Försäga mig.

Ja, jag är sjukt bra på att försäga mig :P Jag har ju alltid sagt att jag absolut kan sitta barnvakt åt mina kusinbarn, för jag har ändå inget annat för mig :P Ja, man får äta upp sina egna ord :P Nu är det BARA jag som gäller som barnvakt, känns som att mina kusiner heelt plötsligt fårr massa planerat ;P haha Men det är kul :D jag som alltid trott att barn inte riktigt gillar mig... tydligen gör mina kusinbarn det :) Vilket också gör mig glad då jag innan inte kände dom så bra faktiskt. Dom var inte med lika mycket på släktkalas förut, det har bättrat sig, plus att jag som sagt får vara barnvakt åt dom också :) KUL! Dock kommer det ha varit 3 veckor med bara massa barn :P
På onsdag blir det mitt söta fotbollsproffs Elin jag förmodligen ska få umgås med :)
SÅ på onsdag blir det tandläkaren, sjukgympa o barn :P

Och snart är det helg och partheeey :D

JUST DET! Herregud! Jag måste bara få ge ROS till Johanna min fina vän :D Hon gjorde ryggmärgsprov igår, som gör helveteont, har jag läst. Jag åkte med eftersom att hon inte får köra för tillfället. Och jag har aldrig varit så imponerad. Hon var så sjukt duktig! Min nya idol :) stark som stål!

ingen morgonmänniska...

Nej. Det har jag alltid vetat, men idag var det kämpigt. Jag har fasen svårt för att gå upp innan 12 en vardag, så på en söndag var det äckligt jobbigt att behöva gå upp kl halv7. 
Japp, har varit barnvakt åt mina fina kusinbarn :) Gick huuur bra som helst och vi hade jättekul!... ända tills det var dags att sova.... då fick den yngsta en hemsk mamma-längtan och kunde absolut inte sova (jag var dötrött, detta var kl. 23, ge mig en 10del av barns energi, tack!) så vid 00.00 fick han ringa sin mamma, och efter samtalet så somnade han direkt. 

Då låg vi alla tre i mamma och pappas säng... jag i mitten, ihopträngd mellan madrasserna så jag vaknade en gång i halvtimmen.... heela natten... så det var kämpigt när den ena skulle upp så tidigt som halv 7....
Känner mig halvdöd, så sen ska jag ta en sjukt långt bad hade jag tänkt. och damma i tv-rummet. Viiilken hemmafru jag skulle bli! ;)

....

kan nog inte förklara hur mycket jag längtar till nästa helg....
denna helgen såg annars ganska lugn ut. tills min kusins fru smsade mig och frågade om jag kunde vara barnvakt åt mina kusinbarn... och jag kan ju inte säga nej :) dom är ju supersöta. och en bra ålder också. 10 och 7. Det blir en riktig killkväll vill säga. Tänkte att det blir pizza o godis, då blir dom nog glada :) Och jag blev jätteglad när marie skickade sista smset där det stod att jag var första valet av alla i släkten som dom ville vara hos :) jag trodde verkligen inte jag var en sån person som barn tycker om :) så denna veckan har och kommer verkligen bli en riktig barnvecka för min del :)

Är väl bra det, för nästa vecka blir det bara massa sjukgympa o grejer. men sen kommer helgen som jag längtar efter. T.o.m min fina syster kommer hem då :)
annars har jag haft en fantstisk vecka med min fina syster och fina syskonbarn :)

att komma ihåg...

haha jag något måste jag ha gjort rätt som moster denna vecka iallafall, värt att komma ihåg :)
Igår när Vincent skulle gå och lägga sig så frågade Alex vem som skulle följa med... "Alina!".. så det var bara att följa med och läsa lite alfons. Sen blundade vi båda. Helt plötsligt slänger han sin arm runt mig, som en myskram... och ar 5 sekund så kryper han närmare och närmare.... tillslut känner jag hur han klappar mig på kinden och säger: du är söt Alina... du är söt Alina.... haha jag tittar upp och småskrattar lite.. säger God Natt Vincent nu ska vi sova. Då pussar han mig på kinden och säger: Jag älskar dig.
Jag har ju lämnat barnen på dagis denna vecka och Vincent ropar hejdå samtidigt som han springer iväg. Idag sprang han iväg som vanligt, men när jag är påväg ut hör man honom skrika: Hej då alina! Och sen spriiinger han ut till mig igen och kollar på mig och säger: jag vill ha pussen kramen Alina. Så fick jag en puss och en kram och han kunde springa in och leka igen :)

Vanessa grät idag när jag lämnade henne och skulle gå.. :P hahaha!
Måste säga att min kärlek till Vicce och Vasse inte går att värdesätta. <3

Saknar

Jag saknar oss <3

Göteborg

Ännu en mycket trevlig helg är över och vardagen är kommen. I fredags kom Lisen förbi, vi körde runt lite, eftersom att jag inte fick göra det när jag var 18 ;) och sen avslutade vi kvällen med tjejtjöt och vin :)

På lördagen åkte jag och Alex till Ann i Mariestad. Vi tre drog vidare till en av Anns kompis där vi hade mycket trevlig tjejkväll :) Sexparty, smyckesparty, mycket god mat och mycket prat. Dock var alla så trötta så vi avslutade vid 00. Då drog jag, Alex, Ann och Marie och köpte kebabtalrik och käkade hos Marie och vid 2 åkte vi hem till Ann för att få lite sömn. På morgonen åt vi verkligen Anns version av Hotellfrukost (vilket var MYCKET godare är hotellfrukost) 

Nu är jag i Göteborg och har inte riktigt koll på när jag åker till Skara igen. Peter jobbar i Luleå och Umeå i veckan så jag ska lämna och hämta Vicce och Vasse på dagis varje dag. Idag ska jag även iväg till konsulatet åt min mamma. och sen blir det till att söka jobba :)

Annars har jag hittat en utbildning som är min drömutbildning. får se hur det går med det.
Och jag har kört mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Peter har ju lämnat bilen här och har sagt att jag får använda den hur mycket jag vill. kommer nog inte använda den alls, bara om jag inte orkar gå med barnen till dagis, eller om jag vill till ICA maxi eller något. det är inte övertriven göteborgstrafik där ;)
Puss

Tandis

Ja. Jag börjat mitt nya liv med att gå till tandläkaren. Mycket trevligt. Not! Gå upp tidigt och gå igenom hela stan i kyla är inte min grej. KYLAN menar jag då. och tandläkaren. 

Men tänk positivt. ikväll kommer massa kul folk hit :)
Puss

Körkort :)

Åh äntligen. Som jag kämpat. Allvarligt. Jag har lagt ner mitt liv för detta så nu idag kan jag börja leva igen :P haha!
Om jag var nervös? Förbannat. Frågorna var så svåra så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Dock måste jag ut och köra mycket nu, för om jag säger så här... min körlärare var mest förvånad av ALLA att jag blev godkänd på uppkörningen :P hahaha! ja... hon OCH jag. När han jag körde upp med sa:du är godkänd, frågade jag snabbt: okej, men vad var det jag gjorde fel? .... eller.... va? :/
Jag var så säker på att jag skulle bli underkänd. Men... jag tackar fyllot på vägen tror jag ;9 hahaha (ja, allvarligt :P)
Nu längtar jag till imorgonkväll då jag kommer vara omringad av de bästa. :) Juels kommer hem (mina fina små sykonbarn är så saknade) Lisen och Johanna kommer förbi :) 
Alla grattis-sms visar verkligen hur många fina människor jag har runt omkring mig. Inte bara att dom skrev grattis, utan dom skrev så fina saker, allihop :) 
På lördag kör JAG och Alex till fina Ann i Mariestad och ska ha en riktigt kanontjejkväll :)
Ikväll blir det mumsig mat med fina pappa :)

Ja, ni kanske fattar att jag är glad idag! ;)

Oplanerad helg..

Den oplanerade helgen blev istället en fullspäckad och rolig helg :)
I fredags kom Lisen hit och vi tjötade massor som vanligt och drack massa vin så vid 23 drog vi mot Krikelin och hade görkul :) 
Igår drog jag iväg till Sebastian och fick god mat och vi kom fram till att vi båda hade samma favvofilm, så den kollade vi på... Spirited away... sååå mysig :) När min bror hämtade mig kollade jag intesivt efter meteorregnet men fan heller att jag såg något. Sjukt besviken blev jag.

Idag skulle jag egentligen bara ta det lugnt och inte göra något. Men mamma och pappa skulle till Skövde och shoppa, och pappa erbjöd att betala om jag behövde något, så jag åkte med... och fick med mig 2 tröjor, 1 linne och 1 kjol hem :) Mycket glad efter hela helgen :)
Imorgon ska jag till sjukgymnasten för första gången, får se om det känns nödvändigt och om jag vill fortsätta sen :)
och även denna vecka kommer jag väl halvt bo på körskolan och på fredag ska jag till tandläkaren... uuuuh :/

Puss

Positivare

Åh äntligen lite positivt i mitt liv. :P 
Vecka 42 och november åker jag och bor hos fam. Juel ;) Ser jag fram emot vääldigt mycket :) Känns görkonstigt att inte vara där så ofta som jag var innan sommaren, då bodde jag näst intill hos dom och Vincent säger tydligen fortfarande att Vanessas rum är "Alinas rum". :)
och jag längtar sååå till den 28 oktober ;)

Puss :)

Längtarn....

Ja shit. Nu har jag gått hemma sedan jag kom hem från Turkiet -början på september. Känns sjukt länge, dock är det ju inte såå länge egentligen. Tiden har ju gått snabbt också med tanke på att jag bott på körskolan. Gick ju inte så bra igår, tyvärr. Urs, att få så nära också fick mig att vilja gå och dö. Just att jag lagt ner mitt liv på det, struntat i massa grejer för att lyckas, och så misslyckas man.. :P mamma undrade om jag inte skulle äta kvällsmat igår. Hade ingen lust. men jag var sjuukt sugen på bullar. Så. 23.30 var dom klara, och supergod, med ett glas mjölk.  Jag tror verkligen ingen har en så snäll mamma som jag. Vilken mamma skulle ställa sig och baka bullar kl. 22 bara för sin dotters skull? :P 

Just nu vill jag bara ha jobb. Sen när jag fått min första lön ska jag shoppa. Så jävla mycket. Har inte shoppat på över ett år tror jag. Det är fan inte kul :P Sen  vill jag ju resa massor. Alexandra ville ju att hennes tjejgäng (jag inräkad) skulle dra till London för en tjej-och-shopping helg. hade ju sittit fint! Böh, jag vill till Ryssland, Uzbekistan, Elvira i Spanien osv. hrm. 

Ikväll blir det myskväll med tjejerna iallafall, behövligt! jag längtar :)
Puss

RSS 2.0