Ja vilka dagar!

Har haft så underbart mysigt :) Jämtlänningarna fick med mig till att åka till Varberg där de i sitt Viasat-säljar-gäng hade hyrt en sjukt fin stuga med vattnet precis utanför fönstret ungefär.
Vi festade båda kvällarna vi var där, och det var sjukt kul båda gångerna. Det var verkligen ett härligt gäng dom hade och jag kände mig inte alls ovälkommer eller ivägen. Skönt! Och så skrattade jag hur mycket som helst. HAHA sen så visade Kovan mig en massa videoklipp där hon i the ring kommer fram i slutet. Eh mitt hjärta alltså... :P Det blev lekar som Sanning och Konsekvens, Jag har aldrig och i ett kortspel var det att alla som var med skulle hälla lite av det de drack i en och samma skål. Den person som drog sista kungen skulle dricka upp det. Självklart blir jag en av de 3! yuh, det var verkligen vita klumpar i av cocosdryck :S

Jaja, imorgon är det nyår, idag har vi åkt bil hem och jag sov hela vägen. Urs vad jag har mått illa. Ser fram emot denna nyårsfest, hoppas och vet att många gör det samma, och att det blir så bra som det bara kan bli. Shit, kan ni tänka er att det är Lev-i-nuet-positiva 2010 imorgon!?

Oplanerat

Helt plötsligt blev allt så oplanerat :P Vet inte hur det blir i veckan, hittar ingen skjuts och blö.

Däremot ser det ut att bli endel folk på nyår, även på Bommagatan! :) släkt och vänner.

och jag känner mig tjock som en ko efter denna jul. :P Det är inte ok. Får låta bli att äta till nyår tror jag :P

Jul i bilder

Orkade inte springa runt med kamera på jul då man bara vill koncentrera sig på släkt och mys :) Men med mammas mobil tog vi ändå lite kort. Ett som vi skickade till Alex som inte var med iår då. Och sen lite kort med tomten :)

Alla i familjen förutom Alex Peter och Vincent.

  
Aron, Annie och Axel med Tomten

   
Linnea och Orela med Tomten. När Orela satte sig så skriker min mamma: ååh pussa tomten! Vi ALLA andra skriker: Men gud, det får hon verkligen inte göra! Tänk på tomtemor och alla dvärgar (det sista sa jag... dom heter ju nissar kom jag på sen) Sen så åt jag macka medan Orela, Erik, Aron och Axel körde Fyrmansvist, eller "four mans waste" ;) dom spelade tydligen från 23 till halv 6 på morgonen, till 100 poäng :P Sjuka människor, fått i sig för mycket julmust


André Petersson

är min drömman. Fy vad snygg han är. Dock spelade han inte idag. Men oooj vilken math det var! :D Jag är helt överlycklig för i slutet så började alla slåss. ALLA ifrån båda lagen! :D tillslut såg man på dommaren att han tänkte : ääh, fortsätt slåss ni, jag orkar inte mer. Och så lät han dom slåss :P
Jag tyckte det var MYSIGT :D hahaha! Häftigt och hett!

hola amigos

Ja igår var superkul! En supertrevlig förfest hos perssons och sen vistades vi på dansgolvet hela kvällen/natten.
Jag gick till smörgåshörnan där jag hittade först Elvira, som kletade sås på min vante, från sin smörgås. Sen dansade jag lite för Amanda och Johanna, med dom i kön, utan att de visste eller/och ville :P Tydligen var det jättekul enligt Amanda, så jag får nog kolla så jag inte gjorde något mer pinsamt. Gud vilket snöväder inatt.Var svinblöt när jag kom hem. Och jag tror jag halkade typ 200 gånger på väg hem.
Nu ska vi iväg till Jönköping och kolla på Hockey! mmmm fy fan vad gott det ska bli med pizza. Fyfan vad gooott!

KulJul :)

Ja, vilken fin jul :) Precis som jag ville ha den. Fast extra roligt var det. Speciellt vid julklappsöppningen.  Håkan fick en mankini eller vad det heter. (en sån grön borat-baddräckt) och barnen i fam. svensson ville vara tydliga med att deras handdukar i huset var gamla, så deras far Dan fick paket efter paket med massa handdukar i olika färger och storlekar. Så sjukt kul :) Sen var det all mat, halva Kalle kollade vi på, och Orela fick lära sig Fyrmansvist :P
Är jätteglad över mina julklappar. :) Böcker, Platttång(äntligen!) bodylotions osv, pengar, örhängen och annat.

Ikväll blir det utgång. Har dock inte hört något från tjejerna så... får se vart och när det börjar :)

Puss

snaaaart!

Woho! Bara 1 & 1/2 timme kvar :D Har hjälp mamma lite med julmaten. mm det godaste på julbordet är mammas ryska sallad. Det vet jag att många tycker :) Och imorgon tänker jag inte sitta vid datorn. Inte ens på kvällen. Jag ska njuta av julen, släkten och värmen :) Kanske kan jag få med Axel och Linnea ut i snön. Vi har ju en babypulkabacke precis utanför. Dock har vi inga pulkor meeeen tjejen med fantasin (jag alltså) har kommit på att man kan använda plastpåsar. Daaah! ;)

Och så ska det bli riktigt kul att träffa Josephine den 25 dec. Har inte sett henne på typ ett år!


Det onda i ögat är helt borta. Hoppas det håller sig så tills imöra.

Fasen! Dagens tips... hmmmmmm..... JO! Var glada för att ni inte har mina ben när det gäller att raka dom. Direkt efter att jag rakat mina ben får jag gåshud, och så känns det redan som stubb eller vad det kallas. Så jag får göra om det igen. Efter det har jag rakat bort ett lager skinn kan jag tänka mig :P haha! Fan vilket dåligt tips! öööhm..... TIPS! Ta vara på julen. Ha inte för höga förväntningar (när det gäller vilken dag som helst egentligen) Mina förväntningar är att jag får vara med dom jag älskar mest :) (förutom Alex m. familj dock)

HURRA! Och GODkalasJUL :)

Dumma spotifyreklam

Sovit dåligt denna natt också. Vet inte varför jag har så svårt för att somna om nätterna. Om det är att jag vaknar så sent? Förmodligen.
Imorse vaknade jag med ont i ögat. Så typiskt. Dagen innan julafton. Imorgon kommer jag säkert ha en varig vagel stor som en tennisboll i ögat. Nu syns inget iallafall. Mamma gav mig rysk "medicin" som vanligt. Igh, hatar ögon när det gäller sjukdomar och peta och grejer :P Och att droppa i saker i ögonen... ne fy. Då är jag som Rachel i Vänner.

Idag kommer Erik och Orela förbi och det blir till att förbereda julmaten till imorgon. 15 pers blir vi. Det vanliga gamla goa gänget från släkten. Utan farmor, vilket alltid känns konstigt. Och utan Alex Peter och Vincent. Inte kuuyyl!

När inte Alex och Peter är med så är jag nr. 4 som öppnar julklappar ;) hehehe traditionen är, som säkert många andra också har, att man öppnar i åldersordning. Axel föddes någon minut efter Linnea (skrev fel förut :P) så han börjar. Och Albin fyller år i november, jag i April så jag är äldre, även om jag ser ut att vara lika gammal som tvillingarna ;) Mormor är bra på att påpeka att om hon inte kände mig skulle hon tro att jag var 16. Absolut inte mer! Haha. Det kommer jag nog kunna leva på sen när jag är 40 och fortfarande ser ut som 16 ;)

JULJULJULJUL

Ja, kan det inte bara bli jul nu. Vet inte vad jag ska hitta på imorgon. Gå ut och gå? Nej det är ju fasen livsfarligt. Höll på att falla i backen 3 gånger påväg till kyrkan (jag bor 2 min ifrån) och det är pinsamt när man går själv :P

Var iallafall supertrevligt och mys ikväll. Tyvärr blev vi bara 4, istället för 5. Det blev jag Sandra Frida Jenny, gamla sp3a gänget. Te, pepparkakor och massa prat, skratt och minnen :)

Föresten.  Blir alltid påmind av mina släktingar om den julen jag var lite ledsen. Jag var kanske 11 och tillslut frågade min faster mig varför jag var lite depp. Jo, pappa hade glömt att köpa sån där "lukta gott" som man har i toaletterna. Hahaha DET var tydligen jul för mig ;P Det och när min kusin Annelie sjunger med till Askungen och när Axel härmar fågeln i Kalle "arapapapapapapapapapapaparia" och Alex härmar tjuren Ferdinand.

Vad är jul för DIG?

Höll på att glömma...

hehe jag har ett dagens tips idag igen :D Det är at man ska ta vara på den tid man har, vart men än är, vilka man än är med osv. Vi satt förmodligen vid livs eller något liknande när vi kollade på Katedrals fina julavslutning i kyrkan. Framför oss satt också bygg eller fordon. Och dom var på väg ut redan första minuten då avslutningen hade börjat. De reste sig upp när det var en låt kvar... jag tycker sånt är jätteouppfostrat. Skulle verkligen vilja se hur deras familjer lever om dom inte kan ha hänsyn till de som försöker ge en så fin avslutning som möjligt till just de elever som inte uppskattar det. Och ja, tycker de att gymnasiet är så himla jobbigt och svårt så ska de veta hur det blir sen, efter studenten, för det blir fan inte lättare :P om de inte vill gå på a-kassa vill säga, arbetslösa resten av sitt liv. Skulle inte förvåna mig om det blev så för de flesta. SÅ dagens tips: Ta vara på tiden, även om du inte tycker om det just då, så kommer du se det positiva med det senare =)

gud, hahahaha vad seriöst det blev. Inte kul :P Kan ju pigga upp inlägget med att Elvira sjöng superfint i kyrkan, som vanligt :) Och OP sjöng Agnus Dei finfint!

Ikväll kommer alla tjejer från gamla gänget hit =) MYS ! Var längesen vi sågs alla 5 :)

Puss


Snälla människor

Jag vill bara säga att jag tycker att människor bör tänka efter innan de säger något :) Bli inte sura för småsaker som är rövtöntigt. Det är som sagt bara mesigt att bli sur över något som inte ens egentligen går att bli sur över. :) Tack, det var dagens tips av Alina NYberg

(kanske borde börja med dagens tips varje dag? haha till jul iallafall :))


Fick ett trevligt samtal av Amanda preciiis nyss. Längtar bara mer och mer till Nyår när vi mer och mer börjar få allt på plats. WIHO! Men, leva i nuet ska det vara (tack kära syster för att du sa denna visdomsmening till mig :))
Först har vi jul, sen juldagen, och sen hockey. Sen är det shopping till nyår två dagar i rad, ommöblering i Kristoffers lägenhet osv ;) SEN kommer nyår.

Kom på det. Det var längesedan jag sa Positiva 2009. :) Men visst känns det som att 2009 varit ett bra år, hitills, och jag tror att "positiva 2009" har hjälpt mig. Har försökt tänka ut ett nytt motto till 2010, och ja, vad kan bli bättre än "Lev i nuet, positiva 2010." Så får det bli :)

Och jag har bestämt mig. Imorgon ska jag till kyrkan och lyssna på Elvira när hon sjunger solo på julavslutningen för Katedral. Sätter mig längst bak ;)


igh its cold

Ja, jag skulle ut och gå tänkte jag, men ångrade mig när mina öron frös till is (har inte många kroppsdelar kvar nu som inte blivit till is :P) så jag gick till systemet för att värma mig.... närå, köpte lite cider till den 25dec. Bra att jag skrev det, har lite ångest över vad jag ska ha på mig på jul och dagen efter. Vi egentligen ta mina mjukis med långkalsonger under och en tjocktröja men det är ju inte så förbannat snyggt. Så det ska jag ta och välja ut när jag skrivit klart.

jag ligger och tänker på Turkiet.... hehe värmen liksom... men även nyår. Jag börjar fundera på hur vi ska få plats och äta i Kristoffers lägenhet. Vart ska vi få tag på ett extra bord och stolar ifrån? Vi ska ju ha allt vårat själva på nyår, eftersom att släkten är hos oss då. hmmmm. Bra att Amanda ska ringa sen. We have to plaaanera!

nej mot garderoberna!

 

Gamla serier

åh. sitter och kollar på Andra Avenyn. eller, kollar och kollar... har på kanalen medan jag sitter och kollar runt på internet. Gud vad bra svenska serier vi hade förr! Tre kronor, Vänner och Fiender, Rederiet, Svensson Svensson, Vita lögner (det tyckte jag iförsig sög men...) skilda världar (eller var det den serien jag inte gillade?) osv. 
Vad har vi nu? Har vi verkligen bara Andra Avenyn? 

Måste säga det, kommer nog få svårt att somna inatt. Hatar att sova med sockar. Jag får småpanik när jag Ser någon annan sova med sockar så... men nu är det så kallt så jag blir tvungen. Mina tår är is just nu!  

Sörjligt

Ja visst är det väl sörjligt att Brittney Murphy dött men inte såååååå viktigt så jag skriver ett helt inlägg dedikerat till henne, som många andra förmodligen gör. Varför? Kände ni henne? :P

Så, idag var jag på kalas hos tvillingarna, alltid lika trevligt med släkten :) Min kusin Glenn körde en lek som var klurig, och man var tvungen på att komma på själv hur man gjorde. Vi var 5, och Jag och Axel satt hur länge som helst, och förstog ingenting. :P Men tillslut. HAHA Skitlätt var det.

och jag är ju så glad att de minsta i släkten inte är med på jul (dom firar själva) för dom är så äckligt energiska. Deras energi tar aldrig slut. Springer, hoppas, slänger sig, skriker osv. Jag klarar av dom i 5 min, tar upp dom och hänger dom uppochner och säger att dom är håriga julgranskulor. Sen orkar jag inte mer :P sen varje gång man ser dom så säger man: "men, du är ju en hårig julgranskula, jag har aldrig sett en julgranskula springa...." eller "julgranskulor kan ju inte skrika", Julgranskulor kan ju inte öppna julklappar.. alltså inte få några heller" Och alltid får man "JOHOOO!! HAHA" eller "NÄRÄÄ HIHIHIHIHI" tillbaka :P

flvflkmdkmxsklmxslkmcdldc ge mig jul

Sådärja

Då var det klart. imorgon åker ryssarna hem och jag får tillbaka mitt rum :) imorgon blir det även kalas hos Svenssons för Tvillingarna.

Önskar att jag kunde orkat se klart på Stardust, en av världens bästa filmer enligt mig, men orkar verkligen inte. När jag har skrivit klart här ska jag släcka och söva.

Gick upp tidigt imorse för att dra ut och springa. Gick jättebra i början. Tyckte inte det var obehagligt kallt, även om det var - 15. Ja, i början andades jag med näsan, och då gick det som sagt bra. Till slut så frös ju för fan allt som fanns I min näsa till is och jag fick börja andas med räva. Närå... munnen så klart :P (hahaha jag ligger verkligen och skrattar åt mig själv... är nog övertrött... iallafall...) så efter några andetag så blev min hals is och det gjorde svinont. Så jag gick resten av tiden. Förutom i slutet. Så imorgon går jag upp samma tid, dock går jag min vanliga kvällstur istället tror jag :) fast på morgonen då :)

SÖÖÖVA! PUSS


hohoho

Igår satt jag och kollade på Mtv och låten 4ever med The Veronicas kom. Jag tänkte:  fan har jag hört den här förut? :/ Gick och tänkte på det hela dagen efteråt. Tillslut började jag sjunga på den.... och kom på.. det är ju inte den jag sjunger på! Jag sjunger på Pinks - U + Ur hand. Dom låter precis likadant! HAHA! Fy fan vad dåligt :P
Inte så att jag tycker någon utav dom är dåliga, tycker bara det är dåligt att de låter samma.


Rolig kväll :)

Ja, det var trevligt. Vi ställde fram talrikar, glas, mat, dryck osv. Teamwork - Alina Orela Erik, I Like! Imorgon blir det teamwork igen. Och imorgon ska jag gå upp halv 9 och ut och springa. Orela påminde mig om att det fortfarande var mörkt vid 8 när jag hade tänkt dra ut först, så jag sätter kl på halv 9 som sagt. Då är jag ute vid 9 och då börjar det ljusna :)

PUSS

Jävlar vad snö

Kollar ut och allt är täckt av snö. Det får mig att absolut inte vilja gå ut.
Ska bara bort och slänga lite skräp som jag samlat på mig :P

Sjuk dröm inatt dock. Jag drömde att jag och Lisen var i Turkiet. Bakom X-bar hade de ett stort lager där de sålde allt möjligt, och vi gick dit vid 6 när x-bar stände för att köpa hem nötter och godis. Svenskt godis :/ När vi skulle ta taxi hem så blir Lisens resväska snodd av taxichauffören, som sedan jagar oss med taxin. Vi två hoppar över ett stängsel, en tredje kompis (ingen aning om vem) kunde inte , så vi lämnade henne :P haha!
Vi bodde på ett jättestort hotell. Fanns ingen hiss och vi hade vårt rum på 12 våningen. När vi skulle ta oss dit tappade vi bort oss, och märkte att vi var på HarryPotter-skolan :P hahaha Äh fyfan så knasigt det kan bli med drömmar ibland.

blabla

klagan

Spårvagnsresan med Vincent var kul. :P Han pratade med folk, vinkade till dom och en dam kom fram och sa: "aaw är det du och mamma.. :)" Jag svarade snabbt: "hehe nee moster"  :P

Hemma var det snökaos. Fasen vad kallt det är. Och bussresan var ju bra. Förutom i början. Ibland kan man ha tur, ibland otur. Inte min dag idag. Fan vad gamla människor ska klaga! Jag hamnade på dagens klagobuss alltså. Värst var Damen som satt bredvid mig! Hon ropar ut tyket i chauffören: Kan du inte tända någon lampa, det är ju så mörkt här! Han tänder lamporna. 5 min senare ska han räkna alla passagerare, och när han går förbi samma tant så säger hon med samma tykna röst: Ursäkta, men det går inte att släcka lamporna här!
Fan jag ville bara skrika: men det var ju för fan du som ville ha det tänt kärringajävel!
Nä jag ska bli en glad tant när jag är gammal. Vad har dom varit med om som har gjort dom till såna surisar undrar jag?

väl hemma, när mamma kommer hem runt 22.30 berättar hon om de 40 klagande ryssar hon varit md om. Jag slutar då snabbt att tycka synd om mig själv och kollar glatt vidare på Simpsons The Movie.

Imorgon hjälper jag och Orela till att servera maten till dessa klagande ryssar. ;P

mys!

Haha Jag är nog världens stoltaste moster. han är så fin :)
haha vi satt och kollade på Teletubbis i en halvtimme, märkte att han började tröttna så jag satte på min favolåt just nu - Alicia Keys-Try sleeping with a broken heart och sa: "Nu dansar vi!" Jag lyfte upp honom och började dansa vals. Då la han huvudet på min axel. Sen såg jag i tavlans reflekterande glas att han hade somnat. Direkt verkligen. ehehe :P Då är det mys på hög nivå :)

Ska in till stan och lämna fisen till Alex vid 4, sen åker jag hem och hjälper mamma.

Puss


myshelg hos juels. jag och linnea tyckte det var så häär kul :)

  
sen åt vi hemmagjord glass. jag och linnea tyckte det var så häää gott ;P haha!

Vilken dag.

Denna dagen har känts så kreaktiv men ändå så okreaktiv. Vaknade 06.30 vilket inte är lätt för mig, speciellt inte på vintern, när under duntäcket är den skönaste plats i världen, och mörkret bakom fönstret skrämmer mig.

Det fanns som tur var plats på tåget och jag fick springa från station till spårvagnarna, och sen från spårvagnen till skolan. Ont i benen? JA! Ändå kom jag 5 min försent :P

Jaja, så vi satt i 4 timmar och skrev klart uppsatsen. Herregud, vi kommer få läsa igenom. :P Är inte säker på ett högre betyg än G. Sen var det till att åka till Alex och Vincent och leka. Sen har jag suttit resten av kvällen och gjort en dum innehållsförteckning och ett diagram som inte alls ville vara som jag ville :P Men till slut... till slut! :D

Så nu ligger jag här i Juels gästsäng, och är överlycklig att jag inte har pojkvän som jag måste dela med, för denna sängen vill jag ha heelt för mig själv :)

Imorgon blir det att köpa de sista julklapparna med Alex och Vincent. mmm mys att gå i haga när det är snö :)

Längtar till jul nu massvis!


snart är det tvillingarnas 15års dag också... iiiih :D

Kläder

Jag som alltid tyckt att jag har så jäfla mycket kläder. Jag bestämde mig för att vika ihop alla linnen och t-shirtar, lägga sommarkläderna längst bak och resten i fram. Jag använde mig av min "rull-vikning" och vips så kändes det som att jag hade slängt 40 % av alla kläder. Kanon! Jag är inne i en städfas, vilket förmodligen är omtyckt av mina föräldrar eftersom att jag städar precis överallt.

Idag har jag även hjälp mamma slå in 40 julklappar till ryssar som kommer om en vecka ungefär. Då bestämde jag och mamma oss för att vi skulle skicka in henne till "svenska-hjältar" nästa år. Såååå som hon hjälper folk hela tiden!

Sen klippte jag henne också. (hennes hår såklart) Efter varje gång säger jag till mig själv: Aldrig mer. (Jag är uppfostrad av världens mest pedantaste syster) varje litet hårstrå som är 0.00001mm för långt eller kort gör mig galen. Och jag är verkligen inte bra på att klippa :P hahaha! Men mamma blev nöjd. Pjuh! 

Imorgon ska jag upp halv 7! Herrejesus, det kommer inte gå bra, och det kommer förmodligen vara knökafullt på tåget. Göteborg och uppsats, here I come. Blir trött bara jag tänker på det. Sen stannar jag också, för att sitta barnvakt åt Viiihiiihihihincent.

Gillar inte skillnad mellan tid och tid

Haha, jag tycker det ska bli skönt att åka till Göteborg på tisdag och stanna där några nätter. Annars blir det ju bara fram och tillbaka, fram och tillbaka. Eftersom att jag ska till skolan på tisdag och Alex bad mig sitta barnvakt på torsdag så sa jag; "På ett vilkor! Om jag får stanna hos er från tisdag till torsdag för jag orkar verkligen inte åka fram och tillbaka :P" Ja, och så får det bli.
Gällande min rubrik så tycker jag en sak är otroligt störande. Vi brukar oftast ses kl. 11 i Göteborg. Även med vår handledare, och då bör man ju vara där exakta tiden. Jo, jag kan både åka buss och tåg, eller bara buss. Jag personligen tycker absolut bäst om att slippa byta, men får alltid skippa det. Bussen från Skara till Falköping går 09.05. Då är tåget framme 11.50 i Göteborg. Kanon. Direktbussen går 09.15 vilket gör att jag kommer fram kl. 12.05 i Göteborg och det går ju inte.. blllööööööhööö :P Det betyder alltså att jag missar 10min sömn. hahahahaha! Verkligen... ilandsproblem. ;O)

och nu är jag inte det minsta trött.


Jul! Ge mig ge mig ge mig! Coola ungdomsgänget utan Albin som ligger och håller om Annie på denna bild (till vänster) och Vincent som är hos Annelie (till höger :P)sen har vi alla skitungar också, men dom är inte ungdomar än.


......

idag har jag inte gjort något vettigt alls. Jag har letat efter den förbannade värmekudden som verkar ha försvunnit och så har jag (som jag gjort varje dag) letat efter vad avgränsningar är... :P men det var inte lätt att hitta.


Dum

Känner mig skitkass, har fått två sista saker att skriva om men jag fattar inte! :P Vill bara bli klar med uppsatsen nu. orkar inte mer!

Igår var skitmysigt! Det blev 90tals kväll hos Johanna med lördagsgodis, 90talsmusik, pratade minnen, körde lekar och charader. Väldigt lyckad kväll med snygga utstyrslar :) (jag var minst utklädd, dock hade jag magväska! )

Idag ska jag sitta framför datorn och skriva skriva skriva. thats it. Drömma mig bort lite till Turkland. Även om jag är lycklig över att det äntligen finns lite fjunsnö på marken så hatar jag fortfarande kylan :P 


Dagens funderare

Har suttit och funderat under hela vistelsen hos mormor. Vem uppfostrade mig egentligen? Är det min syster som har gjort ett så bra jobb? (Haha låter som att jag tycker jag är bäst, men inte så jag menar :P) Dock stör jag mig på minsta elaka liten grej som sker. Människor som gör en något ytterst litet elakt mot någon, jag blir galen! Jag stör mig så jävla mycket på det.


Solen skiner och bra musik på

Ligger i sängen. Sov länge idag, tyckte jag var värd det efter tidiga mornar då jag varit tvungen att åka till Göteborg hela veckan. Ska iväg och äta hos mormor vid 4, och sen blir det 90-tals fest hos Johanna. Ska bli spännande :) Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har verkligen inget som påminner om 90-talet i min garderob, förutom min jeansjacka. Funderar på att ta svarta leggings och påstå att det är jazz-byxor ;)

Sitter och lyssnar på musik från OC. Vill se dom, men inte ensam. Var så bra när man hade pojkvän och kunde kolla på det, alla avsnitt i rad :P

Jag ska väl ta och klä på mig och torka håret.


Ja, vi får se hur det går :P

Haha! ja, jag tackade ja som vanligt till att åka på Hockey med pappa, Håkan och Axel. Tycker jättemycket om denna tradition vi har :) Dock kom jag ju på att det är dagen efter 25 december. 25 december ska jag supa jäful. hehe. Så vi får se hur bra jag mår dagen efter. Jag får helt enkelt köra på att inte dricka något efter 12. hur nu det kommer gå.......

Uttråkad

Så uttråkad. Jag vet inte vad som hände med mig efter att jag badat, energin försvann totalt och jag somnade med hög musik och ljuset tänt. Svintrött. Och när jag vaknade kände jag mig bakfull.
Så ikväll blir det mysidolkväll med mami och papo.

PUSS

Gladis

Jag kan säga det att prata med en polsk tandläkare som har sånt där skydd för munnen inte var lätt.
Fick säga Va? Ursäkta? efter varje fråga han frågade :P Men inga hål är ju halleluja för mig! Var riktigt orolig men dom sa att det såg bra ut och att jag skulle fortsätta så nu när jag närmar mig betalningsgränsen :P

Nu sitter jag och skriver klart rimmen till julklapparna. Har bara kvar lite på Alex och sen så köps inte Erik och Orelas julklapp fören nästa vecka. Samma med Mia, tänkte köpa 2 lite dyrare nagellack till henne så det får jag ta och kolla på tisdag när jag är i Göteborg igen.
Annars är jag klar! Nu är det snön som fattas. Ska det vara så här jävla kallt så ska det vara snö också! :D
Annars blir det ju inge pulkaåkning på nyår, igen! :O

Ska ta ett bad nu hade jag tänkt mig. Tjinix!

just det. PS! ;) Jag ska vara utklädd till teletubbistomte nästa år för vincent skull. Visst är jag snäll!!!


Detta skrevjag igår :P

Jag känner vilket åkande det blir. Mellan Skara och Göteborg alltså. Ibland tycker jag det är jättemys, åka i en varm buss(/tåg) med lugn mp3 musik men ibland är det skitjobbigt, försöka sova med huvudet mot den iskalla rutan. Så var det idag. Gud vad trött jag var imorse.

Var hos Erik och Orela igårkväll med dom och Kristohohohoffer och Pehehehetter och drack och tjöta. Fick lyssna på massa roliga historier som de varit med om på deras turné i England. :) Jag vill åka med nästa gång! :)
Min snälla pappirull hämtade mig vid 1 tiden, och för att han är seriöst världens snällaste pappa så köpte jag en dyr julklapp till honom idag :) "Tråkig", men kanonsnygg ;P ehehe

Joanna följde med mig på stan efter att vi suttit med uppsatsen. Varför blir det alltid så att man lär känna personer när det är kort tid kvar innan allt är slut? Jag och Joanna kommer jättebra överrens och idag hade vi skitkul med Helene, som är med i vår grupp denna gång. Det är sista veckorna nu innan hela kursen är klar och jag och Helene ska inte läsa vidare. Vi satt iallafall och asgarva jättemycket, så det blev inte så mycket gjort även om vi satt i 3 timmar :P

Gud, jag bara slöskriver men jag tycker om att skriva. :)

Tandläkaren imorgon. Jag har velat gå dit sedan i somras, för i Turkiet så ilade det i mina tänder så hemskt ont, så jag blev orolig. Men nu när jag fått tid så vill jag inte gå längre! HATAR tandläkaren, och sjukhus överhuvudtaget.


Helg-längtan

Måste erkänna att jag sitter här och är festsugen. Supermycket! Samtidigt börjar jag sakna många av mina närmaste vänner som jag inte har träffat på länge. T.ex. Lisen min fis som inte kommer hem fören i april-maj. Och jag vet inte hur engagerad jag känner mig för att åka upp dit och hälsa på. Vill självklart! Men hon jobbar ju, och om dagarna skulle jag absolut inte åka skidor liksom. Inte min grej :P Har testat och tycker inte det är kul. Bara högt.
Vill ut! Känns som att det inte blir fören 25 december. Åh, hoppas jag och Josephine går tillsammans då. Hon är också en av mina saknade vänner. Har inte sett henne på ett år, sen hon flytta till England.

Imöra blir det Göteborg iallafall.

Kram

 


Ge mig JUUL!

Åh! Imorgon kommer jag förhoppningsvis ha köpt klart mina julklappar, blivit almost ready med uppsatsen och jag är skitnöjd med mitt hår. Herregud, nästan 20 cm kortare, och ändå är det långt. Men oj vad det känns kort! Och freeeecht!

Men det är ju just det. Det är ju den där uppsatsen som man börjar tänka på direkt när man längtar till något tillfälle.

Så typiskt. Igår låg jag och tänkte på hur fina och bra längd det har blivit på mina naglar. Så bröt jag min finaste lång tumnagel idag! :P haha tjejigt, jag vet, men gud vad fult och obekvämt det är med en lång och en kort tummnagel. 

Trött. borde sova

Men det går inte, som vanligt. Det var som Amanda sa förut, att man skulle ligga och tänka på nyår hela kvällen. Försöka klura ut lite grejer som vi skulle klura ut osv :P Men oj vad jag längtar. Jag tror på ett bra nyår. Ska bara klura ut ett bra nyårslöfte.....

Och så har jag totaltfastnat för serien Brothers and Sisters. Fasen vad bra det är!

Men, ska upp tidigt. Som tur var så ringde dom och sa att de var tvugna att byta tid från 9 till 10. Gjorde mig iiiingenting ;) hehe

Julklappsrim

Jag har städat som en galning hela morgonen. Jag kommer bli en bra hemmafru åt min rika man i framtiden ;)
Vek massa tvätt, dammsög, slängde en massa jävla skräp, sorterade bort alla sommarskor och la in i garderoben (och fortfarande har vi 1000 skor (Fan, hälften är mina :P)) osv. 
Nu hade jag tänkt att sitta här och skriva julklappsrim men har fastnat på Alexandras. Jag brukar vara skitbra på rim, men idag har min fantasi försvunnit. 
     Men julkänsla har jag faktiskt... vet ni varför? :) JO! För jag tror att Källeskolan, den skola jag gick på från barnskolan till 6an, som ligger ca. 15 sek. från mitt hus, att de har julmysdag! Det var den bästa dagen som fanns när man gick där. Man gjorde julkort, jultäckningar, rim, kollade på julfilmer, bakade pepparkakor, fick julbord och julmust. Dom springer nämligen runt med tomteluvor på skolgården många av barnen just idag. MYS! :) 

Nej! över till Julklappsrimmet till Alex..... fan... fantasi, kom tillbaka!


och på fredag har katedralskolan luciatåg i kyrkan. Funderade på att gå dit och kolla, eftersom att jag har missat när OP har sjungt hela denna terminen, men sen påminde Elvira mig att det är dagen efter "lusse" (då alla super) så.... jag skippar väl det då :P Får kanske ta och vänta till maj då.


pank

mm Eriks hemmagjorda smörgåstårta är god! Däremot gillar jag inte nya veckor. Redan slutet på söndag.
Har iförsig inget inplanerat imorgon och jag ska bara till Göteborg på torsdag. Då ska jag köpa klart mina julklappar och efter det kommer jag har jääättelite pengar kvar på kortet. Inte kul :/
Därför är jag glad att jag har önskat mig pengar i julklapp.
:P

Kan aldrig tröttna

Jag tröttnar aldrig på att kolla på Turkietbilderna och drömma tillbaka till de 3 underbara veckorna jag hade där med 3 an mina bästa vänner. (Elvira Alexandra Lisen) Tre personer jag vet att jag kan lita på och som alltid kommer att finnas där.

Gårdagen var mys. Elvira kom hit och vi klämde ihop oss i soffan med varsin filt, popcorn, stjärnor och choklad och kollade på mysAladdin. Det var skönt att skippa utekväll faktiskt :)

Ikväll blir det den klassiska "traditionella" andra advent med smörgåstårta som Erik och Orela har gjort. mmmums! Det enda som saknas är farmor but she´s with us anyways...


mer...

jag drömde även att den nya chokladen i aladdin-asken var lakrits-choklad....

yuh?

dröm

jag drömde att jag stickade en halsduk inatt..... det var det konstigaste jag drömt tror jag :P tråkigaste iallafall

hua

När man vaknar tidigt på morgonen när det är mörkt och ser att frosten/snön har lagt sig på marken tänker jag på nätter då man sprang runt och målade på bilrutor, frös men blev varm av allt skrattade. 
Nu vill jag ha julaftonsmorgon. 

hepp, om man ska börja klä på sig och gå ut i kylan och fortsätta dagdrömma på bussen/tåget.

PUSS :) 

Skittrött

Nej jag är verkligen inte van vid att gå upp kl. halv 8 på morgonen som jag gjort två dagar i rad nu :P Haha! Imorgon får jag sovmorgon till 8, woho! Men imorgon efter att vi setts i skolan ska jag käka lunch med Alex så det ser jag fram emot. Och då får jag tillbaka mina efterlängtade vantar också ;P

Får se om jag får med min tjockissyster på stan också, så kan hon hjälpa mig välja julklappar till pappa.
Eftersom att man tydligen blir tråkig när man blir gammal och inte önskar sig något i julklapp förutom "snälla barn" och jag inte riktigt vågar bli snäll (för då kommer jag få tvätta, diska och städa varje dag) så blir det inte direkt påhittiga julklappar iår. :P

Känner hopplöshet

Jag är så jävla trött på detta skrivande. Tur att vi har valt ett ämne som jag är väldigt intresserad av och vill veta mer om. Bra! Annars hade jag nog aldrig fått motivation till det. Nu i slutspurtet är det det svåraste kvar som ska skrivas. Då är jag superglad över att jag har Joanna i min grupp.
Jag känner att jag inte orkar skriva mer, men samtidigt får jag upp tankarna om att efter januari så har jag inget att göra. Ändå är jag så inne i uppsatsen, så jag orkar inte ens tänka på att jag måste söka jobb, ta körkort osv. DÅ är det bra att jag har världens bästa mamma som stöttar och tjatar ;) på mig hela tiden. Jag ska börja ta tag i allt efter helgen.
Imorgon åker jag till Göteborg vid 9 för att möta gruppen. När jag kommer tillbaka till Skara SKA jag boka klipptid. Jag måste det nu! Få bort min utväxt som är halva håret nu, och även få bort allt det slitna.

Blö, längtar till helgen då det förhoppningsvis blir Disney med Elvira :P


December

Jag gillart! Idag var det svinkallt ute och frost. Det gav lite mer julkänsla än regn.
Imorgon åker jag till Göteborg igen för att skriva på c-uppsatsen. Känner mig "glad" för att jag åkte hem tidigt från den mysiga julbakskvällen med tjejerna igår, för att skriva på uppsatsen, för idag har jag inte haft någon tid till det. Annars hade det ju självklart varit mys att stanna. Även "tur" att jag inte åkte med Sandra och Jenny till Frida idag, för idag var det bara jag som kunde sitta barnvakt till Vincent. Heja, Vi har kollat på lejonkungen. Och teletubbis och Bummibjörn 200 gånger. Nu är mamma hemma, tack gode gud!

Helgen var för övrigt skitkul! Det blev en lugn hemma kväll hos Alex och Peter på fredagen (med Elvira såklart) och vi kollade på idol och käkade mumsig kycklingkebab.
På lördagen åkte vi till stan och shoppade lite. Jag blev klar med halva min julklappslista (inte till mig självklart, utan till de andra) och Elvira hittade ett jättesnyggt linne.
Sen åkte vi tillbaka, vilade, och sen när vi var iordninggjorda åkte vi till Ann. Jättemysig lägenhet och myskatt hade dom. Käka tacos, tjötade, skrattade, sjöng. Sen åkte vi in till stan och gick in på Excet. Kanonkul! Jättebra musik och vi dansade verkligen heeeela natten.
Tur hade vi också med spårvagnarna, som gick precis då vi kom till hållplatserna.

Nu ska jag duscha, och sen ska jag sätta mig och läsa igenom det vi skrivit hitills på uppsatsen, för att kolla om det är några fel.

Puss


Jag fick en bebispuss av Vincent.

Amelie Jag Elvira Ann och Alexandra

RSS 2.0