åsså ännu mer planer

mm lunch med bästa syster på Briggen på fredag. Det var inte igår! Sen åker jag vid 14 tiden.
Och så blev det inte prag som vi hade planerat, men det gör inget, det är sällskapet som är viktigast tycker jag. Och St.Petersburg är min favvostorsdag så kan absolut inte klaga :)

Bakat har jag gjort åt mamma idag och snart hade jag tänkt att börja packa.

Se fram emot

Åh ja, tur att jag har underbar familj, vänner och världens bästa pojkvän som gör att jag gör saker om dagarna förutom söka jobb och ligga och dö i soffan. På torsdag åker jag till min syster i Göteborg, egentligen för att åka vidare till Linköping, men stannar iallafall över natt hos Juels. Saknar alltid min syster så :)
och så ska jag stanna i Linköping i över en vecka. Söka jobb om dagarna hade jag tänkt, och pussas med världens snyggaste kille på kvällarna ;)
Och igår var det en månad kvar tills jag som sagt åker iväg till sol och värme med min bästa vän och hennes föräldrar :) När jag kommer hem har jag, Marcus och Orela fyllt år så... får se hur jag gör efter resan :/ Jag och Orela har ju en deal på att hon och Erik ska göra smörgåstårta och jag ska baka kladdkaka.  Det är som sagt mycket jag har att se fram emot nu ett tag känner jag =)
Pusshej
(Jag och Lisen, 12 och 13 år gamla)

Underbar helg

Har haft en supermysig helg och vill absolut inte att det ska vara måndag imorgon. Marcus har varit här i Skara och i fredags gick vi och åt på Jula Hotellet där Lisen jobbade då :) I lördags kom min faster, farbror, kusin, kusinbarn och hennes pojkvän hit och kollade på Melodifestivalen. Jag hade väldigt svårt för att Lisa Miskovsky gick till final med årets tråkigaste låt, men tur då att Danny iallafall gick vidare.
Jag ska även utomlands med familjen kampf som frågade om jag ville med till Egypten. Ska bli så trevligt och skönt åka med en mysig familj, min favoLisen och bara få sola och få lite färg.
Så just för tillfället är jag ganska glad, även om jag för några timmar sedan sa hej då till min man. Varför jag är glad ändå? Jag träffar honom redan på fredag igen och då får jag vara med honom i över en vecka :)
Har haft en supermysig helg och hade verkligen inte velat ha måndag igen. Marcus har varit här i Skara och i fredags gick vi och åt på Jula Hotellet där Lisen jobbade då :) I lördags kom min faster, farbror, kusin, kusinbarn och hennes pojkvän hit och kollade på Melodifestivalen. Jag hade väldigt svårt för att Lisa Miskovsky gick till final med årets tråkigaste låt, men tur då att Danny iallafall gick vidare.
Jag ska även utomlands snart med familjen Kampf till Egypten. Ska bli så trevligt och skönt åka med en mysig familj, min favoLisen och bara få sola och få lite färg.
Så just för tillfället är jag ganska glad, även om jag igår var tvungen att säga hej då till min man. Varför jag är glad ändå? Jag träffar honom redan på fredag igen och då får jag vara med honom i över en vecka :)
Puss!

Äntligen!

Äntligen är det fredagen jag längtar efter så länge nu :) Min fina pojkvän kommer till Skara och det ska bli så underbart! Och imorgon får jag även umgås lite med min kusin+kusinbarn vilket jag ser fram emot jättemycket :)
Och så måste jag ju också få påpeka den lilla prinsessan som äntligen är född :) åh så roligt! Jag gillar att vi har monarki i Sverige, tycker jag känns mer mysigare än med presidenter o hej o hå, det är ju bara kolla hur det ser ut under val i vissa länder... nej urs tack.

Dödag

denna dag tar aldrig slut! Jag har verkligen inte gjort något (förutom det vanliga, söka jobb) och jag är så uttråkad så jag vill gå och dö! Försöker gå runt i huset och se om något behövs sorteras, städas, men det är redan gjort! GAH!

lista

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/lili-london-1144/fayne-dress-600230-47/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/kl%C3%A4nningar/vila-479/simmy-dress-479928-245/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/underkl%C3%A4der/nattplagg/marie-meili-100411/thyme-camisole-411015-509/
om man ska börja göra önskelista till sin födelsedag kanske...

plagiat?

ja så sorgligt. Vår kanin dog igår, och till vår stora förvåning var det pga att hon fött två små bebisar, som fortfarande lever. Orela agerade mamma från första början så nu har dom två små bebisarna fått följa med Erik och henne till Göteborg, för att forsätta kämpa... ååh snälla kan dom inte få leva :( Nu börjar man ju verkligen fästas vid dom, den ena har redan fått färg på öronen, svarta :) ååååh. dom ser ut som små grisbebisar.
ikväll blir det iallafall Melodifestivalen med pappa och Annelie, god mat, dryck och mycket trevligt sällskap :)
På tal om Melodifestivalen så kom min bror på att Andreas Johnsons  låt som är med ikväll låter precis som : Suedes Beautiful Ones, vilket är en så sjukt bra låt och Känd, så.... jag undrar verkligen när folk kommer börja märka det?
Det är ju liksom enda bra låter ikväll, inte konstigt, då den låter som en annan sjukt bra låt..... syyyyynd Andreas Johnson!

slut

Ja herregud. Här ligger vi 3 halvdöda människor, jag, vicce och vasse. Trodde jag hade världens värsta bakfylla igår med idag mår jag lika dåligt och har noll energi i kroppen. Jag hoppas på mer energi imorgon då jag åker hem till skara och får lite lugn och ro.
Annars har jag haft en mycket bra helg här i Göteborg. Jag, Alex, Vincent och Vanessa var på badhus i fredags. Mycket kul och mysigt. Dock är det dags att slänga mina badtrosor då dom blivt för stora och jag visade precis allt för alla som var där :P
På kvällen kom Marcus även hit och Vanessa blev nog stormförtjust i honom när han sjöng för henne :)
Melodifestivalen såg vi självklart på, då Erik o Orela kom hit och sedan även Daniel o Daniella. Mycket trevlig kväll :)

nostalgimorgon

Tur att man har en syster som bästa vän, och som lyssnar otroligt bra. Vi två gick och lämnade barnen på dagis tillsammans och sen kom vi hem och Alex fixade mysfrukost till oss. Nu sitter jag och kollar på The Hills som går maraton på MTV. Åååh The Hills-nostalgi! LÖÖVE!

Tänkte

Satt och tänkte för mig själv, bara en dum grej, men som jag reagerade på lite i efterhand :P Vissa saker som folk säger eller gör får mig att tänka om jag hade gjort likadant om jag var i samma situation. 
När man blir besviken eller glad, så finns det ju alltid någon eller några personer man tänker: åh den personen skulle jag vilja prata med nu. En sån där person som man vet lyssnar, som ger bra råd. 
Jag saknar verkligen spontandagar eller kvällar med Johanna och Amanda. Dom är bra på att lyssna och ger superbra råd.
Jag har för lite att göra om dagarna, då blir det ju att man tänker för mycket.
Men nu ska jag gå och hämta bus 1 och 2 på dagis. :) 

hahahahaha hittade denna urgulliga bild på vanessa, som vi tog när Vincent vägrade vara med på julkort :P

RSS 2.0