LÄGGS NER!?

NEJ! The Hills läggs ner!?

Iförsig så är det sämre nu utan Lauren men ändå :(

Påväg i Stockholm

Mamma ska bara dricka upp sitt te sen ska vi vidare till flygplatsen. Planet går kl. 13. Jag är på mycket bättre humör idag. Igår var jag supersur ett tag när mamma vilseledde mig på tågstationen så jag fick gå upp och ner för 100 trappor - 6 gånger! Kommer ha lätt för att bli sur denna resa med uppsvullen mage. Meen som sagt, är på bättre humör idag och ser typ fram emot att åka nu :)

Men hur kan det vara mer snö i Stockholm än Skara? Tack gode gud för att jag bor där!


Härligt :D

Vad bra! Killen som jag nu ska ha som coach ringde och vi bestämde att jag skulle komma dit den 8 april klockan 8.00. haha det betyder att det blir min första morgon på väääldigt länge då jag måste gå upp kl. 7. Men det är bra. Han lät trevlig, och bäst med allt är att det tydligen ligger i Skara. Jag funderade på att byta först eftersom att jag inte hade någon aning om hur jag skulle ta mig dit, men det ligger inne i stan så det blir kanonbra :)

Jag längtar egentligen redan till att jag ska komma hem till Skara och få träffa gänget igen. Vi ses alldeles för sällan. Men i Ryssland ska vi städa ur mormors lägenhet och det vanliga, träffa alla ryska människor mamma känner (måånga! :/ ) och gå hela dagarna. Mina ben är trötta bara av att tänka på det. ugh. Men det är bra, det gör så att tiden går snabbare, och påsken känns inte lika långt borta. Då kommer min saknade tjockis hem med familj, och hela familjen kommer vara samlad :D I Like!

(lätt ägg tävlig på påsk! Betyder: Knäcka sina ägg mot varandra, det som går sönder förlorar vilket betyder: många trasiga ägg som ingen äter upp :P eller?)

Åker mot Stockholm ikväll och Ryssland imorgonbitti... tror jag :P Jag har inte koll på så mycket om jag ska vara ärlig :P

Tack, hej! puss


Körning

Även om jag blir väldigt trött av att köra så börjar jag tycka att det är riktigt kul :) Jag är inte så jätterädd att köra inne i stan längre, som var det värsta jag visste sist men att gasa upp till 110 är lääskigt :P Synd att man inte bor i samma stad som Alex o Peter så man kunde köra mer. Vad jag har planerat in nu är iallafall att gå till körskolan veckan efter påsk, kolla vad jag måste börja om med osv. UGH säger jag, men nu fasten ska jag försöka ta tag i det här... när jag ändå inte har annat för mig.


Helt slut

Jäj! Byxorna jag såg i London, H&M, fanns i Skövde också! Och vet ni, jag köpte lite tajtare! (Jag som älskar baggy kan ofta ta en storlek för stort för att de ska vara tillräckligt pösiga liksom ;)) Sen hittade jag ett par fina ljusa jeans som jag verkligen ville ha men har inte råd med det så :) Det fick bli en t-shirt och en vanlig tröja också.

Sen kom Peter och Vincent så jag och Peter åkte faktiskt ut och körde lite :) Jag är den mest livräddaste människan för att köra. Men idag har jag lärt mig : Jag ska inte bry mig om bilen bakom, jag kör min bil, de kör sin bil. ;)

Jag är skittrött nu. Var slut redan innan Desperados Housewifos, men kunde ju inte missa det, + att jag hade en gosVincent sovandes i famnen. MYSIGT!

Jag är så jävla festsugen! HAHA! :D


BUU

Det är ju när man vet precis vad man ska köpa som det oftast inte brukar finnas eller att man inte hittar. Jag lovar att imorgon, när jag och pappa åker till Skövde, så kommer jag inte att hitta de där chinosen som fanns på H&M i London. Det var så bra typ, inte H&M-B-tyg liksom. Sen ska jag köpa strumpbyxor också med det vet jag att det finns på Lindex. Mina favissar ;)  Skulle egentligen köpt gummistövlar men mamma ångrade sig, sa att det inte alls skulle regna i R, så jag lånar alex varma skor istället :)

Woho! Imorgon kommer Vincent :D Och Peter :/ Övningsköra ? Pappa kom med förslaget att köra till Skövde  med Peter, jag blir superarg, vill pappa att jag ska krocka och dö ? Jag är liksom på "hur startar man bilen"-statiet nu, eftersom att jag inte har kört på 1 år.  buuu på mig


Vill hinna

I mitt liv vill jag hinna

Båtluffa i Grekland : Alexandra som gett mig idén

Åka på safari i Afrika : Jag vill se fria zebror, giraffer och lejon! (Även om jag sett det på zoo i St:Petersburg)

Åka till Mexico, L.A, Venezuela, Vietnam och massa andra länder.

 

Larm

haha jag kom på att jag vaknade inatt av att jag hörde något ringa. Jag tänke att det var min klockradio som hade satt på alarmet, men när jag satte mig upp hörde jag att det var larmet på Källeskolan som hade gått :P Undra vad det var som hade hänt. Det höll på länge iallafall.

Mardrömmar

Som vanligt när jag är själv hemma så drömmer jag mardrömmar. Eller det var inte överdrivet läskiga drömmar men det var ändå så jag hade lite panikkänsla när jag vaknade (alla gånger :P)

Först drömde jag att vi skulle flytta, vilket jag inte alls ville. Huset såg ut som ett lite skjul utifrån men hade tre våningar och 100 stoora rum inuti. Men det spökade. Och jag hittade aldrig till rätt rum. Och det fanns ett GYM på undervåningen, som var för allmänheten, och det var lite jobbigt för vi kunde inte låsa dörrarna från gymmet in till vårt hus. Urs

Sen drömde jag att folk tog fel på party-lördag, och kom på fredagen istället. Och då började de äta upp vår påskmat! INTE OK! :P

Tycker inte bra om körslaget

Åh jag saknar att gå till handels. Jag hade faktiskt jättekul och saknar Joanna. Fasen vad mycket jag skrattade med henne :) Helsingborsdialekten och allt. Även om jag förmodligen aldrig mer kommer läsa med henne så har jag skrivit in mig på Socialantropologi (alex, stavning?) och om jag inte fått jobb, som jag troligt vis inte kommer ha fått, så kommer jag läsa det i höst. :)


Jag tycker inte om körslaget och tycker ännu minde om Gry Forsells kläder (i alla avsnitt!)  men iår har de iallafall 3 körledare som jag hejar på; Kalle, Rongedal och Niklas. Plus att jag inte har något bättre för mig så ikväll ska jag.... förmodligen kommer jag byta kanal om 5 min.


Alone

Fy sejtan vad tråkigt, jag är själv hemma ikväll, hade tänkt kolla med Axel och Linnea vad de ska hitta på, men det är väl försent nu. Så mina planer blir att kolla på New Moon och.... inget mer.

Men vilket otroligt fint väder det är iallafall. Synd för mamma och pappa som ska bada tunna med Håkan, Mia, Annelie och Dan. (ju kallare, desto bättre) dock får dom ju Håkans supergoda mat så lite avis är jag .


Lördag

Gud, jag kan inte förstå att vi alltid lyckas städa undan på vinden för att fira påsk eller liknande där uppe. Men det ska väl gå iår igen.

Ska tvinga med min pappa till Skövde på tisdag så jag kan få de där chinosen köpta.


Skippar nyårsorden i några minuter...

Ja, det är ju lev-i-nuet-2010. Jag lägger det åt sidan i bara nåågra minuter, för just nu är det svårt att låta bli att tänka lite framåt :)

Runt 1 april händer massor. Eller inte massor men tillräckligt mycket kul för att jag ska längta ihjäl mig. Först och främst så fyller jag år! Tjoho! Även om ens födelsedag blir mindre och mindre speciell ju äldre man blir så kommer iallafall heeeela familjen vara samlad. I Like! Runt detta datum kommer Amanda Johanna och Jonas hem. Och den 3 april, ja Påskafton, så kommer först släkten hit och firar Påsk, och på kvällen kommer alla mysmänniskor och festar till det :) Jag längtar verkligen :D

Så imorgon ska jag och pappa fixa på vinden så vi kan äta påskmaten där.





Tröttheten smyger sig närmare

Jag är supertrött och klockan är lite över 21. Det kanske är bra, för jag hade tänkt gå upp tidigt imorgon (9 är supertidigt för mig) och gå ut och gå. Måste sluta sova så länge som vi sov idag :P Dålig vana, skönt, men dåligt. Men det var en mysig dag igår och mysig morgon imorse. Trök, två veckor ska jag få vänta för att pyssas igen.
Jag har inte så mycket att skriva om här annars. Händer inte jättemycket. Jag sitter och väntar på intyg från de jobb jag har fått och snälla Jula har iallafall skickat det snabbt. :) Sen sitter jag även och väntar på att få tid med min jobbcoach. tralalala... och väntar på att få fylla år :D Absolut inte för att jag vill blir ett år äldre, tycker det borde gå neråt efter 20, utan för att få hem min kära syster med familj. Så hon och Erik kan mobba mig lite mer för mina stavfel här på bloggen och för att jag pratar dålig svenska och för att "jag drack två flaskor rött vin den där gången".... ;P Samtidigt kan Vincent göra Evil-face, då blir jag lycklig.

hm... vet inte hur det ska gå till när man går ut och går nu, jag kan knappt hämta posten utan att halka.


snart helg

2 veckor. Det är länge.

 

 

Erik, jag gör kladdkaka till er nu, glöm inte att jag vill ha smörgåstårta den 2 april! :P

och igår kom jag på att jag vill ha vaniljglass med nougatsås....mmm...


Kom hem

Nu tycker jag faktiskt att det är dags för två av mina närmaste vänner att komma hem




Vill också...

Mia och Håkan åker alltid iväg med husvagnen på somrarna, och de brukar också ta med Axel och Linnea. Och när vi satt och pratade om det i lördags så sa de att årets destination var Östersund, då blev jag så avis. De sa att jag absolut kunde följa med om jag fick plats mellan Axel och Linnea, klart jag gör ;) Dock vet jag ju inte om jag får jobb i sommar eller inte, och måste ju säga att jag verkligen hoppas att jag får jobb. Annars åker jag absolut med ;)
Om jag stannar hemma ,då ska jag fråga om jag får låna deras hus och ha fest i logen. MYS!

Just nu är det bara Hoffmaestro & Chraa och NERD som lockar till Yran också. Fan vilka dåliga band de ha iår :/ Boka The Flaming Moes istället ;)


Man vet aldrig...

haha Man vet aldrig om man får bra eller dåliga kommentarer när ryssar är på besök :P Antingen har man gått upp eller ner i vikt :P Jo, den här gången är en bra gång, jag har tydligen gått ner i vikt! WOHO ;D haha Inte för att jag har det. Vi sågs för 3 år sedan, och för 3 år sedan vägde jag absolut inte så mycket som jag gör nu... kan jag inte tänka mig :P men jaja, jag tackar för den ryska kommentaren :D

Jo, annars.... de är ju supertrevliga på arbetsförmedlingen :) Dock vet man ju aldrig, nu ska jag ju enbart till coachen, ååååh, som ligger i vinköl :S Hur fan tar man sig dit?


Dårå

Alexandra, är du nöjd? ;)

Böh, är trött .... imorgon ska jag till trevliga arbetsförmedlingen.



Känner mig lycklig

Gårdagen

Helmysigt som vanligt med släkten! De kom vid 5 tiden, vi käkade mat och pratade massor. Sen var det dags för Melodifestivalen. Pappa var knäpptyst under heeela programmet förutom när Salem spelade.... för då var Björn med... och de två är de två människor min pappa tycker minst om i världen tror jag. Då böjade han iallafall peka finger :P
Jag mamma och Linnea dansade en egen dans till Salem och blev väl lite besvikna när han inte vann :( men jaja, Anna är som sagt helt okej, dock en lite långtråkig låt så vi kommer nog komma bland de sista IGEN, fast den här gången inte ens gå till final.... tråkigt.

Så sov vi här allihop, jag och Axel vaknade väl sist och sen blev den dunderfrukost. mmmm räkmacka!

Nu ska jag orka gå och duscha klä på mig och sånt... böö

SÅ TROR JAG

JAG VILL:

1. Salem Al Fakir - Hurra vad jag älskar all musik han gör! Sett honom live, lika bra då!

2. Anna Bergendahl - Mysig låt, gillar dock inte att hon sjunger som en uppstoppad tant

3. Darin - Han sjunger som en gud, spelar ingen roll om låter är skit, det blir bra ändå.

4. Peter Jöback - Vem smälter inte för musikallåtar

5. Ola - Trökig låt, men gillar pianot i början ;)

6. Andreas Johnson - SKITTRÅKIG LÅT, men han sjunger ju bra, och dom under är ännu sämre så...

(härifrån kvittar det, skitkassa allihop)


7. Erik Sadee - Varför höll TImotej på att bli diskade när denna låten låter som Britney Spears? :S

8. Jessica Andersson - KASS

9. Timotej

10. Pernilla Wahlgren - HAHAHAHAHAHAHAHAH! Jag hatar familjen Wahlgren, falska och vidriga


JAG TROR:

1. Anna Bergendahl

2. Salem Al Fakir

3. Timotej

4. Erik Sadee

5. Darin

6. Peter Jöback

7. Ola

8. Andreas Johnson

9.  Jessica Andersson

10. Pernilla Wahlgren


Melodifestivalsfinalsfest

Jajjemän, om två timmar kommer delar ur Fam. Svensson och Fam. Åberg hit och tiden går sååå långsamt. Jag tänkte börja göra efterrätten kl. 4 men även det känns som att det är evigheter kvar till :( Så jag tänkte att jag ska skriva två listor här nu, en där jag skriver en lista över hur jag vill att det ska se ut i slutändan av Melodifestivalen och en där jag chansar på hur jag tror att det kommer BLI på riktigt. Det lär ju ta ett tag iallafall :P

Ser ni likheten föresten? Saknar den bajskorven

 

Myskväll

Åh, underbar kväll med underbara vänner. Efterlängtat! Vi åt chokladpudding och kollade Lets Dance. Självklart tjöta vi också ;) haha känns nästan som jag inte sett dom sen Amanda och Johanna åkte heller :P
Nu är jag trött. Men vill inte sova själv :(

;)


mmm....mys

Mysig dag igår. J kom och umgicks med mig heeela dagen. Vi kollade på en skräckfilm som hette The Amityville Horror, läskig och sån där film som har hänt på riktigt, vilket jag alltid blir mer rädd för då :P
Nu ska jag kolla upp andra skräckfilmer jag inte sett än, för nu är jag verkligen på humör för skräckfilmer.

Kanske borde kolla med Axel och Linnea och dom vill åka med mig till Mia och Håkan någon helg snart, i slutet av april eller något, vill nu det? ;) För då kanske jag kan ta med en skräckis, och så kan vi få svårt för att sova där ute på landet ;)


mmm infektiooon....

Tandläkarna är sååå snälla men när de börjar göra sitt jobb så vill man bara slå till dom och springa därifrån. Inte ens när jag borrade i en tand som var väldigt nära till rotfyllning så gjorde det så här ont (okej, jag hade bedövning, men bedövningen gjorde inte ens så ont :P) Jag har en infekterad visdomstand och då var min tandläkare tvungen att skölja rent under tandköttet (ont!) hon var tvungen att dra upp tandköttet lite (Ont!) och hon var tvungen att trycka in en minigasbinda med penicilin och detta fäste hon genom att lirka in det i tandköttet (ONT!) Så nu har jag ont och det slutar inte blöda. Jag är verkligen ett problembarn :(

Så nu sitter jag och planerar inför helgens bravader. Mat osv. Det blir inte rysk sallad tyvärr eftersom att vi inte tror att det kommer mätte så bra (vi är ju inte bara tjejer som ska äta :P)


Heja Ryssland

Dessa 24 timmar har jag insett att jag inte är till för att vara barnvakt. Jag är heelt slut! Och ändå var det liksom inte så jättejobbigt. Elin var lugn, ville spela dataspel, kolla på tv, måla naglarna, fika osv. Jobbigast var att vi skulle leka med en docka, och det slutade med att JAG skulle vara mamman till den och att den alltid bajsade på sig så JAG var tvungen till att byta blöja (ja, var 3 minut ungefär) ja :P Typ hela detta dygnet handlade om bajs kan jag ju säga, eftersom hon som sagt är 5 år så ;P

Jaja, huset var absolut inte läskigt att sova i, det enda jag var rädd för var Elins armar som slog mot mig, HÅRT, när hon sov. Det gjorde riktigt ont. Eller när jag vaknade mitt i natten och hon var helt borta. Mitt hjärta dunkade sjukt Hårt, tills jag drog upp täcket... hon är så liten så det syntes inte att hon låg där under.... ja, NEJ jag är inte till för att vara barnvakt.

Sen så hejar jag på Ryssland i Eurovision! ;)



Och så hejar jag på Salem Al Fakir i Sverige. Kommer bli fullt hus här hemma på lördag, då både familjen Svensson och Åberg kommer hit. KANON! :D (Håkan hejar på Ola ;) hahaha!)

Helgen i London

Härligt! Vi kom till London ganska sent på kvällen så Shaun mötte upp oss, vi gick och handlade chips och sen åkte vi hem till honom. Jag och Alex la oss på golvet och sov, även Kristoffer sov där sen. Vaknade några gånger av att de spelade skithög musik :P Men dom gick nog och la sig vid 4 tiden.

På lördagen gick vi på stan. Jag Alex och Orela gick igenom de affärer vi ville kolla i, jag köpte med billiga nödvändiga saker från Primark ;P Typ strumpbyxor, bh utan band, ett linne med en fjäril. Köpte 3 ringar också. Det jag vill ha nu är ett par chinos som de hade på MH, dock bara i storlek 40 vilket är alldeles för stort så jag hoppas på att Sverige har ett större storleksurval.

Konserten med Dave Matthews Band var kanonbra! Kan inte påstå att jag såg väldigt mycket med tanke på hur långa alla var som stod just framför mig  men jaaajaaa :P

På söndagen var jag tjurig pga en visdomstand som inte alls vill vara min vän. Men vi gick, gick, gick och gick lite till den dagen :P På brick lane? gate något sånt :P

Sen sov vi på flygplatsen. Alex och Kristoffer snarkade ikapp så jag sov väl så däääär bra på golvet men :P

JO! Vi åt världens godaste thai mat också... i en engelsk pub :P hehe lite kul :)

Imorgon till onsdag kväll ska jag vara barnvakt åt mitt kusinbarn Elin. Hon är supersöt, men galen så jag är liiite nervös, för vi ska vara själva i deras läskiga hus ;) Men det blir nog bra. Vi ska ha tjejmys, äta godis, spela dator, kolla på Halv 8 hos mig osv. Det har hon bestämt. :)

PUSS

Barnvakt

Hjälp! Jag är ju en person som absolut inte kan säga nej till trevliga människor (jag kan iförsig inte säga nej till otrevliga människor heller men...) iallafall. Mitt kusinbarn Elin ville att jag skulle vara barnvakt åt henne.... så då ska jag vara det... ett helt dygn! haha och vet ni vad jag är mest rädd för? Spöken! Jag är helt säker på att det spökar där :P hahahaha mammamamamama!

Dagen innan

Jäää! Imorgon åker vi till London and jag ser fram emot det massvis!

Jag har förälskat mig i Anna Bergendahls melodifestivalslåt så ja, nu vet ni vem jag hejar på ;)

Ryggontet har gått över i vissa delar av ryggen. Det är kvar lite i övre högre delen och när jag böjer mig så känns det i ryggslutet. :(



En heeel vecka... ååh låt det gå fort ;)



Ofta

haha! Letar man lite mer än vad man redan gjort så hittar man. Jag har letat efter mina lackleggnings sen nyår och verkligen inte hittat dom. Jag har letat efter min svarta långärmade klänning sen oktober och inte hittat den... fören nu... :P Båda låg i Jeanshyllan, längst bak, längst ner. Bra jobbat Alina

För övrigt vill jag ta livet av min rygg.

Planerar

Har ont i hela kroppen just nu. Mest ryggen vilket inte är bra. Det är förmodligen efter att jag skottade snö i över 2 timmar igår. Inte smart.

Så nu sitter jag och kollar på Life of Ryan och undrar varför dom inte visar Laguna Beach igen?
Oooch så sitter jag och planerar inför Melodifestivalsfinalen. Tänkte ta och ha tävling, alla får gissa hur det kommer sluta, alltså vilken plats alla kommer på :P Mat vet jag fortfarande inte. haha mamma och jag funderar på att sno Linneas idé, Rysk sallad alltså ;P men jag ska kolla med Peter, han brukar ha bra ideer när det gäller mat.

Ännu en dag

IDAG ska jag lägga fram sovsäckar. Haha! Har inte gjort det än. Går förmodligen ut på en promenad sen också, det är superfint väder. Annars är det en vanlig dag. Ska kolla bankkontot och lite sånt.
Ont i magen har jag också så nu när jag hittat min egna vetekudde ska den användas :)




Shopping

haha jag har kommit på att jag är bäst på att shoppa. Jag vet vad jag vill ha och vad jag behöver, och sorterar alltid bort allt jag veeerkligen inte behöver för att inte slösa pengar i onödan. Jag tar inte lång tid på mig heller eftersom att jag som sagt redan vet vad det är jag letar efter. 

Hur jag kom och tänka på det här var när Lisen förut skrev : Vi kommer ha skitkul i Turkiet första veckan, Hon jag och Orela. Då måste du ta med högklackade skor...

Ja det är ju klart jag måste, jag åker med de två längsta tjejerna jag känner :P haha! Ugh, jag som älskar att gå ur i Turkiet med mina platta ballerinaskor....Det går ju liksom inte ens sen när Elvira kommer, för hon är också lång! MEN! Jag kommer ha de bästa bodygardsen som skyddar mig från och slår ner dumma turkar ;)

 

baluba

Vilka tråkiga inlägg men jaja. Det är skönt att få skriva av sig när man inte gör något om dagarna :P

Jag vill ha ett par chinos. Jag har tappat bort mina beigea. Det är så mycket kläder som jag har tappat bort. :/ hm

Ikväll blir det till att kolla på Vänner, Familjen Anorlunda och Spårlöst... och leta upp sovsäckar

Framtidstänk

Det är mitt mål i livet. Att jag kommer bo på en yacht (stavas?) eller iallafall äga en. OJojoj. Den ska stå i Bodrums hamn. Haha

RSS 2.0