Då var det dags...

har haft massor för mig det sista, herregud! Stochamiponatet vill jag inte prata om, önskar att vi kunde suttit kvar på Johannas alltan, sjukt trevligt, men fan, inne på stadt var det bajstråkigt! Jag ska aldrig mer gå ut där när det är något sånt där :P Allvarligt.
Amanda hade gått hem tidigt därifrån, så jag drog till henne innan jag drog hem. Lånade ett linne med snobben på, så jag gick hem med tajta leggings och det tajta linnet på mig, i hopp och TRO om att jag inte skulle möta någon på vägen hem, men klart, killgäng på 5 pers.... fan vad jag skämdes, och skäms än! :P
Så jag bestämde mig för att vakna upp kl. 8 och åka med Alexandra Peter Vincent och Vanessa till Norrköping och Kolmården. GÖRMYSIG resa och jag är så nöjd att jag följde med :) Vi stoppade även i bl.a. Gränna, vid GöteKanal osv.
Nu sitter jag här. Längtar till imorgonkväll då det blir mysig middag ute med vänner. Längtar till Måndag då det blir festligheter. Längtar veerkligen till onsdag då jag slipper min fula långa mörka utväxt. Och sen... tamtaraaa! Längtar så jag spricker till Turkiet! Resefebern gick igång för flera veckor sedan, jag bävar för flygresan, och har t.o.m tvingat mamma att vi tar buss till Bodrum från istanbul (12 timmar har jag för mig) för att jag känner sån ångest över att flyga. Packningen. Att jag inte har börjat med den än! :P haha jag packar alltid 2 veckor innan, nu är det 11 dagar kvar, så idag, när det ändå är kasst väder, så ska jag smått börja. skriva listor och sånt. 

Jag är så lycklig över att så många nära och kära kommer vara med på denna resan. Mamma och Pappa är med hela tiden. Sen kommer Alexandra och barnen i 2 veckor, samt Erik och Orela i en vecka. När dom åker hem kommer fina Johanna i en vecka :D

Dock är jag ledsen att min fina vän Elvira inte följer med iår :(
Men. MOT reseväskan!

Sjuk helg.

Omtumlanda, men samtidigt rolig helg. Fredagen gav oss chock, men som tur var är allt bra nu och festen på lördagen behövdes för att höja vårt humör och possitivitet. 

Tack min fina syster Alexandra och Amelie för en fantastiskt rolig fest! Ni två får göra detta oftare :)
Och tack Japan för att ni kickade ass mot USA och fick dem att gå miste om VM-guldet! Jag klarar bara inte av målvakten Hope....
Och... nu vill jag bara ha hem min fina älskade pappa....

tatu

Nej, jag kom på vad jag har velat tatuera in det senaste året nu (men som jag glömt bort då och då) och det är ett ankare. Min morfar hade ett ankare intatuerat på sin hand, då han var marinofficer under andra världskriget (vad jag har förstått, den enda från Uzbekistan) dock vill jag inte ha den på min hand så den får jag klura på lite till :)

Haft en fantastisk bra helg hos Mia och Håkan som vanligt. Vi kom dit på fredag. Åt tre rätters mumsmat och pratade om allt och alla, samt massa minnen om bl.a. min farmor (gammo) På lördagen satt vi fastklistrade framför tvn först. Sen var det yatzy och grillning. MUMS igen!



RSS 2.0