En bästa vän

Jag är så lyckligt lottad med 2 bästa vänner som Elvira och Lisen. Elvira hade jag underbart kul med igår och Lisen hade jag kanonmys med idag. Vi åkte ut till Näs och badade. Jättevarmt och skönt!
Nu har jag planerat in en jävla massa festande med Elvira iallafall. Jag känner mig som en festande arbetslös ungdom... men... det är jag ju! :P uhg

Imorgon ska jag ut och springa. om jag hittar mina mjaokis ;P


Kollade förövrigt på "make me a supermodel" (tror jag det hette) och blev lite smått kär i denna kille :)

Flygplan

Ja herregud, alla dessa flygplan som störtar. Och idag betalade vi hotellet så vi ska verkligen till Turkiet nu ;P Vet i fan hur det kommer gå. Förstår inte att ju mer jag flyger, desto mer räddare blir jag. Jag får hålla hårt i Elvira och Vincent när vi åker dit och sen hålla hårt i Lisen när vi åker hem. :P

Det har varit en tråkig dag, att bara vänta på Lisen. Men snart drar vi och badar :D

Så där ja

Jag är helt slut.
Kalmarhelgen var fantastiskt kul!
Och gårdagen var också jättekul. :) Med förfest hos Elvira med Christine och Alfred med kompisgäng och sen åkte vi in till stadt. Där satt jag heeeela tiden. Pratade massvis med folk. Var uppe och dansade en gång i typ 3 min :P Det är inte likt mig. Jag är alltid på dansgolvet när jag går ut. Skots kollade jag inte heller på. Gillar inte dom så ;P
Erik kom och hämtade oss iallafall och idag känner jag mig halvdöd. Därför ska jag och Lisen åka ut och bada ikväll kl. 20:00. Ska bli mys och skönt.
Så får vi se vad det blir mer i helgen :)


Ofattbart

Kan inte förstå varför vi inte gjort det tidigare. Jag har haft världens underbaraste dagar ute hos min faster. Nästan så jag grät när vi åkte hem. Jag och Linnea blev hämtade i förrgår av Mia, vi åkte och handlade och gled på golvet (vilken inte var kul eftersom att mina skor inte var glidvänliga :P) sen käka vi klass på Lejonet och Björnen.
Axel kom senare och då käka vi god mat och spelade yatzy (stavas?) Axel den jäveln vann typ jämt.
Vi hann även med badminton, ringkastning, pil, sola, spela fotboll med viggo, många promenader, 2 st. till ett spökhus. Kolla på tv, godis, chips, pannkakor, vi blev bortskämda till 500% och det var underbart. Längtar tills vi gör om detta Linnea och Axel :)

Nu sitter jag och väntar på min kamera som jag glömde kvar, som mia kommer med snart och sen åker jag till Göteborg för att sen spendera helgen i Kalmar.

Puss

Bra dag

Åh det är så skönt när man går upp tidigt på mornarna (och solen skiner) och man känner att man gjort hur mycket som helst i slutet av dagen.
Jag åkte med Sandra som skulle köra sin far till Skövde, och jag och Sandra gick runt på stan lite. Vi skulle egentligen bara "kolla" lite, men båda fick med oss lite saker hem. Jag köpte för en gångs skull skor, 2 par.
Sen åkte vi hem och åt hos Sandra och pratade en massa.
Pappa och jag åkte och handlade lite, sen kom Amanda hem till oss. Vi gungade lite :P och sen gick vi och hyrde "i taket lyser stjärnorna": Bäst var "ååh det luktar sån där äcklig fransk ost... som smakar bajs"
Bra film, men jag blev fan frustrerad på tjejen i filmen. Guuud

imorgon ska jag upp tidigt igen har jag bestämt, och springa. Lämna tillbaka filmen och kl. 5 kommer Mia och hämtar mig och Linnea! :D


Låvande

20 grader på lördag, det ser låvande ut.
Nu gäller det bara att fråga Amanda om man kan få låna några av hennes megasnygga kläder och även inhandla strumpbyxor och sommarskor. Vilken tur att Sandra tar med mig till Skövde imorgon, då får jag dra med henne i affärer. Ska ju egentligen inte shoppa något pga. lite pengar, men sommarskor måste jag ändå ha nya, till Turkiet, och då är det ju lika bra att köpa nu så jag kan använda dom mer innan sommaren är slut.
Åhh jag måste boka klipptid också.... Jag hatar att jag inte har några pengar. Som tur är har jag min älskade far som på något sätt ser på mig när jag egentligen inte vill slösa pengar, men är så illa tvungen till det, och så bidrar han alltid med något. Ja. Jag är bortskämd.

Ska bli skönt att få komma bort lite, både på tidag-torsdag och sen torsdag-söndag.
Älskar att det är underbar familj och släkt jag ska umgås med då. Axel och Linnea + Mia Viggo och en sovande Håkanbråkan, och sen familjen Juel.

Såere

Söndag

Jag är trött. Alex ligger och sover här bredvid mig, jag blev dock väckt av Vincent :P

Tror på en bra vecka, den som kommer. En tur imorgon i Skövde, sova hos min faster från tisdag till kanske torsdag och sen Kalimari på fredag.

Ska kolla om Lisen vill ses på torsdagkväll kanske. Höra om hennes midsommar och även kolla om jag kan låna en klänning av henne, över helgen. =)

Miidsommar

Nu är jag taggad. Peter fick mig att bli på bra humör. Jag kanske kan tänka mig att vi är bråkiga mot varandra för att vi vill ha Alex för oss själva ibland, samtidigt? :)
Och Erik är min bästa bror. Får man en kram av honom så är dagen räddad. Det samma med mina kusinbarn. Dom är kanon! Dock är alla i fornbyn nu och dansar runt midsommarstången. Jag är själv hemma.
Min syster är bäst också för att hon... försökte lyssna på mig ;P Krama mig nästa gång din tönt. Jag har kommit på att om jag har problem någon gång så ska jag gå till Alex från och med nu.
Hejjjjjja midsommar!


Positiva 2009!

Nu har jag gråtit så mycket att klistret på min bh inte är klistrigt längre. Bra. Nu får jag ta en ful bh istället.
 
Nu ska jag sminka mig och gå ner och vara trevlig mot gästerna. Tar min extremt feta grogg jag fick av Peter som förövrigt är världens bästa systers man, och dricker upp snabbt och ska ta mig en till sen. 

Midsommar

Jag vet inte. Jag känner bara en stressklump i magen och har gjort hela dagen, vilket har gjort att jag reagerat på saker lite väl hårt och gråtit ungfär halva dagen. Jag ser inte fram emot något. Vill att det ska vara över. Jag är inte inne i en bra period. Stress med skjuts, kläder, mat osv. Allt bygger på den där klumpen. Jag vill just nu bara skita i allt, och sitta bredvid mamma vid bordet och krama henne, och fira med familjen. En kalasgäng ska komma till Bommagatan; Mamma, pappa, Alexandra, Peter, Orela, Vanda, Maria o. co. Tanja Arne Ruslan, Familjen Svensson och jag vill också vara med! Men... med hjälp av positiva 2009 så tänker jag Happy thoughts och tror att jag kommer missa en massa om jag inte åker med imorgon. (Tummen upp) Om bara stressklumpen kan försvinna inatt.... tyvärr sover jag i "mardrömsrummet" inatt igen........................

Och sen försämras allt när jag inte kan komma på någon bra låt jag vill lyssna på när jag äntligen har fått Spootify med hjälp av Världens bästa Kristoffer!


puuuh


New Day

Torsdag. Drömde en mardröm inatt om en man som skulle mörda min familj med en motorsåg så jag gick in till Alex och Vincent som sov i min stora säng och knöka mig ner där också :P

Aldrig vill någon gå med mig på stan. Har försökt övertala Alex att lämna Pootschi med pappa med nää "det regnar" och "det är kallt". Jävla känsliga människa

Annars... midsommar imorgon. Det spöregnar och jag är inte alls på humör för det nu.


Barnvakt

Jag var helt slut efter min heldag med Vincent. Han var på bra humör nästan hela tiden. Grinig när han var trött och uttråkad ungefär. Däremot var jag med om nära döden upplevelse. Jag bytte bajsblöja för första gången och jag höll på att dö (spy) minst 10 gånger. Det var det äckligaste.... aa. urs. Jag ska INTE ha barn fören Alex och Peters barn är tillräckligt gamla så dom kan ta hand om mina barn :P

Ikväll var en mysig dag med hela familjen runt bordet. + Mormor, Orela, Kristoffer såklart men alla dom räknas ju till familjen :) Sen gick jag och Amanda upp till Frida och därefter kom även Sandra och vi mös och pratade på som vanligt. Vilken underbart gäng med vänner jag har :)

Ja, nu ska jag sova. Imorgon blir det planering av midsommar, systemet och umgås med Alex och Vincent har jag bestämt utan att hon vet det. ;) och Sverigematch med Peter såklart ;P


åååh

Studenten var kul och det var kanonmysigt hemma hos Lisen på hennes motagning. Förfest hos mig var också jättetrevlig och även utgång på Olins med huuur mycket folk som helst.

Idag har varit jättebra. Vi åt på en herrgård, och åkte sen hem till Mia och Håkan och festade. Tills nu typ. Jag var inte så jättefestsugen idag, så jag hängde för det mesta med Linnea och Axel, sen satt vi alla ungdomar i partytältet och skrattade, skämtade, pratade och sjöng.
Åhhh jag är så lycklig. När jag var liten var det bästa man visste att åka till Faster Mia och Farbror Håkan, få massvis av godis, god mat och leksaker. Sen sov alltid jag mellan dem, Aron på en tältsäng bredvid och Albin sov hos hunden ;)
Iallafall, så bestämde Jag Axel och Linnea oss för att vi ska åka dit nästa tisdag och sova när. Kanske t.o.m 2 nätter! :D Kommer bli helt underbart. De bor så underbart, mysigt och LUGNT och efter många sömnlösa nätter för mig så kan jag tänka mig att det skulle va bra för min kropp att komma ut till naturen och lugnet.

Sömnlöst.

Jag har inte kunnat sova på nätterna den sista tiden. Slutar alltid med att jag somnar när det är ljust ute, och vaknar vid halv 12 vilket jag inte alls vill. Jag funderar på att köra en sån där grej då jag är uppe hela natten och inte sover fören nästa natt... så jag liksom vänder tillbaka dygnrytmen eller vad fan det heter :P

Jag har hunnit kolla igenom typ alla mina närmaste kompisar bilddagböcker och är skittrött på bilder just nu.
Men jag hittade en massa fina gamla minnen iallafall. Det var mysigt :)

Kan det inte bli varmt så man kan börja strosa runt utomhus om nätterna? (Jag måste bara hitta en arbetslös vän först, som inte måste gå och lägga sig innan 22. för att de ska jobba dagen efter :P)
    

A walk to remember

Åh gud vilken film! Verkligen en tjejfilm. Men jag förstår inte hur man kan lipa 4 gånger under en och samma film!? Tur att jag kollade på den själv, annars hade det varit pinsamt.

Förstår inte heller varför jag blir så sentimental när det är pappor till sina barn som är ledsna. Alltid! Jag måste älska min egna pappa väldigt mycket eller något. :P Ronja rövardotter, A walk to remember, Höstlegender osv... you name a sad movie with a child and a father, and I will probably weep

Puss

Gå på stan

Jag ska ta en vända på stan. Lilla Skarastad.
Köpa champagne, champagne, cider och lite blommor. Funderar även på brun utan sol eftersom att min gamla klasskompis mobbade mig på facebook för min bleka hy :P Inte schysst.

Ikväll blir det mys med tjejerna och imorgon tar min lillasyster studenten!!!!!

http://www.expressen.se/resor/1.1600615/basta-stranden-i-bodrum

Jag måste skriva om detta!
Här har min familj ett sommarställe på världens underbaraste ställe, och det som är bäst med det är att det bara är vi som är svenska turister där. Meeen nu har dumma expressen hittat Bodrum och alla ställen som vi besöker varje år (sedan typ 2001) och nu kommer det flockas av äckliga svenska turister, och helt plötsligt kan man inte gå och prata skit öppet på gatorna för nu kommer folk förstå en! FAN

Jaja. Lite roligt att dom inte enbart tar med Bodrum, utan Bitez, där vi var första sommaren, Gumbet, som vi alltid åker till nu och även Camel Beach som vi alltid tar en båttur till varje sommar. Måste säga att CamelBeach inte är bäst för kamelerna, dom är överskattade. Dock är det sjukt fint vatten och en kokhet strand.

Men dumma svenskar. Lämna vårt sommarställe i fred!

Haha så roligt också. Dom har skrivit hur mycket det kostar att ta sig dit, och flygbiljetten från stockholm till Bodrum kostar alltså mer än vad vi betalar sammanlag för flyg, transport, boende och mat.... i 3 veckor! ;D Hejja min mamma som är bäst!

Puss

:/

Åh. Känns som allt börjat om. Precis som förr. Jag vill på ett sätt "gå tillbaka till det" och på ett annat sätt säga nej och vara en stark person. Men jag var så lycklig och hade det perfekt då..... det är så svårt....

Förra sommaren

Ja, förra sommaren var så rolig. Jag hade en bra känsla i magen hela tiden. Ge tillbaka den tiden, tack :)


Studenten

Jag har spenderat mina sovtimmar i soffan nere i tvrummet de senaste dagarna (för att jag är själv hemma och får för mig att det låter mycket ifrån vinden om jag sover i mitt egna rum :P)
Vaknade iallafall upp vid 9 imorse, kollade ut och tänkte: JA men om några timmar är det nog soligt. Somnade om, och vaknade igen vid 11. Men det var fan inte soligt. Så jag somnade om, och vaknade kl. 14. Känner veeerkligen att jag har utnyttjat dagen på bästa sätt.... Naaaat!

Ska städa lite hade jag tänkt. Mamma och Pappa kommer äntligen hem från Ukraina och jag kan börja sova i min egna säng igen. Tror inte denna soffa är så bra för min snea rygg nämligen :P

På fredag tar min älskade Lisen studenten. Vi ska väl iväg och hänga på massa saker på våra vänner och sen drar jag och min familj till Kampf/Magnusson och fortsätter firandet av Lisen.
Hoppas på grillning efteråt hemma hos mig med gänget. Dom ska umgås på lördag, men jag kan inte vara med då, för då har min farbror Håkan 50 års fest. Ska bli skitkul! Har kommit så nära ungdomarna i släkten det sista. Vi var bästisar som små, men sen kom vi upp i den åldern då det var lite pinsamt typ. Men nu så har vi hittat tillbaka igen, när vi är gämla :P Aronbaron, Albin, Axel, Linnea, Erik, Orela, och förhoppningsvis Annie också. Kanske t.o.m Nadia?
Tråkigt att fam. Juel inte kommer, men dom är hemma till Midsommar iallafall.

Puss



Studenten 08. Lyckligast




Jag erkänner. Är lite avis på Lisen och alla 90or, men... ni får kässare väder än oss ;P heHE!


Så där... :)

Det har varit en bra dag. Jag och Amanda köpa alla påhäng vi behövde, innan gjorde Amanda en supergod sallad som vi åt till lunch. Jag hängde även med Amanda när hon köpte några studentpresenter också.
När jag kom hem, lite över 15, så började jag skriva på alla saker, och även sätta på snörena, och är helt klar nu.

Trött trött och funderar på att äta lite mat.

Puss


Det gillas


Jaa... lite tillbakablickar

När man tittar tillbaka på åren som har gått , de olika vännerna och kontakterna man har haft , och jämför med nutiden så blir man förvånad. Det har inte direkt minskar eller ökat  , bara att några har "gått" , några  har "kommit" och några är de som jag alltid kommer vara en del av mitt liv, från när vi var små tills vi blir 100 år gamla.
Endel av de som jag har varit bästa kompis med, som jag umgicks med vaaarje dag i flera år, känner jag knappt idag. Jag känner att endel av dem saknar jag verkligen. Det var de som lyssnade på mig och stöttade mig då jag behövde det, och jag gjorde det samma till dem. Jag vet dock att även om man skulle försöka få tillbaka den vänskapen skulle det aldrig bli det samma. :) Det är ett avslutat kapitel, och det var helt enkelt inte meningen att vår vänskap skulle hålla.
Det är synd bara. Några av mina "föredetta vänner" (hehe) var ändå mina "soulmates". Eller.... trodde jag iallafall... eller... nääe det lät inte bra.... de var det DÅ.

Påtal om det. Ska leka med Lisen ikväll. Ska bli trevligt. Hon har ju varit i London Jäääättelänge nu (hehe nää inte lika länge som Amanda) Iallafall, Lisen kommer alltid vara min soulmate ;)


Jävlar ja!

Skulle ju avsluta förra inlägget med att säga att Fyyyyfaaan vad gott icetea är!

Ta mig till Turkiet

Slut

Det var en kul kväll igår.
Dock har jag bestämt mig för att inte dricka så mycket mer. Det är så dyrt nu när man är 20 och kan gå på systemet själv. Och jag orkar inte komma hem sent på natten och vakna upp klockan tolv på dagen av att hela kroppen värker.
Missförstå inte nu. Men jag orkar inte gå igenom samma rutiner hela tiden. Man förfestar, super och drar ut och pratar med folk och dansar sig cp-trött. Jättekul! MEN.... inte efter 400ade gången då det är exakt samma saker som sker. Det börjar bli såååå tråkigt. Man vet vad som kommer hända.

Nej nu ska jag ligga här och må illa och kolla på The Hills. Ska försöka orka mig iväg till duschen också.

Say goodbye say goodbye to the way I was before...

say hello, say hello to the new way... Jag gillar meningen.

Sitter och kollar på The Hills gamla avsnitt.
Gårdagen var jättekul hemma hos Elvira som fyllde 18. Mycket trevligt folk, glatt humör och god mat. Kan inte bli bättre.
Dock åkte jag och Frida hem till Amanda när de andra drog ut till stadt. Det var mysigt att sova hos Adnama.
Hahahhahaa! Roligast ever var när jag såg ett cp-skadat gäng, och en av dem påminde om en kille vi känner, så jag skriker, Titta där är Han! Och Frida stannar bilen och börjar vinka! Det cp-skadade gänget vinkar tillbaka glatt och jag börjar asgarva och säger: Men Frida det är inte HAN!!!!
aa det var kul när man var med iallafall :)

Ikväll blir det förfest hos Adnama med utgång i Skövde. Tror på en bra kväll, även om jag är trött nu =)

Tog datorn

Snodde datorn här hos Juels lite. :) Lyssnar igenom Heidi Montag (The Hills) album. Hehe. Alltså, helt okej. Men förmodligen väldigt omgjort.

Idag var jag med min syster och Vincent på babyrytmik. Japp! Jag var med ca. 10 barn på en och samma gång.
Det var en ny upplevelse. Nu ska vi iallafall kolla på skräckfilm ; "Barnhemmet". Ingen av oss har sett den
(alla mina kompisar har sett den så jag har inte kunnat kolla, vill inte kolla själv liksom :P)

Åker hem till Skara imorgon. Firar Elvira 18! Och sen på lördag ska vi ut i skövde. Får se om jag följer med ut, har inte jättemycket pengar nu, och det är allt jag ska leva på i sommar så. Jag måste vara sparsam!




Ps. Kul på konfirmation ;)

Sommarlov till september!

Då var oponeringen klar och det var sååå mycket roligare än redovisning. Jag lärde mig något nytt och var inte ett dugg nervös. Kramade Joanna Hejdå, för vi ses nu inte fören i September. Plus att jag inte kommer på första föreläsningen eftersom att jag är i Turkiet då.
Ja, ända till Turkiet-resan så ska jag göra.... inget! Hemskt tråkigt med samtidigt hemskt skönt.

Skräckfilmskväll med Alexandra imorgon kväll.

Puss


The Hills - Jag kan inte sluta lyssna



Bästa låten från The Hills alla säsonger kommer från nr. 5, den sista som pågår nu och slutar efter nästa avsnitt.
Det är den enda serien jag följer och det är det enda jag ser fram emot efter sommaren, efter Turkietresan, när sommarlovet är över. Det är när en ny säsong kommer. Men nu kommer det inte bli lika kul utan Lauren.

Tiden gick fort idag

Åkte till Göteborg kl. 09.50 imorse. Fick en övernattningsgäst från måndag till tisdag. Mycket trevligt då jag var själv hemma. :) Amanda ordnade ju överaskning för de andra hemma hos mig, och jag skulle kunna ge 500 spänn för en inspelning eller kort på Frida och Sandras miner när hon stod i tv-rumsdörren :P haha!

Jag och Joanna satt aslänge med oponeringsfrågorna idag. Längre än jag trodde för när jag kollade på klockan när jag kommit hem till lägenhen så var den redan 17.00. Och då somnade jag som en stock och vaknade inte fören 22. Så nu är jag ju pigg som en lärka (inte bra) och asvarm, så jag lär ju inte somna på ett tag.

Imorgon. Oponering mellan 9-13. Sen stan med Alexandra och Pootschi.

Jag längtar till torsdag. Då blir det skräck med Alexandra.

RSS 2.0