The Hills, the hills, the hills....

Jag vet inte. Jag tycker fortfarande jättemycket om det, men det var ju inte alls likadan nu när Lauren inte var med. Det känns som att det bara kommer bestå av en massa catfights. Det har varit ca 3 stora catfights i hela The Hills historia, och jag vet inte. Jag tycker att det räckte, jag vill inte ha tre catfights i varje episode. Tycker verkligen inte om Kristin. :P

Jag tycker samtidigt inte om oponeringen som vi har imorgon. Känns som vi inte alls har lika välgjort arbete som de andra vilket gör mig lite orolig. Jag skulle bli överlycklig om vi fick ett G! Plus att allt jag ska redovisa för de andra, vet jag inte ens om det är rätt. De kanske räcker upp handen och säger att jag totalt har missuppfattat allt, och så skrattar dom bakom ryggen på mig. ;P



PUSS

Denna vecka

har jag varit snuvig och trötter. Förmodligen gått på en liten förkylning från fam. Juel i Göteborg ;)

Har suttit och skrivit på vad jag ska ta upp på redovisningen som är på torsdag. Och jag förstår verkligen inte det jag ska säga. Det är typ 7 ord jag ska förklara, och jag vet inte ens om det är rätt förklaring. Får väl stryk av föreläsaren om det är fel ;)

Nej nu ska jag lägga in lite låtar på min mp3, kolla upp buss/tåg och sen.... vet jag inte.
JO! Vänta på det första The Hills avsnitter offcouse!


Påtal om att sjunga...

sitter och kollar på idol och kom ihåg en sak. Imorse när jag stod och väntade på bussen så stod det en tjej, lite äldre än mig, och såg helt normal ut. Snygga kläder ganska kort och blond. Helt plötsligt hör jag hur hon börjar sjunga! Jag tänker att hon kanske inte tänker på det för att hon har mp3 men hon hade inte mp3! Hon sjöng en hel jävla låt, i normal pratnivå och jag hörde varje ord från 4m håll. En hel låt, 4 min :P Jag vill bara vända mig om och klubba ner henne, för hon sjöng så dåligt också! Och sånt klarar inte jag av kl. 8 på morgonen.
Jag skäms åt henne. Jättemycket. Klubba ner!

Annars... efter att vi hade möts med gruppen så åkte jag och Alex oh åt på Briggen. MUMS
Gick på stan lite och sen åkte jag hem. Är trött som ett svin.

Heja Eddie i idol!

Bonden vann!


Jä! Jag hejade på KarlPetter i Kändisdjungeln, och han vann! Nu är jag nöjd. :)
Åker inte till Göteborg fören imorgon. Då hinner jag träffa Vicce nu ikväll, pappa ska åka och hämta honom efter han har jobbat. Ja, iförsig får jag ju träffa min polare imorgonkväll igen, eftersom att jag åker hem till Skara igen.

Jag har verkligen inte gjort något annat än tittat på tv och ätit idag :P Det är ju bra gjort.
Fick iförsig lite sällskap av min brur och Kristoffer ett tag så det var ju ganska sköj.

Jaja, nu ska jag kolla på Primo Paolo.




fan

Let the past be the past

Om jag ändå skulle kunna hålla mig till det jag säger att jag ska gå efter.
Jag har ju lyckats ganska bra med "lev i nuet" nu faktiskt. Jobbigt i början, men börjar komma in i det ;)
Let the past be the past....ja om jag ändå kunde tänka så. Från och med nu ska jag göra det. Annars kommer man nog ingenstans, utan står och stampar på samma stället hela tiden. I dont want that.

Jag kan inte förstå att det är oktober snart. Tiden går faktiskt ganska snabbt.

bööh, nu ska jag gå och tvätta av mig sminket.


Tiden går långsamt

Varför går tiden så långsamt när man verkligen ser fram emot något?
Tänkte börja göra mig iordning runt 17-tiden, så jag kollar på The Hills så länge.

Uööh.... jag ver faktiskt helt seriöst inte hur jag känner för ikväll. Jag vill nog faktiskt till stadt egentligen, men Amanda var så snäll och sa att om jag hade tråkigt så skulle jag höra av mig till henne. :)
Vad glad man blir när man har snälla underbara vänner!

 


Tonight!

Planerar hur jag ska se ut ikväll. Antingen ska jag ha min lila tröja och Alex svarta kjol, eller så tar jag min svarta klänning. Tror mest på det första alternativet, det är ju kallt nu så det skulle sitta fint med en långärmad tröja faktiskt :)
Sen vill jag också ha lockigt hår. Jag lånade med Alex locktång med mig hem och får se om jag fixar att locka själv, hoppas hoppas.
What more? Jo jag trodde de skulle sända de nya avsnitten av The Hills på mtv, men det är ju förra säsongen, som jag redan sett. Så jag får ta och vänta till den 29 september då det första avsnittet kommer på hemsidan ;)

Elvira kommer runt 18-tiden och sen tar vi taxin bort till förfesten. Det är en sak jag inte gillar med Skara, att det är byggt på kullersten. Kullersten öööverallt! Och att gå i 25 min med högklackade skor på kullersten är inte skoj.


Honey, im home!

Hemma i skara igen :) Har haft en mysig kväll med Amanda med mycket god mat och idol :) HURRA! Durna gick INTE vidare! Hon var så äckligt dålig, förlåt, men att inte kunna ta rätt ton En enda gång, där går gränsen.

Pratar i telefon med virakoff. Planerar morgondagen. Oktoberfesten igen, fast vi drar ju till Olins istället för stadt :)

Har även planerat att jag och Alex + våra vänner ska ut någon kväll i Göteborg. Någon som vill hänga med ? Kommer bli kanonkuL! :D


Lika glest mellan tänderna...


Känns bra :)

Det känns jättebra. Vi har iallafall skrivit hela arbetet, även om vi inte är helt säkra på om det är korekt. Det trodde jag aldrig, att vi skulle bli (typ) idag. Vi ska finslipa på det imorgon och på måndag också. Så det blir förhoppningsvis ett G tycker jag iallafall.

Sov som en gud inatt iallafall. dels för att jag inte hörde Vincent, och för att jag sov i Alex och Peters gästsäng som är skönast i hela världen. Den är verkligen gjord för min snea rygg!

Nu är det bara att se fram emot helgen och efter det är det slutseminare/oponering och SEN ska vi börja skriva på c-uppsatsen. Späännnannndee!

Nej det är väl bäst jag slutar skriva för Vincent är på tangentbordet.

PUSS

Aldrig ha...

Jag ska verkligen aldrig ha barn. Barnskrik skär i mina öron. Och jag tycker verkligen inte synd om dom när de är ledsna. Denna natten var så jobbig med Vincent så jag skippar föreläsningen och åker in till skolan lite senare för att jobba på arbeten med tjejerna i gruppen.

Igår var mys. Syskonen "Nyberg" (/Juel) hade en helkväll hos Alex. Vi käkade pizza, kollade på idol, kändisdjungel och gav Vincent uppmärksamhet. Kanon!


God morgon

Inatt sov Vincent riktigt bra faktiskt, jag också pga det. :)
Idag ska jag vara barnvakt från 13 till 18 då. Huva. Hoppas han sover mycket och äter lite.
Käka frukost ska jag göra nu.
Väldigt roligt inlägg. hehe! ;)

Puss

Aldrig mer...

...går jag upp kl 05.45. Inte kul alls. Mina ögon ville inte sammarbeta på föreläsningen. Plus att det var fullt på tåget så jag fick sitta (sov) på en träbänk i bistron. Snacka om träsmak i rumpan (eller som jag sa till Alex; Trästjärt) 

Älskar för övrigt föreläsningarna med den läraren vi hade idag. Hon är sjukt duktig och har hand om riktigt intressanta ämnen. Idag var det om Genus perspektiv, om varför det är så viktigt att det ska vara stor skillnad mellan man och kvinna. 
T.ex om man sitter på en spårvagn och man inte kan bestämma sig om personen som sitter mitt emot är man eller kvinna. Man blir galen tillslut för att man inte vet svaret. Varför är det så viktigt att man måste veta det egentligen? Sjukt bra föreläsning iallafall.
Sist vi hade henne var i vintras, och då pratade hon om de informella arbetena i Thailand, ex de små barn som prostiturar sig. Även om vi vill hjälpa dem genom att förbjuda det, så hjälper vi ju dom ändå inte, för då skulle de inte ha något sätt att få pengar på och dör förmodligen av svält osv.  

Såå intressant tycker jag. Därför har jag beställt en bok nu som hon, Anja, rekommenderade oss att köpa i vintras. Hon läste ett halvt kapitel från boken högt för oss, och jag blev verkligen taget.
"Välkommen till paradiset" heter den. Ska läsa läsa läsa nu :)

Torleif vilken man

Torleif! HAHA Jag mår iallafall illa av hans erotiska berättelse i "Kändisdjungeln" :P

Typiskt att Detta fält alltid måste fyllas i

ooh! Jag skriver igen. Jag har så tråkigt, och sitter och väntar på att One Tree Hill och Kändisdjungeln ska börja.

Vad jag ska önska mig i julklapp:
1. En silverring med mitt namn på. (Måste gå och ta mått på mina tjocka fingrar)
2. Pengar (Vem vill inte ha pengar som man kan shoppa kläder för?)
3. Lauren Conrads bok (Hon är min stora idol, varför inte kolla om hon är lika bra på att skriva som att vara med på tv?)

Vad jag ska önska mig i födelsedagspresent:
1. En resa - Egypten eller Marocco vill jag till (Önskade mig det när jag fyllde 18, en av de bästa presenterna jag fått i hela mitt liv. Då till Tunisien)
2. En T...... ordbok. (Jag vill faktiskt börja lära mig lite mer än "Hej" "Hur mår du?" nu efter 10 år där varje sommar)
3. Pengar (Ja, varför inte önska sig det jämt?)
4. Mobil (Detta önskar jag mig dock bara om jag inte får resan :P haha!)

Veckans 5 bästa låtar:
The pussycat dolls - hush hush
Beyonce - sweet dreams
Leona Lewis - I will be
Henok Achido - pusher
Daniel Merriweather - impossible


"Det är mycket bättre i Turkiet"

Åååh, så här trött var jag aldrig i Turkiet efter en utekväll. Ska dricka mig asfull på redbull vodka nästa helg så blir jag nog Turkiet-party-Alina igen. Drar till Olins med Elvira o co. på Veronica Maggio på lördag. Längtar redan! Men jag ska ha det i bakhuvudet, det Alex sa till mig; "Lev i nuet." Im really trying.
Såna här problem finns inte i Turkiet. Livet leker utan bekymmer och tankeställare som man måste klura ut.
Jag behövde inte det här nu. Har precis lärt mig leva på ett sätt jag gillar. (Huvudsaken är att Jag vet vad jag menar ;)) Orkar inte tänka. Inte när jag har skolarbete som biter mig i arslet, som jag inte förstår.
Bra att jag ska till Alex och Peter imöra. Då ska jag prata med min syster massor. Fan vad mycket det är som har hänt på bara två dagar! (fredag,lördag)

För att gå in på något helt annat. Fan vad bra kändisdjungeln är! Fast min favorit Catarina med C åkte ju ut! Nu är det Mickey jag hejahejaar på :)

Jag och Elvira planerade vår nästa Turkietresa igår samtidigt som vi drack (åt? det blev som isglass, mums :)) våra mangodrinkar. Någon mer som vill följa med? Vi har redan tvingat både Alex och Orela. Skitskoj ska det bli!


Nej förlåt. Fy fan vad elak jag var igår. "Mognat", nej det vet jag inte om jag har längre. :P Jag som var så övertygad om det. Jag fick en chock och ville bara sova lugnt bredvid Elvira.... som på den gamla goda Turkiet-tiden.

HAHAHAH Nej inga fler turkinlägg nu. Det får räcka. Är säkert skittråkigt att läsa om det hela tiden.
Nästa gång jag skriver Turkiet i ett inlägg, så har det börjat närma sig nästa resa.



07.05

Då går bussen från skara imorgon, när jag ska till Göteborg. Herregud, jag måste gå upp kl. 6. Inte kul!
Jag och Elvira sov till halv 1 idag. Gud jag hade kunnat sova hela dagen känns det som.
Det var en jätterolig kväll igår. Fick träffa alla som jag inte sett på en månad, och förfesten var mys :) Och för en gångs skull så dansade jag asmycket.
Meningen som användes mest igår var iallafall: "Så här var det aldrig i Turkiet". (Använt av mig och Elvira)
Musiken var inte lika bra som i Turkiet, Folk knuffades inte lika mycket på dansgolvet i Turkiet, folk var inte lika sociala som de i Turkiet osv.....

Nej nu ska jag gå och äta mamis soppa. mmmuums.


Det hade jag verkligen inte förväntat mig. hm... tankeställare....


haha en bild som irländarna hade lagt ut. Jag ser ju gos ut. ;)

Han är MIN idoL!

Hahahahahah! Nils är tillbaka! "Jag är inne på min femtonde kopp nu... och jag är alldeles matt!"
Han är lätt min idol. Vilket stjärna!

Och sen ljög jag. Jag har inte alls städat ikväll. Det gör jag imorgon.
Ikväll blir det idol och kändisdjungeln med mami och papi.

Hemma!

Seminariet idag var att vi skulle sitta 4 i en grupp och diskutera 8 olika frågor som handlade om olika uttryck och grejer inom vetenskapsteori. Nej, jag var inte direkt med i konversaktionen, förutom när vi gick för långt och började diskutera jobb, barn och kändisar. ;)
När jag skulle byta från tåg till buss i Falköping så träffade jag Caroline, min gamla klasskompis! Jättekul :)

Nu ska jag ta ett bad, ta på mig pyamas, ladda min mp3, städa kök, tv-rum och sen ska jag söva.


Puss

 


I quit... I give up

ja det gör jag. Jag har läst den där jefla boken nu och förstår inget. Vetenskapsteori. Inget vettigt alls.
Jag beeeeeer, let it be some kind of disskution vi ska ha i grupp!!!

Det är det enda jag har gjort idag. Läst. Och så fick jag äran att vara barnvakt på tisdag. Underbart. En halv dag. Vilket förmodligen kommer betyda blöjbyten!

Ge mig lördag och sprit. Jag trodde inte jag skulle vara sugen på att festa efter Turkiet, men nu efter 2-3 veckor så vill jag ut och daansa!


WOHO

Inte. Jag ska sätta mig med vetenskapsteoriboken nu, och vet att även om jag kommer sudera hela dagen så kommer jag inte kunna något tills imorgon. Och jag är sjukt rädd för att vi kommer få frågor på papper där vi måste skriva ner svaren en för en. Jag vill inte! Hoppas det är att vi ska disskutera i grupp eller något.

Nu ska Birgitta och Vincent ut på promenad. Då kan jag kanske ta mig lite frukost och börja studierna i lugn och ro. Sen stänger jag nog in mig på Alex och Peters rum och fortsätter läsandet och frustrationen.

Igår var jag på föreläsning mellan 10 och 12. Efter pausen kom massa av studenterna med en sor ikea-kasse med cosmopolitan-tidning, mass rabbatkort, andra tidningar, varma koppen, kinderchoklad och dricka osv. Jag och Joanna blev asavundsjuka! Kl. 12 ringde jag Alex som stog utanför skolan och väntade. Då säger hon : Och jag har fått en studentpåse! :D
Haha jag svarade: MEN! Du är ju gammal! Fick svar av Joanna: Men... jag är ju bara ett år yngre än din syster :P
hehe, vi fick iallafall varsin påse också, så jag blev jag sen ;)
Shoppade till halv 6. Det blev jag, Alexandra, Birgitta och Vincent.
Jag shoppade för lite mer än 3000 så nu ska jag inte shoppa på 2 år ;)

Nej! Mot frukost och den rooooliga boooken!


Man kanske skulle fråga Alex hur hon gjorde dessa mangodrinkarna, tills lördag?


Shöppa

Bara efter en dag med mitt kusinbarn så har jag börjat bli megavästgöte! Han sa cöla, jag säger Shöppa!
Imorgon ska jag på en föreläsning och sen ska jag och min kära syster ut på stan och shöööppa! Jag har inte shoppat ordentligt på ett år tror jag (sen jag började handels) så nu jävlar ska jag ha lite pengar kvar på kortet.
Byxor måste jag ha. Varma tröjor, lite höstsmink, ett par svarta legings och mysiga klänningar till. Egentligen skulle jag vilja köpa ett par vinterstövlar, men jag väntar med det. För det första är det inte vinter än, och för det andra så är stövlar så jävla dyrt. Jag vill ha lite pengar kvar på kortet... men inte 0kr! ;)

hah! Jag är så dålig på det vi läser just nu, så när vi delade upp olika saker som vi skulle skriva på hemma, så fick jag inget! hahah! Min uppgift blev att kolla lite på uppgiften bara.  HAHA! JAG ÄR SÅ KASS!


mnjaa... vetenskapsteori är inget för mig... dumma kurs


Tillbaka till Götöbörg

Om ca 5 min.
Jag hittar fortfarande inte låten som de spelade på hotellet men Leona Lewis - I Will Be påminner om den lite... tror jag ;P Kommer förmodligen få vänta tills nästa år när jag är där igen... om de ens spelar den då. :/

Ugh. Jag förstår inget av studerna. Skönt att det är slut efter denna termin. Ska söka jobb efter oktober tänkte jag, som jag kan ha våren och halva sommaren. Skulle vara skönt faktiskt.

Jäjä. Skor på.

Puss

Jag lever i nuet, jag levet i nuet, jag lever i nuet...

Jag måste verkligen få en spark i baken så jag börjar läsa! Jag är så lat! Jag har boken bredvid mig men datorn är ju mycket roligare, eller så ska jag baara titta klart på ett program och efter det kommer ett till program som jag vill titta på. Skärpning nu Alina. Fan det är bara några månader kvar sen har jag läst klart allt inom Kulturgeografi. Skulle jag klara detta sista nu, C-uppsatsen och allt så skulle jag faktiskt vara lite stolt över mig själv. Jag skulle kunna tänka mig att ta kontakt med Emre nere i Bodrum som jag kännt de senaste 4 åren. Han sa att han kunde hjälpa mig få jobb på Bodrums flygplats faktiskt. Ja, varför inte starta min karriär i det land jag älskar? Fan, har förstått att folk inte förstår hur jag inte kan tröttna på samma ställe varje år, men jag gör verkligen inte det. Gumbet är mitt andra hem.


Ja.... och så har jag för första gången sedan sommaren började, satt på mitt element i mitt rum.
Det börjar bli kallt om nätterna tycker jag. urs. längtar inte till vintern. dock har jag börjat fundera på min julklappslista iallafall... sent för att heta Alina Nyberg som brukar ha klart listan i juli ;)


Helgen

Fan att helgerna går så fort. Känns som att slutseminariet är alldeles för snart, vilket det är. Skulle egentligen läst idag men orkade/orkar verkligen inte. Jag gör det senare när jag går och lägger mig så jag kan anteckna samtidigt.
Vart väldigt trevligt att träffa Amanda igen, vilket jag inte gjort på mer än en månad. Kanoners!
Surströmmingen var skitskoj också som vanligt. :) Dan hade med sig ett gevär som alla sköt med. Tävlingen var att skjuta ner 3 ölburkar, springa till brevlådan (som är aslångt bort!) och sen skjuta ner 3 ölburkar till. Jag har för mig att det var Aron som vann.
Jag Aron Axel och Linnea avslutade kvällen med att kolla på saw 2 och sen sov vi i Husvagnen. Mysigt! Jag och Axel låg nog och var skiträdda ett tag eftersom vi trodde att någon skulle komma ut och skrämma oss, men det var en lugn natt :P

När vi åkte hem så åkte jag med Svenssons, och vi tog en omväg ut i skogen förbi en sjö och massa annat intressant. Avslutade det heela med att åka ut och kolla på den nääästan helt klara studion. Är sjukt stolt över att min bror har byggt det hela själv. (med kristohohoffer offc)

Jaja. Nu ska jag kolla klart på Run´s house och väntar på One Tree Hill.



You could be a sweet dream or a beautiful nightmare




Så gott tyckte vi det var med surströmming ;)


Jag är knäpp

Vet inte varför jag vaknade... men kan iallafall helt bestämt inte somna om.
Jag låg och tänkte på allt möjligt, men tro det eller ej så slutade mina tankar på Turkiet.
När jag åkte på bussen igår så satt jag och småplanerade iför nästa år (Det gör jag varje år, eftersom att det är det enda sätt som jag kan fortsätta mitt liv utan att gå under, när jag är hemma i Sverige :P)
Jag stannar en månad nästa år. I vår när min sista kurs är slut ska jag jobba (om jag får något jobb vill säga) så jag får ihop pengar så jag slipper jobba hela sommaren.
Första veckan vill jag ha själv med min mami och papo. Jag älskar att resa med dom, jag är lyckligt lottad över att komma överrens med mina föräldrar så underbart bra. :) Sen ska Elvirakoff komma. Jag hade så sjukt kul med henne iår och 2 veckor gick galant utan att vi hatade varandra. Alex vill jag också ska komma, och mitt nya offer, Orela! Det är min plan.
Nästa år ska jag besöka platser jag inte vart på på år och dar. Turgutreis och Bitez. Jag ska även ut i Bodrum någon kväll, det är ett måste.

Nej... om man skulle ta och försöka somna om?
Hämta böcker imorgon förhoppningsvis.
Och vet ni!? I slutet av september börjar både The Hills och The City igen :D
Och på lördag är det Surströmming!!!

Föreläsning imorgon!

Jag längtar. Vill som sagt komma in i studierna och rutinerna. Joanna har lovar att förklara det knepiga schemat och alla arbeten som skall göras.
Jag måste erkänna att jag just nu känner för att bara lägga tid på studierna, orkar inte umgås med någon direkt, låter konstigt, men det är väl all umgänge jag haft i 3 veckor som gjort att jag behöver en paus. Dock längtar jag tills jag träffar tjejerna i gänget! Massvis! Känns konstigt att Frida har flyttat och alla gör helt olika saker vid olika tidpunkter så det blir svårt att klämma in någon dag då man faktiskt kan ses.
Ska ju erkänna att jag inte direkt hört av mig till någon, inte bra stil av mig, men förklaringen är som sagt att jag inte är på hugget än efter min resa. Måste få bort den från tankarna först så folk slipper mitt tjat. :P

Ja. Som sagt, ta och lyssna på Septembers skiva Dancing Shoes. Underbar!

Rutiner

Vill egentligen bara att det ska bli tisdag så jag kan ta spårvagnen till Handels och gå på min första föreläsning. Jag är nervös, för jag har missat 3 föreläsningar och känner att jag inte fattar något alls av mitt schema eller annat. Imorgon åker jag till Göteborg, tidigt, för att umgås med Alex, käka rabarberpaj och berätta om min sista vecka jag hade i Turkiet. Varje dag de sista 7 dagarna saknade jag Alex, för jag hade så sjukt kul med henne.
Och jag hoppas verkligen Elvira vill åka med nästa år också, för vi 3 var en bra grupp, som visste hur man skulle bete sig mot turkar, vilket är svårt att veta. De är ju väldigt svåra att förstå sig på.

Nästa år åker jag i en månad. Jag funderar på att söka jobb i vår, och försöka tjäna ihop pengar så jag slipper jobba hela sommaren, och så jag kan åka i början av augusti och komma hem ungefär som jag gjorde iår.

Coolast på resan iår var lätt Parasailingen jag och Lisen åkte sista dagen. Så coolt och vilken kick!
Dock var min pappa med i båten, inte mamma, och pappa fattade inte kameran, så vi fick bara två väldigt korta videoklipp på mig och lisen när vi tog på oss flytvästarna. Det är det enda bevis vi har, så jag ska lätt åka samma nästa år igen!

Årets låtar då:
1. September - because I love you
2. Black eyed peace - I gotta feeling
3. Om jag bara kunde komma på vad den heter, hur den går, eller bara en liten mening men fan, det gör jag inte. Hoppas den spelas nästa år också! :P



klaga klaga klaga

ååååh ja, jag säger det igen... och igen och igen och igen... Jag hatar Sverige! När jag gick ur planet och kände fukten mot mina bara ben så ville jag bara börja gråta. Kunde jag gömma mig på planet och åka med tillbaka? Om det endå vore så lätt.

RSS 2.0