kraam

Amanda Livh, det har ju varit så bra att få ha dig så nära. Bara någon minut bort. Okej om du hade flyttat inom Skara, men fasiken 40 mil, är inte det att ta i? :P Det var vad som slog mig alldeles nyss. 
Hade en kanonbra dag igår iallafall. Vi käka god köttfärsås a´la Amanda, kollade på 3 skräckisar (Poltergist, The ring 2 och my blody valentine) och tog små promenader emellan. :) Och så får vi hoppas på våra planer 20...13? :P
meeeh. Känner mig uttråkad. Väntar ju bara på att få åka nu. 
Imöra blir att umgås med Amanda lite till iallafall :)

Kraaam

10 månader har gått...

shit, när jag och Elvira kom hem sist från Turkiet så sa vi ju det: äääh det är ju bara 10 månader kvar ;)
Kan inte förstå att det bara är 2 dagar kvar för min del nu :) Tiden har gått både snabbt och långsamt.
Dock är det första gången jag åker till Turkiet med lite ångest. Detta har jag längtat till i ett år. Äntligen är det dags. Men efteråt... då är sommaren över. Alla börjar studera, jobba, Amanda är inte hemma. Jag ska INTE läsa - vilket känns bittersweet. Jag är så trött på det, tänkte att det kanske skulle lugna sig efter sommaren, men nu känns det ännu skönare att jag slipper gå till skolan i höst. SÅ TRÖTT på det! :P Men samtidigt... jag har INGET att gå till nu. Som sagt, ångest! Men, jag ska prata med Alex, kolla om jag får bo hos dom någon vecka, dra ut på stan och lämna CVn överallt och hoppas på det bästa :)
Tur har jag idag iallafall, för idag blir det mysdag med Amanda Livh.
Och igår åkte jag, mamma, pappa och mormor till Skövde, och jag fick med mig en klänning från hm och en topp från lindex. kanoners inför resan. :)

puss

tatadaaa

ååh herregud. Bada? I Sverige!? Får se om Sandra får med mig ner i vattnet  :P Annars är planen:Picknick i Lidköping, vid någon strand, med Sandra Amanda och Johanna :)
Annars har jag fått mitt hår klart inför resan. Utväxten är goone!
Dock kunde jag inte sova inatt, Tack vare Johan som skrämde mig med spökgrejer. Inte ok när jag och pappa kollat på "Det okända" samma kväll :P Jag har blivit så känslig!  :P

RSS 2.0