Lyckades somna...

Efter att ha vridit och vänt mig i sängen kunde jag somna. Till slut. Ögonen höll på att åka igen flera gånger men jag har fått någon konstig smärta vid hjärtat de sista kvällarna så det plågades jag av en stund igår också. brumbrum.

Idag har jag varit hos coachen och det är lite roligt att han ger mig motivation till att gå ut och springa! :P När jag kom hem kom även mamma och pappa hem. De åkte till Stockholm inatt/morse för att hämta mammas kompis som kommer på besök från S:t Petersburg. Hon är supergullig! Hon kan inte engelska och Orela kan inte ryska men dom sitter där nere och kommunicerar jättebra nu :)

Har inget roligt för mig idag. Längtar tills imorgon :)

Just det, lägg märke till hur många gånger jag skrev Även i förrförra inlägget : P hehe fult inlägg.

Puss

Från trött till sömnlös

Jag ska aldrig mer säga "det känns jättebra". Aldrig aldrig igen. För då börjar jag grubbla och nojja mig.
Det slutade denna gång med att jag möblerade om på mina hyllor och kan nu absolut inte sova.
bluöofdmkfd

Trötter

Jag skulle verkligen kunna somna nu. Är helt slut.

Idag åkte jag Sanda och Amanda till Skövde och shoppade presenter :) Jag köpte även ett par solglasögon som jag är supernöjd med. Jag och Amanda tog även tur till McDonalds medan Sandra var i skolan. När vi hämtade upp henne satte vi på högsta volym på radion och slänge med armarna genom fönstret ;)
Fick även se hur Amanda bor nu när de flyttat. Myyyycket mysigt ! Hon var även snäll och lånade ut kläder till mig som jag ska ha på fredag. (gud nu ser jag fram emot fredag!) Det blir en svart klänning med ljusgrå kavaj. :)

Sen, efter många påminnelser av Amanda, gick jag till Lisen som äntligen kommit hem. MYS! Vi pratade en maaassor tills jag fick ta och gå hem genom regnet för att skriva klart CVt och kolla Biggest Loser ;) Det bruna laget är fortfarande kvar! WOHO

imorgon ska jag till coachen. Inge mer.

Kram


Barnvakt

Ska sitta massa barnvakt nu också. Barnvakt åt Elin och Gustav i några timmar tisdagkväll nästa vecka. Sen ska Elin komma till mig några mornar i maj, och så ska jag gå med henne till dagis :) Och så kommer jag säkert sitta barnvakt åt Vincent någon gång. JO på freeedag :D Jag förstår fortfarande inte varför de vill att jag ska sitta barnvakt men. :/ :P

     


Hollywoodfruarna

Jäää kan inte klockan bli 21 nu så jag kan få se Maria Montazami. Hon är ju så jävla bra!

Det är ju så dumt att inte ha några rutiner. Tidsmässigt. Idag gick jag upp kvart över 6 och jag var helt slut när jag kom hem från körningen (10.00) sov till 12, och sen gick jag och satte mig vid datornerna och var rumpa. Sen kom jag hem och är supertrött igen. Klockan är inte ens 17! Dagen innan gick jag upp kl. 13 och var trött hela dagen :P

Nu vill jag att Vicce kommer hit så jag kan pusselipussa på honom! :)

Planerar

Planerar ju lite inför sommaren, eftersom att jag annars kommer sitta syssloslös när alla andra jobbar. Så jag funderar skarpt på att åka med min faster, farbror och mina kusinbarn till Östersund i juli. Vill veeerkligen! Skulle vara såå mysigt.

Och så hoppas jag att mamma får iväg mig, Erik och Orela till Uzbekistan så vi kan få gå på vår sysslings bröllop. Och så vill jag ju självklart träffa min älskade morfar :)

och så ska jag ju självklart till mitt älskade Turkiet. Det är också något jag verkligen längtar till...



Händelserik vecka

Den här veckan händer det massor, så det är väl därför det är lite tur att jag inte har något jobb :P
Imorgon ska jag köra och sitta vid datorn på körskolan, samma på tisdag. Amanda och jag ska även försöka klämma in att kolla på MoPs produktion. På onsdag ska vi försöka hitta presenter som ska köpas, på torsdag ska jag till coachen och innan dess ska jag hinna skriva mitt CV. På fredag kommer Alex m. familj och sjunger OP och jag Alex och Vincent ska käka glass efter att Alex har klippt sig. Sen är det även middag på Stadt för endel som varit med i OP förr.

Jag blir trött bara av att tänka på det :P Ska upp kl. 6 imorgon också . UGH

HV71 och Mangos

Ja vilken bra start på kvällen. HV vann guld! Jag är så lycklig!

Vid 19 gick jag och Amanda och mötte de andra tjejerna på Mangos för att äta där. Myycket god mat hade de. Det blev en fet Ceasar Salad för min del. Känner det på vitlöksandedräckten ;)

Efter den trevliga middagen delade vi oss i två "grupper", en grupp gick och partade medan jag och mina fina vänner Amanda, Sandra och Jenny åkte och hyrde film och sen åkte vidare till Sandra . Mycket mysig kväll måste jag säga. Dock har jag äckligt ont i magen så jag försöker få bort det genom att ha den varma datorn på den :P

Måste sänka min sadel också, jag når inte ner till pedalerna!

PUSS

Så det kan gå...

Ja, jag borde festa mer, för efter att ha festat väldigt lite den sista tiden så har jag tydligen glömt hur mycket jag tål. Igår var en superrolig kväll, kanonrolig förfest hos Elvira, men ja, sen fick vi ta och ringa min snälla bror lite tidigare för så som jag mådde, sån kunde jag inte gå in på Stadt ;P
Men det är vid såna tillfällen man vet vem som är ens riktiga vänner :) Elvira är Guld! And my broh. och Orela :) haha


Jaaaja, ikväll blir det middag på Mangos. Ska bli mysigt. och lugnt ;)

PUSS

Pyssel.... ugh

Fasen, jag har alltid tyckt att det varit kul att pyssla men jag är verkligen värdelös på det. Och jag är ÄNNU sämre på att klippa! Det blir inte ens rakt när jag klipper efter en linje :P Alex kommer få bryt när hon kommer hit. haha Tack gode Guud för att hon ska komma hit och hjälpa mig sen :P

Jag som många andra kan inte heller förstå att det snöade och haglade här i Skara förut. Det är ju galet.

Nej nu ska jag kolla Andra Avenyn (vaaarför har jag fastnat för skiten? :/) :P

Imorgon ska jag till coachen, fredag ska jag ut med Elvira och på lördag ska vi/ett tjejgäng gå och käka på Mangos. Speeeeeenannnndeee ;)

Bil bul bal böl

Just nu hoppas jag nästan inte att jag får jobb. Nu vill jag ta tag i det där dumma körkortet. Så kanske jag kan ha det klart till hösten iallafall. Vill är ju tyvärr inte tillräckligt. Ska säga till min pappa att köpa en övningskörsskylt nu så vi kan ut och åka varje kväll. Lidköping, here I come! (Stackars er....)



Annars har jag haft 24 helt superroliga timmar med tjejen på bilden. Vi tog en lång promenad, kollade på film, handlade och lagade supergod mat, slappade framför tv, Amanda gjorde frukost till mig medan jag dammsög.... Ja rooligt har jag haft iallafall. She makes me laugh! Percy! (inte niggaH)


Måndag ny vecka

Ja, som vanligt har jag inte gjort för mycket. Jag har pysslat iförsig (hemlis) och varit på stan och köpt lite grejer (heeemlis) och sen typ inget mer.

Däremot tänkte jag lägga upp lite bilder från Ryssland-resan. :)

 Fick låna pyamas av Lena. Jag blev vääldigt gul.

 Min favoritkyrka

 Det var iskallt, & är man i Ryssland passar man in om man ser ut så här ;)

 Jag var på jääättebra humör inför opera ;)

 Fiinfint


Världens läskigaste film!

Jag har i flera år velat se en riktigt läskig film men har bara sett så där halvläskiga filmer (förutom "Wrong turn" som var vidrig :P) men Jonas tog med "The fourth kind" och jag tror inte att jag ens kollade på halva (blundade och höll för öronen det mesta) för Fy faan vad äcklig den var! Nej urs. SE DEN! :P


Jag säger ju det :D

Haha Elvira får mig verkliigen att bli partysugen :P Men vi ska kanske/ FÖRhoppningsvis ut nästa helg, i Lidköping. Hoppas verkligen det blir av :) Har alltid kul med henne (peppar peppar)

Idag har vi fikat på altanen, tills solen försvann bakom molnen, för då blev det för kallt. Men det var mysigt så länge det varade. Hon får mig alltid att prata ut om saker som jag egentligen inte vågar prata om, men ändå vill . Hon är bäst :) När hon och Christine har spelat klart på stadt ska vi kölla film och käka chips. Är sjuukt sugen på chips!

Sen har vi bestämt att vi ska bojkotta Kullenfestivalen och grilla stället. MYCKET mysigare. Eftersom att det bara är punk och rockband som jag inte alls är intresserad av (alla är typ i 12 års åldern? ) så vill jag faktiskt för första gången inte dra dit. Så jag ska föreslå grill och brännboll för tjejerna :)

PUSS


PIC

haha det orangea laget åkte ut! :P Det betyder väl att jag har liiite otur bara ;P

Imorgon ska jag umgås med min funa vän Elvira iallafall. Det ser jag fram emot. Hon får mig alltid att bli så festsugen. Men inget festande i helgen inte.


Min mamma...

Min mamma sa att hon trodde på "tur" för mig... jag svarade: mamma jag har aldrig tur, jag vinner inte ens 25 kr på lotter.

Då tänkte jag säga det, om det bruna laget åker ur Biggest loser ikväll, då är det verkligen otur som jag är drabbad av :P Först åkte mitt favisgamlinglag ut, och om detta lag åker ut så vill jag inte kolla mer :P Eller ja, okej då, bara för det orangea lagets skull, men dom lär väl åka ut dom också :P haha

vilka problem man kan ha :P

Coachtiden var kanon iallafall. Tycker min coach är jätteduktig och han får mig att tänka till och t.o.m hoppas lite :)

Vill och vill..!

Jag vill och vill så mycket. Kan jag inte bara nöja mig? Nej tydligen inte.

Ge mig Sommar och Turkiet!


Planer

Ja vad är mina planer för ikväll? Inga. Som jag skrev i inlägget innan det sista så kan jag ju inte direkt planera in något kul i framtiden, för jag har inte råd. Men igår var iallafall mysigt då jag fikade med Sandra, Johanna och Marina =)

Nu ska jag sitta här, kolla efter jobb på internet (som inte finns) ska kolla på vänner, Biggest loser och.... går det något annat på tv ikväll? ;P

PUSS


blir man inte ledsen på Spotify...?

Blir man inte ledsen när ens favolåt för tillfället inte finns på spotify? Denna låt är ändå liksom inte jätteny. Makes me mad. Jag får lyssna på den om och om igen på youtube istället. MEN, hur okvinnlig är inte hon som inte är Robyn? Eller det är väl en tjej?



Superfin väder iallafall, hoppas det håller i sig resten av ÅRET! ;P

hopplöst

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag kommer aldrig få jobb. jag får ingen hjälp. det enda jag kan göra är att lyssna på när mina vänner planerar sommaren med festande, resor, vanliga shoppingdagar och jag kommer inte kunna vara med på något! Samtidigt sitter jag och vill just nu bara ha råd med att färga håret, men inte ens DET kan jag göra med det lilla jag har kvar på kortet. Färga håret och typ.... köpa en vårjacka. Jag kommer sitta hemma en till hel sommar och vänta på att alla har jobbat klart. Sen kommer jag inte kunna vara med dom endå för jag har inte ett öre. Härligt. Vet att jag inte ska tappa hoppet, men det är verkligen hopplöst. Jag önskar att någon  snäll själ bara skulle kunna komma och erbjuda...precis vaaaad som helst. Kommer aldrig att hända.


Ny fin vårdag

Bakade kladdkaka till Erik, Kristoffer och Petter i morse. Fasen vad snäll jag är.

Ska snart in till stan och fika med tjejerna, ska bli mysigt. Dock blir det nog föör kallt för att sitta ute än. ;)

Födelsedagsfest

Då var andra helgen i rad med födelsedagsfirande klart. Kanonkul var det även denna gång! Förfest hos Johanna och sen blev det utgång på Mangos. Superkul, jag och Amanda dansade hela kvällen och det var kul med folk där. En kille lärde mig dansa bugg till två låtar. Helt fantastiskt kul, och duktig var han :)

På dagen innan åkte vi till Jenny och fikade. Superskönt att ses hela gänget igen. :) LÖV IT!

Blev även en promenix med Amanda, och sen mötte vi även upp Sandra och Marina och vi gick vidare tillsammans alla fyra.

Nu är jag trött, även om jag sovit halva dagen.

Obehag

Sist det var en flygkrasch så drömde jag om en dagarna innan. Inatt har varit en väldigt obekväm och obehaglig natt då jag igen drömde om en flygkrasch. Tänkte direkt att jag skulle läsa aftonbladet på morgonen och vad ser jag där! JO! En flygkrasch har skett! Detta är obehagligt

Men! Nu ska jag snart åka iväg till Jenny i Lidköping och vi ska äntligen ses med hela gänget igen, sist var nyår :)


Rumpan




Märkt igen!

jä är supernöjd! Mia och Håkis tog med mig och vi alla tatuerade oss. Mia gjorde en "blomkvist" som flöt ihop med en titdage blomkvsttatuering, superfint :) Håkan gjorde en supercool bild/"symbol för Oxe och jag gjorde ett litet hjärta på handleden. Det tog en minut ungefär och bajskorv vad ont den minuten gjorde :P Men nöjd är jag :P

Bäst var när jag sa att jag ville ha den åt andra hållet för. Tatueraren : "Ska du alltså tatuera en rumpa?"
haha jag tänkte inte på det innan :P

Inga planer för ikväll . Det blir jag mamma och popcorn. Tror pappa sa att han jobbade natt inatt.

küss

PUSS

haha så, nu har jag slutat lipa. Nu går det bara bajs på tv så jag ska ta och gå upp och läsa snart.
Vaknade ju tidigt föt att gå till coachen, gick kanonbra. Sen åkte jag med J till Skövde en stund och sen åkte vi hem och  kollade på 2012 o så där.... Treeevlig dag :)

PUSS

dumma biggest loser

Sitter och lipar. Jag som hejade på den gamle mannen och nu åker han ut! Muähähähäää!

Vårmysdag

Bra dag. Vi satt här och väntade på att pappa skulle komma hem med bilen. Då tog vi den till Rocco, och jag fick min efterlängtade kycklingrulle ;) Sen åkte vi förbi Erik o Kristoffer i Studion och fick lyssna på några låtar och vi avslutade kvällen med en liiten omväg tillbaka till skara för att lyssna på hela deras gamla skiva :P Så mer bilturer har vi bestämt oss för, det är mysigt. Nu ska jag klura på annat :)

PUSS


Hittat :D haha

Jag hittade kameran Linnea :) Så nu finns det ute påskbilder på facebook :)


Här är mitt favokort från Påsk iallafall :)

Sitter och väntar på att Adnama ska höra av sig så vi kan leka. Det behöver jag. Börjar känna mig grinig, (för att jag inte har något att göra om dagarna) och det blir alltid att jag tar ut allt på mina stackars föräldrar. :/ Det är väl tur att jag ändå haft så många resor och grejer som gjort att jag har glömt bort det emellanåt.
Men när jag kollar på detta kort längtar jag till ett datum som inte är långt bört... hemliz. ;) Men ska prata med min syster, så får hon se till så jag inte sitter sysslolös ett tag nu.

Imorgon ska jag till coachen. Kanon! :)

Bokat !

JÄJ! Nu är man ännu en sommar säker på att man får åka till sitt favoritställe. Även om det kanske kommer bli under andra omständigheter men... :P

Jag är iallafall i Turkiet 13 augusti - 5 september :)

Presenter

Sitter och kollar på mitt skrivbord som är fyllt med presenter. Jag fick allt jag önskade mig plus saker som jag absolut inte tänkt om, men när jag fick det så blev jag överlycklig :) Fick som sagt 5 böcker, en klänning, solglasögon, smycken, parfym, cocostvålar och bodylotion, högtalare till mp3, champagne, pengar, hatt, och massa jävla godis. :P haha har ingen aning om när jag ska äta upp allt det :P Tror inte jag glömt något nu... hmm...

Nu går Pearl Harbour på tv, tänkte kolla på det efter Sex and the City avsnittet :) Imorgon ska jag umgås med Jonas och på onsdag får jag förhoppningsvis umgås med A och S.






dkdksaås

Kan inte förstå att jag har varit trött hela dagen idag också. Sov ju för fasen hel dagen igår :P

Böcker

åh. Jag är ju inne på att läsa böcker just nu. :) Håller på att läsa Madame de Pompadour och det är en ganska svårläst bok för mig, så det går ganska långsamt. Har läst halva. Eller, den är inte svårläst men det är så många namn på personer, ställen/platser osv och det är inte lätt att komma ihåg allt.

Nu när jag fyllt år har jag fått 5 helt olika böcker och alla verkar jättebra! Men jag vet inte när jag kommer kunna börja på en av dem eftersom att jag kommer läsa boken jag håller på med en bra tag till. Och vilken ska jag börja med!? haha dagens problem :P

Igår var kul annars. Lite konstiga grejer som hände och så men jaja. Det var igår. Idag är idag. Och idag har jag typ bara sovit. Och är fortfarande jättetrött :P

Glad Påsk :)

Jäj! Äntligen Påsk. Jag hade som sagt en jättebra dag igår och hoppas på det samma idag. Släkten kommer kl. 16 och det känns som en evighet. Klockan är ju bara 14.

Har redan hunnit övningsköra idag :) Trevligt i det härliga vädret.


Födelsedag!

Vilken bra dag :) Vaknade av skönsång (Peter var väl inte så jätteduktig på att sjunga men ;)) och jättebra presenter. Sen övningskörde jag lite. Kom hem och fick träffa min saknade vän Amanda :D Sen kom även min saknade vän Sandra och de fick smörgåstårta och vi käkade dipp med grönsaker medan Amanda berättade lite om sin resa och annat :) Efter det när de åkte hem var hela familjen samlad : Mamma Pappa Erik Alex Peter Orela och mormor och vi åt upp resten av smörgåstårtan.

Fick även en  present och påsktäckningar av mina kusinbarn för att jag varit en bra barnvakt :D

Nu ska jag ner och vara social :)

Imorgon är det fest! Först påsk med släkten vilket alltid är mys! Sen kommer vännerna och vi ska shotta och ha det underbart hoppas jag :)

PUSS

Förälskad!

Ja det är jag nog faktiskt ;)

Men i Ryssland blev jag förälskad som in i tusan! Jag har hittat en mörk svart-brun pälsjacka som jag vill ha nästa vinter. Den kostar bara54 rubel... alltså 15000 kr.

Men! Kan man ha päls i Sverige eller kommer man bli påhoppad av alla veganer, och få tomater kastade på en? :P Det skulle isåfall få bli min Ryssland-vinter-jacka helt enkelt :P

Moskva attentaten

Läskigt. Mamma och jag ville inte ta tunnelbanan efter att vi hörde om attentaten i Moskva. Vi tog buss och trådbuss istället. Läskigt. När jag hörde om detta tänkte jag mig att de två självmordsbombarna var 45 åriga kvinnor som mist sina män i krig. På riktigt var det två tjejer på 20 och 18 år! Jag blev helchokad när jag fick veta det. Dom har gått i skola och blivit lärda detta, alltså förmodligen hjärntvättade och sedan gjort detta.

Jag sörjer faktiskt. När vi kollade på nyheterna såg man att de flesta som dog var ungdomar.

Vad som var spännande var hurdanna bilderna var som de visade på nyheterna i Ryssland. De visade alltså bilder innifrån spårvagnen där man såg döda människor sitta på bänkarna eller ligga på golvet. Bilder på blod och människor som låg döda utanför också. Herregud, jag var chockad,fashinerad (stavas Alex? :P) såna bilder är ju typ olagligt att visa i Sverige.

Tråkigt att sånt här händer iallafall.

Äntligen hemma!

Skönt att ha kommit hem faktiskt. Tror inte mina ben skulle klara av 1 dag till men bara GÅ. Här kommer liten sumering av veckan som gått, i St:Petersburg :

Dag 1 - Flyget gick bra. Vi mötte upp mammas väldigt trevliga kompis, från ungdomen, Lena som bjöd på mycket mat varje dag. Soppa varje dag vilket var kanon med tanke på att jag Älskar soppa! Dock bjöd hon på fisksallad, och ryssar lägger alltid på maten åt en, och hon la på huuur mycket som helst på min tallrik. Jag försökte verkligen äta upp den där salladen men när jag till slut fick en smörklump i munnen så sa det Stop. :P

haha sen kollade jag på tv och dom har ju dubbat precis allt. Jag kollade på Simpsons och eftersom att det också var dubbat med det engelska talet kvar så förstod jag ingenting eftersom att engelskan och ryskan blandades och blev till en stor gröt.

Dag 2 - Mamma betalade lägenhetshyra. Sen gick vi till lägenheten som jag inte varit i på 10 år. Mysigt, massa minnen kom tillbaka från när man kollade på rysk show på tv osv. MYS! Vi började må ganska dåligt efter ett tag pga allt damm så vi gick därifrån, åkte och mötte Lena och gick i en stor affär. Köpte vodka och andra gosaker ;)

Dag 3 - Städade vi lägenheten. Herregud vilken skillnad det blev. Dammet försvann men in kom grannens katter hela tiden som vi fick jaga ut :P Sen kollade vi på Teater/Opera :) Trevligt. haha till lunch åt vi borsz och drack champagne :P

Dag 4 - Visade vi lägenheten för mäklare. Jag sov väl igenom den tiden, då mamma, grannen och mäklaren pratade i köket. (mådde kasst) Sen åkte vi till Larisa och sov där :)

Dag 5 - Då gick vi en promenad i staden Larisa bor i. Där finns närmligen en borg som heter Nöteborg som är Svenskt :) Mamma och jag åkte sen till ett shoppingcentrum som var för dyrt så vi åkte tillbaka till St:Petersburg och kollade på en orgelkonsert. (de hade bytt ut opera för att det var för glatt så nära inpå attentaten i Moskva)

Den dagen var jag på jättedåligt humör, skäms så här efteråt men det kan bli så ibland.

På kvällen tog jag iallafall ett bad och vattnet var mörkgrått efteråt. Där ser man hur ren man blir av att gå mycket i storstäder :P

Dag 6 - tog vi sovmorgon. Åkte in till stan och mamma köpte piano-not-böcker. Åt, gick till en marknad med Larisa, sen till lägenheten för att mäklarna skulle ta kort sen gick vi på teater. Även om jag inte förstod någonting så var den faktiskt jätterolig. Superbra aktörer :)

Sen gick vi upp kl. 5 och flög kl. 10. Åkte första klass på x-2000, väldigt skönt och nu är jag HEMMA ! NAJS

Att tillägga:

Varje kväll shottade vi eller skålade i champagne.

Jag passar inte in i Ryssland pga. mina alldeles för tunna ögonbrun (de målar i sina extra mycket) mina platta skor (alla fina tjejer har HÖG-smal-klackat) ryska tjejer kan lätt ställa sig mitt på stan för att ta kort på sig själv, mycket posande, det skulle jag ALDRIG göra :P
 

RSS 2.0