Julavslutning

hehe ja som vi sa, vi tog studenten för 4 år sedan, men det stoppade inte oss, mig, frida och josephine från att gå och kolla på julavslutningen som Katedral hade. Mest gick vi för att kolla på OP. Mysigt och trevligt med en fika efteråt med oss tre gamla op´iter. 



På tal om tomten :P

Kalaset hos Axel och Linnea var görtrevligt igår. Som vanligt :) Älskar släkten!
Dock kom det, det jag hade halvt väntat på... När vi åt glass säger Håkan helt plötsligt till mig: ja Alina, jag och Roland har ju diskuterat det, och eftersom att det inte är några barn med iår så ska vi nog skippa tomten. Och jag skrattar och svarar: haha vad roliga ni är! Den går jag inte på :P Håkan och pappa kollar på varandra och sen säger dom: fast... vi menar allvar. dom yngsta är ju 17, då spelar det ju ingen roll med tomten tänkte vi .... :P jag sitter chockad.... sen springer jag ner till Linnea och Axel och berättar detta och båda två blev precis lika chockade som jag :P haha vad jag skrattade åt dom. VA!? INGEN TOMTE!? Då kan vi ju inte skrika "Kommer inte tomten snart!?"
När vi hade protesterat ett tag så skrattade Håkan och sa "jaha... men det finns ju inga barn med iår". Jag och Linnea svarar med "men vi är ju barn!" Så Håkan sa att om vi var snälla nog så skulle vi ju märka om tomten kom eller inte.... :P

Idag är en städdag för mig. Mamma bad mig, och jag har ju inget bättre för mig så. Putsat fönstrena har jag gjort. Burit upp massa saker till vinden.. och dammsugit. ÅH VA D JAG LÄNGTAR TILL DEN 24 nu! :D


Det fick bli en bild på min fina syster och min älskade saknade farmor. Hade gjort vad som helst om jag fick en till jul med henne :)


KORT

Från och med imorgon ska jag börja ta lite mer kort igen. Jag som älskar att både ta och kolla på kort har inte haft med min kamera någonstans den senaste tiden. Micket tråkigt.

Första natten jag faktiskt kände för att sova länge... Vanessa sov inne hos mig, så jag har sovit rätt kasst, plus att jag vaknade vid 7 och kunde verkligen inte somna om. Så jag gick ner och kollade på Big brother som gick i repris. 
Första julkänslan fick jag också.... av Nigella! Jag HATAR Nigella! Storhatar verkligen :P och hon lagade inte ens något juligt.
Annars är det svårt med julkänslan. Jag har inte köpt en enda julklapp (från mig själv) (för att jag inte har råd) ingen snö och man vaknar av fågelkvitter (!?) Nej, hoppas verkligen snön hinner komma. Bara över jul och fram till nyår, sen kan den smälta bort igen :P
Puss

Planering

Ja, oj vad jag har planerat nu. Hela min Julvecka är fullspäckad.
Julafton firas som vanligt här hemma hos oss Nybergs. Ledsen som vanligt, då ett av mina syskon inte firar hemma, iår är det Alex m. familj som firar i Kalmar. Meen, sen måste jag säga, att även om jag vill fira med båda mina syskon, så är det skönt att Erik och Orela är hemma iallafall.
Undra om vi kommer ha jultomte nu när de yngsta är 17 år ;P Som vanligt blir det iallafall Nybergs, Svenssons och Åbergs.
Dagen efter drar vi ut i skara och festar, då är både Amanda och Marcus här, så då får min Marcus äntligen träffa min fina vän, som jag tjatat om så mycket ;)
Sen åker jag förmodligen med Marcus till Linköping. Det betyder att jag missar Peter och Alex hemkomst till Skara, men det innebär även att jag får umgås mycket med min man.
Om jag nu åker till Linköping så åker jag till Jönköping därifrån den 30, för att kolla på HV71-Frölunda med pappa, Håkan, Axel och vår nykomling till gänget = mitt kusinbarn Sander :) Hoppas han tycker det är kul så han vill fortsätta åka med oss :)
Sen, den 31 på morgonen, tar jag och Elvira bilen tillbaka till Linköping för att fira nyår där.

Imorgon få jag umgås med min fina vän Elvira hela dagen, och på kvällen åker jag till Göteborg. Ska på jobbintervju (haha lycka till till mig säger jag bara :P) och på fredagkväll åker jag med Alex och barnen hem till Skara igen, för att på söndagen, som sagt, först umgås med Lisen och sen fira mina kusinbarn som blir hela 17 år :)

Ja, jag har alltså fullt upp framöver, vilket känns bra :)

HEJ

Lång tid emellan

Nu ser jag inte my man fören om 2 veckor. hu.
Men helgen har iallafall varit fantastisk. 

Jag hämtade upp Axel och Linnea vid Katedral kl. 14.20. Spöregn och blåst, inge kul väder att köra i, men det gick bra och vi kom fram levande. Vi käkade hemmagjorda hamburgare och myste, Marcus kom vid 20 tiden och då umgicks vi allihop och bara tjötade. 

Dagen efter tog vi två bilar och åkte iväg till Frölunda Torg. Där köpte jag mig äntligen ett par "vinterskor"! Sen när vi åkte hem tappade jag, Marcus och Axel bort oss på vägen (vi åkte i samma bil) hehe det var rätt roligt faktiskt :P

På kvällen han vi med ALLT! Det bakades pepparkakor (eller var det på fredagen ? :/) lussekatter, chokladmousse, vi åt riktigt god middag som Peter lagade. Sen drack vi och myste och kollade på Pearl Harbour till 2 på natten.

På söndagen kom Aron och Lisa över på Adventsfika, Marcus åkte hem vid 14, och jag, Axel och Linnea körde iväg vid 15 tiden. Hemma åt jag en stor portion med LAX! :P Trot eller ej.

Planer för veckan... non? Umgås med Elvira någon dag. Kalas och umgås med Lisen på söndag.

Julkänsla

Ja nu börjar julkänslan komma. Min helg har varit helt fantastiskt kul. I fredags kom min Marcus hit vid 20 tiden, och samtidigt kom Johanna och Mathias även hit så vi drack lite och spelade massa spel :) Vi bstämde oss även för att åka till Jul på Liseberg på lördagen... och det gjorde vi... även om det spöregnade.

Men så fort vi kom fram till Göteborg och Liseberg så slutade det att regna :) Där fick jag verkligen en fantastisk julkänsla med julmusiken och alla dofter och ljus osv. 
Vi var tillbaka i Skara vid 20 tiden och då blev vi bjudna på mycket god mat av Johannas mamma och pappa. Och där fortsatte kvällen och jag och Marcus gick hem i regnet vid typ 4 :P Det var en kanonkul kväll som vanligt hos fam. Mårs!
Marcus åkte inte hem fören 21 tiden igår så vi fick mysa länge. Men det känns alltid lika tomt och ensamt i sängen när vi inte är tillsammans. Dumma Linköping som ligger så långt bort!

Nästa helg blir förhoppningsvis och underbar för då drar vi till fam. Juel och har julmys med Axel och Linnea :) Hoppas veckan går fort!
Puss!

RSS 2.0