Hej Då Barn!

Vi ses om 3 veckor!

Vill åka nu!

T.o.m min syster vill med ut och parta vilket gjorde mig superglad. Blev inte så mycket festande med henne i Kalmar, vi var aldrig på samma ställe samtidigt :P knasigt!
Jag har köpt med mig ett par små högtalare så vi kan förfesta lite på mitt och Elviras rum.
Allt är nerpackat. Jag är taggad. Så taggad så jag är uttråkad. Ikväll ska jag Lisen och Amanda C ses lite. :)
Sen är det natt och sen morgon!
Längtar redan till melon-frukosten :)


aaa!

Jag stör mig på allt just nu! Seriöst. Jag är nog inte inne i en bra period. Tror det kan bero på att när klockan börjar närma sig 00.00 så blir jag jätteuttråkad. Förra sommaren, även om jag t.o.m jobbade då, så var jag ute och busa hela nätterna, till typ 4-5. Nu jobbar alla andra, och dumma tider också, så alla ska gåoch lägga sig tidigt för att orka gå upp runt 5 eller 6. Så jag fick ingen sommar med sena nätter detta året, och det är inte jag van vid P: Så istället för att springa runt i stan om natten, dra till badhuset för ett dopp, eller sno en kundvagn och åka runt i, så ligger jag här med min dator och tänker på precis allt och alla. Ja, och då blir det för det mesta på allt dåligt och alla som jag inte tänker något bra om. :P (inte tycker illa om, utan bara blir frustrerad om jag tänker på dom alltså. )

Så nu ligger jag här i min säng, lyssnar på sorglig musik och känner mig som världens ensamaste och sorgligaste människor, kl. 00.05. Det är dom där sömnlösa nätterna jag inte tycker om. Därför har jag ställt klockan på 9, så jag an ta och vakna och ställa om dygnet igen (eller hur man nu säger. )

Och så vill jag se "Sommar med Göran". Men jag får väl vänta tills efter Turkiet, när den har kommit ut på dvd.
Åååååh när jag kommer hem måste jag börja pendla! huuu :(


Stör mig

Jag stör mig, stör mig, stör mig, stör mig jäättemycket.
Tack gode gud för att jag åker snart!


Vi åt iallafall kräftor här hemma nu, mamma,pappa,jag,erik,orela.Kanongött, och kul att prata om Kalmarfesten med Orela. Vi hade som sagt verkligen skitkul, så synd att man inte kan ha det så roligt varje fest man går på.

Jag känner mig rastlös. Ligger och väntar på att klockan ska bli 17.50 så vi kan flyga iväg från landvetter.


ser ut som att vi håller på att tippa åt sidan :P

Kanonbra

Bra att man har en syster. Hon tar med schampoo! ;D

happ.... sen så kom jag inte på något mer bra att skriva.


Hur kommer det sig att om man har gjort något, träffat något, varit med om något, ska vara med om något, att man inte kan sluta tänka på det? Det går bara inte. Det är helt omöjligt!


Lily Allen - fuck you

Den låten är så bra! Och går på tv nu :)
Nu har jag iallafall lagt ut bilder på facebook, från Kalmarfesten. Det är för det mesta mina bilder, men även lite bilder från Orelas kamera. Inte så många dock, eftersom att hon har lagt ut dom flesta själv :)
När Alex har skickat mer bilder från både Kalmar och Skara så är den mappen fullbordad!

Idag går jag runt och hittar småsaker som ska med i resväskan. Jag går verkligen runt som en zombie och väntar på att fredag ska komma! Kan knappt sova om nätterna :P

Jag måste tvätta mina fötter också! Dom är fortfarande skitiga efter i lördags :S


Om man kollar på minen så kanske man kan tro att Hasse vann, men så var det inte ;P


Här inne satt vi och lekte lekar, tills Peter kom och förstörde allt med sin nakenhet


Jag funderar fortfarande på när jag började dricka öl? :/

Fantastiskt spontankväll!

Hela dagen har jag varit runt i huset och letat efter min kamerasladd och ville nästan börja gråta vid 5, när jag fortfarande inte hade hittat den. Men då ringde Lisen och kollade om jag ville kolla film med henne och jag tackade snabbt ja! Lisen var dock inte sugen på film utan hade massor att prata om så vi tog en promenad. På denna korta promenad hamnade vi utanför Amanda Carlshamres hus, och hon kom samtidigt med bilen så vi stannade och pratade ett tag. Blev inbjudna för te (och macka som de andra åt) och vi fick se en massa roliga sommarbilder :)
Sen drog vi till McDonalds, käkade, och sen åkte vi runt i Skara och hade på ashög musik, S Club  (barndomsminnen!) och dansade som galningar. Sjukt kul!
Kvällen slutade med grävning som inte lyckades ;P Men kul var det. Vi ska även ses imorgon en stund :P

Ja alltså, det var verkligen superkul att vi tre var med varandra igen, som på den gamla goda tiden. Kändes som att vi var 10 år igen. Undrbar känsla!

Imorgon blir det nog även häng med gänget.

Nu ska vi sova.

Puss!

Kalmar mexicohelg

Det ska bli så jävla skönt att åka iväg på fredag. Tre veckor! mmmuma.
Måste dock säga att lördagens 30års fest med mexicotema var den bästa fest jag varit med om.
Det började med svinstarka "välkomstdrinkar" och skämtraggning ;) fortsatte med tacos och massa prat.
Så sjukt roligt, för killen som satt bredvid mig började äta från min tallrik, och jag blev skitchockad. Sen kom jag på att alla hade fått uppdrag som de skulle göra under kvällen, och ett var att äta från grannens tallrik då... hahaha!  Han sa det själv när jag kommit på det: haha ja du såg riktigt chockad ut!

Iallafall. Vi var för det mesta ute, vi badade även i havet, skitgött! Och lekte lekar inne i bastun, vilket spårade ut när en helt naken Peter kom in. Blä och urs säger jag :P

Till sist hamnade alla inne och dansade till spansk/mexicansk musik. Jättekul var det! Vi vaknade runt 12... somnade om till 15, åkte till Peter och Alex (vi sov hos Gustav) gick och badade (bara Peter som vågade bada tillslut) och sen runt halv 7 åkte vi hem. Vi var hemma runt halv 12, och ja. Jag gick och la mig på en gång, somnade direkt.

Bästa skara gänget iallafall, Jag Aron Amelie och Orela.

Bilder kommer på facebook direkt när jag har hittat min kamerasladd, Orela har skickat sina bilder och Alex har skickat sina. :)

Rastlös och längtar

Ja, som vanligt när man vill att tiden ska gå fort så går det jäääättelångsamt!
Idag har jag och pappa åkt runt och letat presenter till Peter, och hittade nog hyffsat bra grejs, inte ett hopp från ett plan direkt som han fick av Alex, men det får räcka från oss fattiga Skarabor ;)

Sen hittade mamma skaras förmodligen största spindel i vår trädgård! Hon sa : Alina! Du måste komma och kolla! Och jag frågade vad det var. Hon svarade med: jag vet inte ens själv vad det är (eftersom att hon vet att jag absolut hatar spindlar) och alltså, det var lika stor som pingisboll typ, om inte lite större. Skitvidrigt!

Ja, iallafall, vår lilla vita bil åker kl.11 från Skara, så vi är nog framme runt halv 4 kanske. Bra det, för jag tänker inte göra mig iordning 7 timmar innan festen och sitta och svettas och sova i en bil med sminket :P
Ser fram emot det. Lite för mycket kanske. Tänk om det inte alls blir så kul som jag har tänkt mig? :/
Isåfall får Team Skara (Jag Aron Amelie och Orela) fixa det, fan, Peter bjuder ju på typ 100 liter sprit så :P

Flyttat

Nu bor jag inte längre på studiegången i Göteborg. Nu bor jag hemma hos min älskade mamma och älskade pappa igen, i Skara. Det känns superskönt! Dock är det alldeles för mycket kläder här nu, eftersom att det både är Göteborgsgarderoben och Skaragarderoben. Även alldeles för mycket prylar och möbler, men det får man ta. Ser jättestökigt ut, men jag ska ju inte vara hemma så mycket tills vi åker till Turkland.

Imorgon ska jag ut och leta present till Peter. Får även se om jag hinner med bad. :)

Är på bra humör. Allt flyter på, inget bekymrar mig för tillfället (peppar peppar) och vädret gör mig superglad. (och varmt)


PUSS


........

Vet man inte vad man gör borde man göra något åt det.



Men åh! Så fort jag glömt och inte brydde mig längre så blir jag påmind. Det är så jävla oschyst och så självklart. Det blir alltid så. :P


Orela ska med till Kalmar! :D Och bäst är att Aron gör sina egna kläder! Haha! Så roligt när han skrev det. Han gör en poncho av en gammal matta, och mustach av fuskpäls :P hahahaha!


BigBrother är så jävla bra! Dom fick in massa barn i huset och en kille säger : Jag gillar köttbullar och att rita. Sen springer han ut till sina vänner och skriker: URS En av killarna har en flickvän!!! 

påminna mig själv

Jag ska ha den svarta tröjan och vita kjolen den 14 augusti.
Jag bestämde det för ett tag sen, men har gått i flera dar och försökt komma på det igen, för jag hade glömt bort det.

brabra, nu ska jag kolla här när jag glömt bort det igen

Ska jag vara ärlig?

Jag har inte glömt bort Turkietresan, men jag har totalt glömt bort hur Snart det är vi åker! Om 9 dagar åker min familj och hämtar Elvira i Lidköping, vi knör in alla väskor i bilen, och åker till Landvetter. Ja, om 10 dagar ligger jag och Elvira på stranden i Gümbet och solar. Vilken underbar känsla. Jag börjar få resfeber redan nu :P Jag som är så flygrädd!

Jag har totalt glömt bort hur snart det pga att det har varit så mycket annat jag har sett fram emot. Härnäst är att jag ska flytta från Göteborg imorgon. Och på lördag är det fest i Kalmar!

ps. Ska jag vara helt ärlig? Min väska är redan knökafull! Och då har jag inte lagt i skor, underkläder, handduk, smink och andra hygientillbehör. Jag måste nog packa om sen ;P Men jag kände att det var bra att lägga i allt som jag vill ha med mig, så jag inte använder det eller tappar bort det innan resan. Vi har redan så mycket tvätt så jag vågar inte riskera att glömma något viktigt här hemma i Skara när vi åker. Jag ska ju faktiskt vara borta i 3 veckor


BigBrother

Nu är jag hemma från en mysig förfest som var hos Frida, då vi var Jag, Frida, Elvira, Lossi och Edwin. Det var kanonmys med kanonmänniskor :) Dock var jag inte sugen på att gå ut på måndax, har tröttnat på det nu, och vill tagga inför Lördag så mycket som möjligt. Så jag är hemma nu och kollar på gamla BigBrother avsnitt som går på tv400. Kanon! Jag saknar det! Kommer det igen så ska jag vara med ;D

Nu vill jag ha helg! Komma bort ifrån knäppa människor här och träffa nytt mogen folk i Kalmar. God mat, god dricka, lekar, prat, skatt och nattbad ;)

Men vad fan ska jag köpa till Peter i present?


Och denna lille killen har åkt hem också så det blir en lugn kväll och natt

Det var en knepig känsla. Jag blev rädd.

Jag gick seriöst runt i pappas fula bruna pissetöffler till stan, utan jacka, och letade efter min systers man. Det hela slutade med att jag var så trött så jag började gråta. Och jag visste att Lisen var bra, men inte att hon var bäst. Hon sa alla rätt ord som gjorde att jag lugnade mig, och hon kramade om mig ända tills jag somnade. Haha fan att jag missade när hon hade ramlat omkull hemma hos mig när hon skulle gå bara :P

Men kvällen var kalas rolig ute hos Mia och Håkan. Bål och tipspromenad som pappa rave Roland vann, och sen massa skratt och bus ute på logen. Håkan stod för luftgitarren och dansen. Vi andra stod för drickandet. Peter slog i huvudet och fick världens fulaste sår som jag fick sminka över innan vi åkte. Jag och Lisen i bagaget, hittade två trumpinnar och det slutade med att vi sjöng så högt vi kunde och slog med pinnarna i taket (det gör ont, kärleken är evig, en rosa helikopter, dont stop me now osv) På Olins fick vi massa shots av Peter och dansade tills benen vek sig. Det slutade typ med att jag fick ta tag i min syssling (som för första gången var med om en riktig fylla) och säga till honom att vi skulle gå hem (jag var orolig för alla denna kväll)
Skit kul var det, och längtar till helgen i Kalmar, med sombreros, tequila, tacos, dans, bad och massa mer ;)

Men först ska jag vara ensam hemma en massa (blä :/ ) och sen ska vi flytta från lägenheten.

God natt


Ps. nu väntar vi på att Mia och Håkan ska resa bort. Hon sa åt mig, när jag satt i bagaget, att om de någon gång skulle resa bort och jag ville ha fest så skulle jag självklart vara ute hos dem. Det är en bit från stan och grannhusen är ganska långt ifrån, så vi skulle inte störa någon och vi skulle få plats med massa folk! Hurraaaaa! :D


RSS 2.0