Resan inställd?

Jag känner mig deprimerad över många saker nu. 
Resan till Egypten blir ju förmodligen inställd. Den resan jag behövde som mest och verkligen längtade till såå mycket. Jag hade kunnat lugna mig om resan med mamma skulle bli av ändå (i slutet av februari typ) men den skulle ju isåfall också ställts in! :P Fan! Mubaka, avgå säger jag! En vecka har du på dig, för att göra mig glad.

Äh nu blir jag så deprimerad så jag kan inte ta upp mig bok för att läsa inför morgondagens möte med gruppen. Bu! Som sagt, hade verkligen behövt denna resa för att orka med att läsa mer.
Så, ikväll kommer Jonas, då blir det pizza och skräckfilm (28 dagar senare gå på tv11) ja, två grejer jag hållt mig ifrån så länge, pizza, för att försöka få bort min mage inför resan :P sug balle. Och skräck för att jag får lite ångest efteråt av att halvt må dåligt över det :P
Slut på klagan. Igår var en supermysig kväll. Jag tog bussen till Elvira, fick god mat av henne och vi tjöta utan stopp som vanligt :) Sen satte vi oss och kollade på Turkiet-bilderna. Skulle sätta över dom på mitt usb, men det gick tyvärr inte så vi får göra det någon annan gång :) Runt 00.00 kom min far och hämtade mig. Både jag och Elvira var skittrötta :P haha men mycket bra kväll, som verkligen behövdes :) Nu ska jag kolla om Ud har skrivit något mer.

Puss
1. Hej tönt! (jag alltså)
2. Mys, jag saknar min fina vän.
3. girlgang :)
4. Hela "familjen"
5. Gillart, glada och .... trötta? :P

Vill ha...

Drömmer mig bort till en värld där man har fullt med pengar på kortet... jag vill ha!

(Eller några andra byxor, men inte svart, blir alldeles för mörkt då :P)

Packat..

Jag bestämde mig för att börja packa redan i helgen, eftersom att jag är i Göteborg hela veckan och inte har så mycket tid innan resan. Så jag började lägga i allt det nödvändiga, solskyddskräm, mjukgörande, klänningar, strandkläder, skor osv... tog fram passet och biljetterna och nu ska jag bara leta upp en handväska, och lägga i underkläder... sen är jag ju klar! ; Tänkte jag :P haha tills jag kollade ner i väskan och kom på att jag inte hade lagt ner några badkläder :P haha
dock börjar vi bli lite rädda för revolutionen som pågår där nere. Fast förhoppningsvis håller den sig till storstäderna och inte till semesterplatserna :P

böööö

haha... känner mig inte aaalls oinkluderad  men jaja :) Jag får väl skylla mig själv.
Vill inte att Elvira åker ifrån mig. Längtar till nästa helg när vi ska ses :) Får försöka ses så mycket som går (jävla svårt då jag typ bor i Göteborg men...) innan hon åker.

Tidigt helgmorgon

Uj jag kunde inte sova längre... måste ha vant mig vid mornarna i Göteborg :P

Igår gick jag igenom den där dumma restfrågan, och när Erik kollade igenom så hade jag skrivit precis allt i svaret som läraren ville ha så det blev lite ändring och sen blev typ samma papper inskickat igen. Får se vad jag får för svar på det...
Är så sugen på värme nu... eller iallafall bara lite sol och att isen är borta så man kan börja dra ut och springa.

vill göra allt och inget

Som min syster sa: du får göra som Peter...
Ja det har jag tänkt länge och mycket på. Dock har jag alltid skjutit upp det då jag vet vad följden blir.
Jag orkar verkligen inte mer. irritationer byggs på inom mig och min kropp klarar inte mer av den känslan.
Det är inte min dag idag.
Jag ska kolla på film och lugna mina nerver, om det går. Sen får jag ta och läsa.
Har inte så mycket mer att säga. Orkar inte. Får sitta och prata med mig själv för att få ut allt

Förklara?

Haha ja, nu har jag nämligen skickat in min andra tenta på denna kurs. Imorgon börjar jag nästa kurs, Internationella relationer och jag har bestämt mig för att börja från början, HELT! Nu ska jag läsa varje dag, till varje lektion och jag ska inte missa något (fören jag förhoppningsvis åker utomlands) Jag ser fram emot det igen... till jag kommer på att jag har den där restfrågan som ska in också, för att jag ska kunna få mina poäng. BAJS! För den kan jag inte göra fören min lärare har svarat på ett mail, vilket hon inte har gjort. Det är nämligen en jättesvår text som jag inte förstår, och jag måste förstå den för att få godkänt på frågan. :P Haha t.o.m min brors tjej, som är från england säger att det är en jättesvår text.
Någon som vill läsa och förklara den för mig? ;P haha
Saba mahmoods - Feminist Theory; text om muslimska kvinnor i Egypten.

Men, nu ska jag få ta en dag utan att tänka på skolan, som var väldigt längesen då vi fick vår andra tenta precis efter att vi lämnat in den första så... Nu ska jag vattna blommor, mata djuren och sen duscha. Ikväll åker jag till Fam.Juel i Göteborg för att slippa gå upp kl. 5 på morgonen imorgon =)

Tror på framtiden :)

Jepp, hoppas allt jag planerar med olika folk verkligen sker.
Jag och Johanna pratade om att åka till Sälen, hon hälsa på sin kusin och jag hälsa på min bästa vän :) Så hoppas vi det blir av och att Amanda följer med ;) Detta sker isåfall första helgen i februari.
Andra helgen i februari har jag och Jonas nästan bestämt att vi ska iväg till Egypten. Åh, hooppas det är bra väder där då !
Efter det åker nog jag och Mamma till Egypten ;) hahaha! Mamma och jag ska dock helt säkert till Hurgada så jag och Jonas satsar på någon annan "stad".

Och nu i helgen kommer fam. Juel. Förhoppningsvis har Erik hjälpt mig långt med tentan, så jag kan ta med syster m. barn, mamma och kanske J till badhuset. Jag vill simma! + att Peter ska göra garderober i hallen och stora garderoben på andra våning. Äntligen!

Nu ska jag duscha. Puss


Back on track

Jä! Efter sista föreläsningen (innan tentan ska in) som höll till igår försvann lite av depressionen över tentan och jag har börjat skriva! Det känns bra :) Dock är det ju för fasen skitsvårt att skriva bara så där.
Dock måste jag säga att jag gillar lärarna skarpt. Fasen, Jan och Nina, jag vet inte varför men dom är duktiga på att förlära, gör så man verkligen förstår och vill lära sig!

Så... nu väntar jag på att Erik ska komma tillbaka och läsa det jag har skrivit. Jag har fastnat lite. Plus att jag inte orkar gå och tända lampan ;P

Nu är jag så sugen på att resa så jag spricker. Så fort jag fått mitt schema och J vet hur det går med jobb så ska vi boka till Egypten. Jag känner mig lyyyycklig :D

Puss


Sagt om 2011

Ja, jag har sagt mycket. T.ex. det med att jag ska resa mycket som vanligt.
Nästa kurs ska jag sattsa allt på, läsa allt i tid osv (om jag inte måste sitta med jävla omtentar o shit)
Sen får jag ju försöka komma igång med körkortet IGEN.
Jag har även sagt att nyår 2011-2012 vill jag nog fira hemma, med släkt och familj, om inte mina vänner kommer med en stooorslagen ide som absolut inte kan gå fel.
Då ska jag tvinga Alex m. familj och Erik o Orela att vara hemma också. I would love that!

RSS 2.0