Helt seriöst

Helt seriöst så vill jag slå sönder denna dator! Den är så jävla seg. Förmodligen är det 5 miljarder virus. BAH!

Men, då tänker jag istället på morgondagen och blir på strålande humör! Vad jag längtar.
Dock måste jag köpa biljett så jag kan komma hem till Göteborg på tisdagmorgon. Jag är skitkass på internetbanker. :P Och nu kan ju inte mamma hjälpa mig när hon inte är hemma. Satan...
Imorgon ska jag iallafall baka bröd. Jag är så gammal och har kommit på att en vaker dag, när jag inte är liten längre så kommer jag bli en utmärkt hemmafru till min stenrika man ;)


Jess. Nu ska jag gå och äta.

Puss



seg dag

Bra kväll igår. Jättekul utekväll i Skara med lagom mycket folk på dansgolvet och bra musik!
Denna dag har dock varit superseg. Legat i soffan typ hela tiden. Erik, Orela och Kristoffer kom förbi och åt, och då fick jag iskaffe som min bror gjorde. Kanoners! Han är allt bra påhittig den där brodern.
Vi kom på att jag ska bli deras reseptionist i studion. Och jag ska hjälpa till där i sommar så jag har något att göra, nu när jag inte har något sommarjobb.
Jag ska kanske gå med dom till stan i natt och kolla på MV´s sista sjungning för detta året.
Idag är ingen vanlig dag. Det är morsdag, dock är inte min mor hemma eftersom att de är i Ukraina. Dock lär ju min syster bli bortskämd då det är morsdag OCH hennes och peters bröllopsdag, så congrats!

Vill så himlans mycket åka iväg nu. Sitta på flygplanet, känna pirret i magen av att Snart är vi framme i Gümbet.
Komma med bilen upp från kullen och se Bodrums borg i månljuset...mmmm jag längtar!

Nej, vad gör man om det är en humla i tv-rummet? Jag är livrädd. Har dragit för drapperierna som hänger mellan tv-rummet och hallen för att humlan inte ska kunna äta upp mig :P

Jag har funnit den

Om jag någon gång gifter mig så ska jag ha denna fantastiska låt , som min syster ska få sjunga :)

http://www.youtube.com/watch?v=n_1apBILe34

Have you ever wished for an endless night
Lassoed the moon and the stars
And pulled that rope tight

Have you ever held your breath
And asked yourself, "Will it ever get better than tonight
Tonight


Bombombom

Jag trodde att jag visste hur det var att vara supertrött och att gå och lägga sig och somna direkt.
Efter många nätter med Lisen när vi var små, då vi bestämde oss för att vara uppe så länge vi orkade... efter heldagar gående från 07.00 till 22.00, eller en heldag väntandes på en flygplats.... Nej, det var inte bästa gången jag har gått och lagt mig efter.... det var efter den dumma uppsatsen som jag satt och kämpade med i onsdagsnatt. Eftr att  tårar runnit, och efter myckt hjälp från mammas, kunde jag gå och lägga mig vid halv 3. Nu är den iallafall klar! Lycklig. Nu är det bara oponeringen kvar.  

Igår var en jättemysig kväll. Lisen fyllde år så jag prang över dit.
Vi tog bilen till McDonalds, köpte med oss milkshakes osv och åkte ut till flämslätt och tjötade.

Idag kom jag på vad som är positivast med Turkiet. Det är att det inte finns några getingar på stranden eller vid poolen. DET gör det på min altan! Vet inte hur många gånger jag fått en äckligt djup på mig idag, och jag har sprungit in i huset topless :P Så till slut gav jag upp, och nu sitter jag här.

Har tråkigt


Kalas

Ja, uppsatsen om kulturkalaset börjar bli mer eller mindre klart. Imorgon blir en till lång dag då jag och Joanna ska finputsa på det och sen vill jag ta bussen hem till Skara.

Efter dagen jobb på uppsatsen åkte jag till Alex, Juel och Vincent där även mormor var på besök och jag kom lagom till kvällsmaten 18.00. Fick sjuts hem av Peter och nu kollar jag på DH.
Fick även med mig en film hem, "A walk to remember" som jag ska ta med hem till Skara och kolla på =)

Idag fick jag en studentpresent fixad. Jag hade slutat hoppats på att kunna köpa den då det inte finns en sådan affär i närheten av Göteborg eller Skara, men sen kom jag på att Amanda är i London och hon är en ängel som hjälper mig med det =) Dock fick jag en ny present att tänka på idag. Till min andra bästa vän som fyller år. Fan, jag är ju så ofantasifull! Får ta en dag på stan imorgon. Måste ändå köpa en ram så.

PUSS

Lång vecka

Idag kände jag verkligen att denna veckan kommer bli lång. Jag och Joanna ska skriva klart uppsatsen och det kommer bli kämpigt. Jag är inte motiverad alls, men men... det måste ju bli klart så :P

Det var kul att vara med Alex och Ann på "modell för en dag". Dom ble v så snygga på sina kort!
Och jag fick Vincent för mig själv. Vilken bra moster jag är ;)

Längtar till måndag. Då har jag bestämt mig för att baka scones, och har bjudit hem Jenny Sandra och Frida hem till mig på te och mys. Mysmys.

Men nu ska jag kolla på tv. Har bestämt mig för att kolla på The Village, även om jag förmodligen inte kommer kunna sova sen. Varför måste jag vara så mesig när det gäller skräckfilmer och sova ensam ? :P



:)

God morgon!

Jag så otroligt o-pigg så det går inte att förklara. Ska inte möta Joanna fören kl. 15 på skolan och skriva klart uppsatsen, men Alexandra ska vara "modell för en dag" med sin kompis och ville att jag skulle vara med och göra i ordning hennes hår, så det kan bli kul att kolla på.

Helgen i Kalmar har varit bra. Skönt att komma bort från den vanliga vardagen. Lugn helg har det varit.

Men nu ska jag leta upp en tröja, sätta upp håret lite snyggare och dra på mig skorna. fan, ser ut att vara riktigt varmt ute. Naajs


Lycklig :)

Ja de senaste dagarna har varit helt jättebra. Frida har kommit hem och hela vårt sp3a-tjejgäng är hemma och jag är så lycklig. Vi, Jag Frida, Sandra, Jenny, började med mat och prat hemma hos Sandra hela onsdagskvällen/natten. Vi vaknade sent på onsdagen, och drog till Skövde, kollade i affärer och åt jättegod mat på Pims.

Vi åkte sen hem, och jag Sandra och Frida avslutade onsdagskvällen med "Bröllopsduellen" popcorn, kladdkaka och fanta. Och politikssnack, som inte alls var kul :P Och Frida berättade om en massdöd i Kambodja som nästan fick en att börja gråta. Det var så otroligt intressant.

Nu ska jag försöka vakna till, är supertrött. Ska skriva på uppsatsen och sen åka tillbaka till Göteborg.


Puuuss


Uttråkad

Jag har suttit och skrivit på uppsatsen och nu tagit en liten paus för att äta.
Jag går runt i pyamasbyxor och bara längtar tills imorgon, när (nästan) hela gänget är samlade igen!
Kommer inte hem från Göteborg fören halv åtta på kvällen men Sandra jobbar längre så det blir inte föen på kvällen som vi ses, men vad gör det? Vi har ju hela onsdagen på oss också :D

Vi ska ju även till Kalmar i helgen. Ska bli kul. Skönt att komma bort lite, är så trött på festande och bara slösa pengar . Det enda jag vill nu är att skolan ska ta slut och att sommaren ska börja.

Hej

Gårdagens

Det var ljust ute. Jag kollade upp mot Sandra som fortfarande sov, och tänkte: oj, vaknar jag före Sandra, det händer ju bara inte :P Jag vänder mig om igen och tar upp min klocka från golvet och blir chockad då den endast är 05.30. Inte konstigt att Sandra fortfarande sover. La mig ner och slockade på en gång.

Sov gott på madrassen i Sandras syster lägenhet, efter en jätterolig och samtidigt lugn kväll. Vi började med förfest hos Jenny, där vi körde roliga lekar och de andra drack, vid det tillfället skulle jag inte följa med dom ut sen.

Åkte till Skövde och träffade Linn inne på Voda. Gick till Pims och satt och drack och hade det mysigt och fortsatte på den roliga leken. Jag blev orolig över att jag ser läskig ut eftersom att jag fick påståenden "har suget i blicken" och "har mystiska ögon"..... hm... positivt... negativt? Iallafall , vi avslutade kvällen på Husaren, men jag gick en halvtimme innan de andra, hatade musiken och ville inte vara glädjedödare när dom andra kunde fortsätta att ha kul :)

Imorgon åker jag till Göteborg men kommer tillbaka till Skara redan på tisdag, då ska vi få umgås med Frida igen, första gången på flera månader! :D

Puss från trött ryss

Tonight

Ska iväg till Jenny nu om 5 min och fira hennes födelsedag :) Så det blir fest,får se om jag följer med ut dock.

Och hejahejaheja Turkiet, Estland, Israel, Moldavien och Sverige!!! :D

Dåliga bidrag

Det var mycket sämre än i tisdags. De som var "vinst-tipade" idag var ju skitdåliga. Grekland sög, Ukraina sög, Norge känns så tråkig nu när den gått på radio så mycket och Serbien gick Inte vidare!!! :(

Jag satt och hejade på Estland och Serbien, så jag blev glad när iallafall Estland gick vidare. Och Moldavien var medryckande, även om sångerskan gjorde mig rädd.


Jag fick med mig Sandra och Lisen hem en stund, vi drog och kollade på MV i botan innan.

Men nu ska jag sova. Drinkkväll och kullen imorgon, och Elvira ska vara med mig heela dagen :)

Eurovision 2

Jag har supertråkigt , och har skrivit på arbetet hela dagen så jag orkar inte göra något annat än käka upp Ben&Jerry glassen "Phishfood" (varför har dom stavat det med P?

Iallafall, så jag tänkte lyssna igenom dagens låtar i Eurovision och skriva om de bidrag jag vill/tror går vidare och dom som jag tycker suger bääälle.

Letland - vad händer? Är det ett högstadieband som kokat ihop en massa skit?

Serbien - Jag är helt seriös när jag säger att jag älskar denna låten! Jag rycks med som satan i refrengen och dansar som sångaren. Meen.... den går nog inte vidare :(

Polen - ååh vad fin.... NAT! Alla lugna låtar i eurovision låter likadant. Låt denna och Island sjunga samtidigt, så kommer dom gå ihop för att dom låter likadant. Tråkigt, men sånt gillar tydligen folk. Slovakien Cypern hör också hemma i "kassa balader-boxen"

Norge - var bra dom 3 första gångerna, nu är den uttjatat. Grattis till finalplats.

Danmark - Ronan Keating? Dåligaste nordenlåten iallafall.

Slovenien - Åh jag gillar fiolrock, men sen förstörde tjejen det :S Tar låten aldrig slut!? åååh

Ungern - HAHA! hahahahaha!

Azerbaijan - Ja den är ju rätt bra. Inte dålig iallafall. Och alla utom tjejen är svenska, så hejaheja! Dock tycker jag Sverige är bättre. Mamma tror att dom kommer spela denna låten flitigt i Turkiet i sommar. En sommarlåt helt enkelt.

Grekland - Hur kan denna vara favorit? Den suger balle

Litauen - låter som Dima Bilan... vet inte om det är positivt eller negativt, men den går nog inte vidare.

Moldavien - hehe.... Hora... ja bara namnet säger vad jag tycker om låten. Not good. Rätt käck, men hon sjunger förjävligt och jag blir stressad ev hennes röst.

Ukraina - Den var läskig... eller mystisk? Kan inte bestämma mig...

Estland - hade jag hejat på om det hände något i låten, men det händer nada! Synd, annars, bra tanke med den... eller hur jag nu ska säga.

Holland - haha dom var gulliga :)


Nej, jag tyckte typ 2 länder var bra i denna semifinal, och alla andra säger att du tio av dessa är segertippade.
Jag har verkligen inte samma smak som resten av Europa.


Puss




Utseendefixerade dumma människor

Sitter och kollar på reprisen av Eurovision och vad jag tycker om Turkiets bidrag. Det gör jag typ varje år :)
Imorgon hejar jag på Serbien. Det enda rätta. Och ja, jag menar allvar, jag tycker faktiskt att låten är bra, när alla andra bara bryr sig om utseendet och hans mikrofonboll på huvudet. Ni är utseendefixerade dumma människor.

Sitter även och väntar på att klockan ska bli såpass mycket så jag kan ta bussen till centralstationen och åka hem till Skara igen. Ska skriva på uppsatsen massor hemma hade jag tänkt.

blabla. tråk

Alla mina favoriter!

Jag trodde jag skulle sitta på helspänn tills sista bidraget som gått vidare hade lästs upp, men först gick Turkiet vidare... sen Sverige och sen Israel... haha Alla mina favoriter på en gång! :D

Dock skäms jag lite över att folk faktiskt tycker om Portugal och Island för det var skräp i mina öron



Bra dag, bra kväll, positiva 2009


Ugh, Känns tråkigt att veta att man imorgon efter skolan måste åka till lägenheten och städa och packa, för det ser förjävligt ut här. Urs och fy. Men, så blir det ju alltid mycket trevligare när det är gjort. :)


HAHAHA!

Nu är Lisens mamma igång också

-hahaha min mamma vaknade nyss och det första hon sa var "vad alla är nakna hela tiden tycker jag", tss hon har ju missat halva eurovision

 Som sagt, jag har kul även om jag är i Göteborg helt ensam :P

HAHA!

Och Lisen fortsätter!

 "hahahahha oftade kommer en delfin flygande i himlaen? haha såg du. Den här tjejen har ju sniffat alldelles för mycket discopulver"

Fan, jag missade Delfinen

Eurovision

Jag trodde jag skulle få en tråkig ensamkväll där jag skulle få sörja att Sverige inte gått vidare, alldeles för mig själv.
Vad fan gjorde den kören? Den överröstade Marlena och det var inte alls lika bra som i Globen. SYND!

Iallafall, så började Lisen skriva med mig, och höll med om Kören.

Sen satt jag och pratade om vilka länder jag verkligen ville skulle gå vidare (Turkiet Israel och Sverige) och helt plötsligt svarar Lisen : - Den där Dimitri var allt något att sätta tänderna i!
Jag börjar fundera på om det var V itrysslands sångare (som var vedervärdigt ful) och frågar Lisen, men tydligen hade hon bara kollat in GreenRoom - killen :P haha!

Sen skrev hon "hahaha, vad är det med östländerna och deras akrobatik?! Är det inte det så är det eldslukare och magdanser. Vi fattar att ni är  rester av ett gammalt cirkus folk eller liknade?!" Åh fy fan vad jag skrattade. Det är ju sant!


Israel, Turkiet och Sverige får mina poäng

Jag har kollat igenom alla kvällens länder som är med i Eurovision och tänkte skriva vilka jag tror går vidare, både tror och vill själv, för många är bara enligt min egna smak.


Montenegro - Det är alltid en discoblenga som går vidare. Så där bra.

Belgium - nu röstar ju alla Elvis-fans, och dom är ju förmodligen asmånga

Armenien - Den är cool. Och helt olik alla andra. (Jag tycker den låter turkisk och sån musik gillar jag)

Switzerland - Inte en chans att jag kan stava till det på svenska, men bra låt! Vet inte om folk kommer rösta på den dock, pga. att det inte är slager.

Turkiet - HEJA! :D Åh jag gillar den!

Israel - KUNG! Dom är så starka. Visar att två från olika religioner och regioner faktiskt kan samarbeta och vara vänner. Jag tycker det är fint av dem av våga!

Sverige - Vill vill vill att hon ska gå vidare, men tror inte det.

Finland - Vet inte varför folk tycker den är så bra, jag gillar den inte, men den går säkert vidare. Alla länder i Norden är omtyckta utom Sverige så......

Malta - går vidare för att hon är .... "kraftig" men låten är tråkig.(eller så går den INTE vidare pga. kroppsstorleken hmm...)



Jag skäms över Europa om dessa går vidare :

Andorra - Äh fy fan vilken tråkigt låt!

Island - Också skittråkig. Klara inte av sådanna låtar. TRÅK!

Rumänien - Denna får röster av alla kåta killar som gillar korta kjolar. BLÄ (går förmodligen vidare)

Portugal - haha ! Detta var dåligt. Urs

De länder jag inte skrev om gillar jag inte eller så är dom Blank för mig.

Fint

Det känns alltid så bra när man gått upp tidigt på morgonen och vet att man har hela dan framför sig.
Jag fick Godkänt på tentan, och är överlycklig, kan lägga det bakom mig och enbart tänka på uppsatsen nu.
Ikväll är det Eurovision song contest semifinal och jag tror inte Marlena kommer gå vidare, tyvärr, men det gör det mer värt det att se kvällens show, om det då kommer bli det sista =)

Och fasen vilket väder! Höll på att dö av värme när jag gick ut imorse vid 9 tiden.


Ska snart sova...

men jag tänkte på en sak.... när jag åker bussen till/från Göteborg så sätter jag mig aaaalltid på höger sida. Undra varför egentligen. Tänker inte på det , ja, fören idag så. :P

Imorgon ska jag kolla på Eurovision semifinalen helt själv här. Alex och Vincent är i Spanien och sen känner inte jag direkt någon mer som kan jag kolla med, så det blir jag och chips för oss själva.

Positiva 2009 är iallfall tillbaka.

Torka

Jag har blivit så osugen på att festa. Det är inte kul längre. Jag kan inte säga sist jag hade jättekul. Det var nog sist jag var ute själv med Elvira, och det var längesedan. Det är isåfall bara om det är speciella tillfällen, som nu på fredag, då vi ändå kom på en rolig idé - drinkkväll. Men annars.... nope. Dont want to. Kan ju vara att jag bara vill ha uppsattsen i skolan klar, och att skolan ska sluta..... ja..... kanske.

Imorgon åker min syster till Spanien, och jag är något avundsjuk! Take me away from this place


Namn-förvirrad

Ibland blir jag så förvirrad. Och känner mig även väldigt ointerligent. Men alltså hör jag namnet Gördis så tänker jag mig en gammal gubbe med pipa i mun som spelar kort med sina gamla gubbvänner, en av dem; hans barndomskompis från lumpen; Dagmar. In kommer en av deras fruar; Rutger med hennes hembakta bullar och bjuder hela gänget.....

Lite jobbigt då någon kommer och säger att Gördis och Dagmar är kvinnonamn och Rutger ska föreställa ett mansnamn!

Inget illat nu mot er som heter eller någon vid detta namn.  Fina namn, men ville bara förmedla att ni förvirrar mig. Ville ha det sagt, här på bloggen, just för att man aldrig vet om ifall den personen man säger det till känner någon just vid namn D R eller G.

åååh

Vad jag längtar till fredag nu! Har suttit och bestämt lite med Elvira ikväll, och Lisen var med på det också, sen när hon kom och vi berättade våra planer.
På fredag innan vi får till Kullenfestivalen så ska vi ha drink-kväll! :D Jag ska ta med min nya lila blender hem till Skara, ska shoppa lite på systemet, köpa goda frukter och mynta och så ska vi göra massa goda somriga drinkar.
Kommer förhoppningsvis bli jättemysigt, och hoppas verkligen på bra väder den kvällen!
Behöver en kväll med mina två bästa vänner :)



Löördag

Åkte iväg på tvillingarnas konfirmation och det var trevligt. :) Dom fick en massa presenter, och jag lekte med Elin, som tydligen hade gömt sig i källaren under ett bord jättelänge, för att jag skulle jaga henne och kittla henne. :P
Iallafall, efter mycket skratt, smörgåstårta och vanlig tårta så åkte jag hem, och Elvira kom och vi pratade om allt vi missat, nu när vi inte vart med varandra på jättelänge. MYSIGT!
Sedan kom även Lisen och nu sitter vi två här, efter att blivit lämnade av Elvira för inte så längesen.

Är svintrött.


Mardröm

Vet inte om det kan ha berott på att jag är sjuk, för då brukar jag drömma mardrömmar, men detta var inte alls kul.
Jag drömde att vi skulle till Grekland med vår nya klass. Den enda jag kände var Sandra, och vi kände inte en enda av de andra. Min mamma var lärare tillsammans med min gamla lärare Pia, förövrigt.

Iallafall, när vi kom fram så fanns det massa små rum, 3 personer i varje fick plats, och Sandra valde att sova i samma rum som två helt okända personer :P Så jag fick sova ute i korridoren, för ingen ville ha mig i sitt rum.
Sen fortsatte mobbningen, och ingen tyckte om mig.


Så vaknade jag, och somnade om, i hopp om något finare att drömma om.

Men inte. Då drömde jag om samma resa, men jag var inte med i den. Men då blev alla tjejer mördade av alla killar.

Så nu vill jag bara hem till Skara och bli frisk. Bussen går 17.40 så då drar jag! ;P

5 maj

Pappas födelsedag. Grattis hurra! :D

Drog aldrig iväg till skolan imorse. Vred och vände på mig hela natten och tror att feber gick ur mig, för ena sekunden var jag kokhet, andra sekunden höll jag på att frysa till döds.

Men senare på dagen kände jag mig bättre, och mötte Alex och Vincent på stan, det var dags att köpa konfirmationspresenter till våra kusinbarn. Vi gick på stan en bra stund, och jag köpte en lila blender, en kjol och smink.
Efter det åkte jag med dem hem och fick kvällsmat. Gott!

Imorgon blir det att gå till skolan, sen hem, städa och packa och sen ska jag hem till skara. Funderar på att ta datorn på bussen och skriva på uppsatsen. Har dock som sagt ingen motivation till något. Förutom utgång på Torsdag :P


Ont

Nej nu orkar inte jag mer. Det är inte ofta jag blir sjuk, men efter denna natten som var så vill jag gå och dö typ!
Somnade tidigt, för jag mådde sjukt illa. Vaknade halv 1 av att Vincent skrek som fan, och det var droppen. Jag ska INTE ha barn. Jag kommer inte tycka det är kul. Jag måste få sova om nätterna. Jag tar hand om Alex och Peters barn isåfall, men egna ska jag fan inte ha!

Så där låg jag till typ 4, vred och vände och var kokhet och hade ont i hals, huvud och mådde illa, visste om att min mobil kommer slå på alarmet om 3 timmar och kände inte alls för... något!

Nu är det väl bättre. Tyst här i lägenheten i Göteborg, men har fortfarande ont i halsen. Jätteont. Och jag orkar inte mer.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH

JUST DET

Jag skulle ju skriva vad jag hade tänkt mig för den kommande veckan också. (För jag har inget att göra just nu)

Imorgon har vi handledningstid och ska prata ihop oss om vad vi mer ska skriva i vår uppsats.
Just nu är det bara uppsatsen som är kvar (och oponering) innan sommarlovet!

Jag måste även in till stan, med min syster och köpa konfirmationspresenter och födelsedagspresent till pappa som fyller år den 5 maj. Jag ska samtidigt kolla efter studentpresent till Lisen och en blå fin klänning på H&M som jag blivit kär i.

Sen ska vi förhoppningsvis ut i Skövde på torsdag. DET ser jag fram emot! Inga shot den kvällen :P




Veckoslut

Så där då, då var helgen påväg mot sitt slut, och jag måste säga att denna helg var välbehövd. Efter tentan kände jag hur all trötthet hann ikapp mig, och jag åkte hem till Skara för att vila upp mig.

I torsdags var vi och lyssnar på OctoPuellae vid krönikebrunnen, och vad OP skapar våren. Det har de gjort för mig ända sedan Alexandra var med där, och det är ca 9 år sedan (Alexandra som för övrigt fyller år idag, Grattis!)
Sen förfestade vi ett kul gäng, och drog in till stan, och Stadt. Skitkul, men liiite för många shot med Cissi och andra OP'medlemmar :P
Dagen efter gick jag med mamma, pappa, mormor, Alex och Vincent och kollade på OP och MV som sjöng in våren både uppe på borggården vid skolan, och hos Biskopen. Tänk att det var jag som stog där förra året, och tog med mig min faster och farbror in till boskopet, för att fika (mamma och pappa skulle egentligen med, men dom var utomlands, och Peter och Alex som var mitt andraval skulle åka till Göteborg precis efter,  så de hann inte)

Igår var jag och solade med Lisen på hennes balkong. Tjötade och sen gick vi till stan och käka glass. När vi sedan gick på en liten promenad runtomkring i Skara ringde Sandra och vi bestämde oss för att ha picknick i museeparken.
Så det blev picknick, minivistelse i fornbyn och sen film hos mig.

Bra helg!

RSS 2.0