för. Ett jättefint nattlinne+trosa, en morgonrock, muddrick (Väldigt behövligt faktiskt!) champagne, 2 klänningar jag verkligen ville ha, blommor, ljus och fina fjärilsservetter, påskte (med små kaniner i :D ) och sen kommer jag inte ihåg mer. Lycklig är jag iallafall. Lycklig, mest för att jag har min högljuda fantastiska släkt.

Tyvärr förlorade Hv71 så Håkis var lite nere. :P

PUSS!

Helgen

Jag kom hem i torsdags och d åblev det spontan utgång med Lisen och Orela för att fira både mig och Orela som fyllde år 2 april respektive 3 april. Det var askul! :) Spontanutgångar borde man köra på fler gånger.

Dagen efter kollade jag och Lisen på film, Juno. Den var bra. Sen pratade vi huur mycket och länge som helst, mest om minnen, och gud vad vi skrattade! vad jag har skämt ut mig många gånger :P

Igår satt jag ute i solen i 3 timmar och läste i min bok! (3 timmar, förmodligen rekord, sedan Turkiet 2004, då jag läste ut 2 böcker på 2 dagar, jag är ingen bokmal :P) Det var så sjukt skönt väder och vår altan ligger bra till så vi får sol och ingen blåst! Älskar det!

Idag kommer släkten hit och firar mig och Orela. Jag känner mig redan trött och sliten och kl. är bara 2 och gästerna har inte kommit än (dom kommer kl. 3) Efter kalaset åker jag med Peter hem till Göteborg, men kommer tillbaka till Skara redan imorgon, eftersom att jag och Sandra åker till Amanda och London på tisdag :)

Puss

ps. Hoppas på att Orela skickar lite bilder från i torsdags någon dag. Jag ser ut som en dvärg bredvid Lisen :P

The Hills!

Vad jag längtar till den 6 april nu! Då börjar femte och förmodligen sista säsongen av The Hills!


Morgondagen

Imorgon blir förhoppningsvis en bra dag :) Vi har först en lektion mellan 10 och 12, sen ska jag iväg möta upp Pappa och gå på stan med honom. Han fick ett presentkort av mig på en skoaffär så det hade han tänkt att använda nu :) Han jobbar även natten mellan torsdag och fredag så han åker tillbaka till Trollhättan efter det. Sen ska jag hem till Alex och Peter tills jag ska med bussen hem till Skara. Så förhoppningsvis träffar jag alla i min familj på min födelsedag.
 
Idag har det varit helt underbart väder! Sommar nästan, om det inte hade blåst lite kyligt.
Men det gjorde inget, första gången jag gick utan min vinterjacka, och tog även en lång mysig promenad.

Måste beställa klipptid! Har inte bestämt mig om jag ska färga håret också eller om jag ska vänta med det till lite längre fram, i sommar. Men klippa mig måste jag iallafall. Får kolla det i helgen.

!

Haha! NäÄä jag missade DH! Jag la mig ner och tänkte att jag skulle blunda lite, någon minut eller något, men jag var verkligen så trött så jag somnade! Sen vaknade jag när "Christine" var på 5an och det är ju inte fören efter "Desperate Housewifes" :/ hm.... Fan jag hade missat det!
Men trött som jag var så somnade jag om igen och vaknade nu runt 7. Skola och sen tillbaka. Ska kolla på film eller något. Bara läääängta till morgondagen ;)

RSS 2.0