weekend

och dom braiga helgerna fortsätter :) I fredags hade vi mysförfest, först jag och Amanda och sen kom även Marina :)
Vi drog till Krikelin, där träffade vi "Eric Saade" och världens snyggaste polis ;) Efteråt, dumt, pga mig, åkte vi till Lidköping på efterfest :P haha jättekul efterfest iförsig men inte kul när man inte vaknar upp hemma ju.
Lördagen skulle jag spendera med att läsa läsa läsa... dock omotiverad som jag är så blev det inte riktigt så. Jag drog till Lisen och grattade henne, som fyllde 21 :) Sen ringde Sandra. Vi bestämde oss för att dra till Skövde, så vi satt hos mig och drack och pratade ikapp allt vi missat, tog bussen till skövde och förfest hos Sandras klasskompisar. Sen drog vi till Husaren och dansade och hade kul :)

När jag kom hem var jag pigg som en murt så jag drog till Amanda och det blev en kanonkul efterfest som slutade kl. 7 (iallafall för mig Amanda och David som inte var partypoopers) men vi var iallafall Johanna, Räpa, Jag, Amanda, David, Alexander och Jacob. Åh oj vad vi skrattade! Vi målade Alexanders naglar röda (läs:Amanda gjorde det ;)) och tog roliga kort på en sovandes Johanna som kramade om Alexander :P hahahaha!
jaa... shit.
Ps. Tack Alexandra och Peter som gjort så jag har lärt mig göra köttfärsås. MUMS

Torsdag känns som fredag

Åh vad jag längtar till riiktigt sommarväder, "sommarlov" och att mina nybeställda kläder ska komma ;) Och så vill jag förbi bikbok med min syster så köpa shorts och kavaj, sen är jag supernöjd.
Nu, om 20 min ska jag iväg med Johanna och Amanda till Jula på öppethus, får vi se vart och hur Johanna jobbar ;)
Imorgon blir det till att läsa läsa läsa (har fortfarande 5 böcker av 6 kvar :/) och sen drar jag till Amanda på mysförfest och sen vidare till krikelin.
Lördag får jag se om jag får hit något folk, är nämligen själv hemma så skulle vara trevligt om tjejerna vill dra hit :) Amanda och Johanna ska dock på en annan fest så screw them ;) haha nääärå
Sen längtar jag till den 11 juni för då blir det den årliga grillningen med släkten, innan en jävla massa åker till Israel :P

Helgen

Ja återigen har jag haft en fantastisk helg. Började ju med att sno med mig Lisen på en promenad fredag morgon, sen åkte jag iväg till Falköping och umgicks med Sebastian och sen när jag kom hem följde jag med Amanda, Daniel och Alfred till Krikelin, jättekul där, och sen efterfest hos Amanda med samma gäng :)

Lördagmorgonen låg jag och kollade på OC sista avsnitten säsong 4, åååh varför tar det slut för!?
Sen drog jag och amanda på en liten promenad och sen hem, göra sig iordning och tillbaka till Amanda för en lugn förfest med massa prat, musik (både gammal och ny) och kortspel :) Vi skulle egentligen åka med några vänner till en hemmafest men när personen som skulle förklara vägen gjorde så vi åkte fel i 1 timme bestämde vi oss för att åka tillbaka till Skara, och jag Amanda och Marina drog till Mangos, nyktra men glada :) Tillslut tröttnade jag och amanda och vi drog hem till henne och efterfestade igen :) fick även besök av Alexander och Jacob sen så det var jättetrevligt.  Dock trodde Amanda att vi skulle bli mördade när vi gick hem så även denna helgen slutade med att jag satt på gatan och dog av skratt :P
Nu är klockan alldeles för mycket, måste iväg till bussen. Det enda jag har packat med mig är 4 tjocka böcker och underkläder :P
Puss

slut

I believe in memories
They look so, so pretty when I sleep


ja, vilken helg, igen :) Och promenaderna hem är oslagbara :P  Igår trodde Amanda att vi skulle bli mördade av en stackars kille som skrämde oss genom att komma gående bakom oss bara ;P Hur ska jag orka ta mitt pick och pack och åka till Göteborg nu?

gamla goa...

Åh tack min fina vän Johan Bergander för att du gav mig tipset om att lyssna på gamla goa låten : Jack Johnson - better together, det var inte igår! Och Backstreet Boys är jättebra :)
Kvällen fick jag med mig Amanda ut för att kolla på MV, mycket trevligt :) imorgon har jag en dejt bestämt med Lisen kl. 9 på morgonen, får se om hon är vaken då ;) sen ska jag på ytterligare en dejt och sen får vi se om jag hinner dejta Amanda o co, sent... orka?
Måste även läsa!

Ge mig sommar!

Jag har noll motivation fortfarande. Jag kommer alltså få 2 omtentor i sommar. (jaja bättre än 3 som jag trodde, för om inte läraren har blandat ihop min tenta med någon annans så tror jag att jag fick godkänt på den sista tentan jag gjorde, helt fantastiskt! Men säger inte TJO fören jag har tentan i min hand och ser G´et. Går och hämtar den imorgon)

Men oj vad jag är shopping-sugen! Har ju inga pengar kvar efter alla dyra böcker som jag varit tvungen att köpa till föreläsningarna och jävla dyra busskortet. Och är så trött på min garderob. Speciellt alla svarta kläder som är de enda jag använder. Så nu har jag kollat upp massa kläder som jag vill ha, iiinget svart eller för dyrt :)

HM:


Mina favvobaggyjeans fick jag ju slänga, med mycket sorg så jag känner att det är dags med ett par nya, ljusa :)
Den blå klänningen påminner om en klänning Amanda har, som jag ÄÄÄlskar, och jag älskar klänningar med en ärm såå... ;)

BIKBOK:



detta vill jag ha :) Och inte ett enda mörkt plagg!

Vilken bra kväll :)

Helgen har varit kanonbra! Igår började vi förfesta hos Amanda och vi lyssnade på gammal bra musik och hade det chill :) Sen bestämde vi oss för att åka till Jung och fortsätta förfesten där vilket blir kanonkul :) Vid halv 12 åkte jag och Amanda med första bilen in till Lidköping. Där träffade vi en vän till Amanda och hans kompisar och fortsatte kvällen med dom, dansade för det mesta, tjötade och skålade till att Eric Saade kom 3a :D Helt fantastiskt!
Men dålig vinnarlåt?! Någon som ens kommer ihåg hur den lät? :/ nej antog det ;)
Men jag var faktiskt nöjd så länge inte Tyskland var top 10 , att Ryssland fick massa sämre poäng än Sverige och att Irland inte vann OCH kom på sämre placering än Sverige :) och ikväll är det hockeyfinal :)
Morgonen och dagen har spenderat med min fina vän Amanda Livh. Sov hos henne, vaknade seeent och gick upp och kollade på inspelade Eurovision. Sen gick vi och handlade, åt mycket god sallad och kollade på film. Kom inte hem fören kl. 18.
och igår var det en person som fick mitt självförtroende att höjas och det var den finaste komplimangen jag någonsin fått. Han kommenterade mina tänder och sa att jag hade ett underbart leende, har aaaldrig fått en komplimang om mitt leende, som jag har komplex för. SÅ ja det förgyllde hela mitt åååår :D



Hettne, Björn, Från Pax Romana till Pax Americana. Europa och världsordningen, 2a  uppl., Santérus förlag 2005

hujedamej

urs vad trött jag är! Jag var trött redan igår men drog direkt till Amanda när jag kommit hem från Göteborg för att förfesta med henne, Johanna, Carro och Marina :) Supertrevligt och även trevligt på krikelin :) haha Bäst var när vi gick hem och Amanda försökte trycka in sista biten av en korv i min mun men misslyckades. Sen säger hon superallvarligt: "Ursäkta mig men du har en korv på hakan" och båda bryter ut i storgarv och skrattar hela vägen hem :)

Sen bestämde jag mig för att lämna kläderna direkt till Amanda (som jag hade lånat av henne) så hem gick jag i enbart underkläder, jacka och skor :P
Ikväll ska vi påt igen.... urs. jag mår illa, är trött och känner mig tjock och ful. :P Inte min dag. Ångest över att jag har omtenta på torsdag och inte har börjar läsa än :/

Ska försöka klämma in att träffa Lisen idag också :) Hon är hemma från Sälen och har varit väldigt efterlängtad.
Sen även käka med Johanna och Amanda innan man ska hem och försöka sminka över de mörka ringarna under ögonen.

St:Petersburg

ÅH! Ja, jag kan inte påstå att det är något land jag tjatar om, men varje gång jag kommer tillbaka till den staden känner jag mig lite som hemma :) JAG, i en storstad! Det är verkligen inte ofta.
Vi bodde på det hotell vi alltid bor på, ca. 100 m från storgatan, Nevskij prospekt och vi gick från kl 10 till sent på kvällen, alltså hela dagarna. Eftersom att resan egentligen var "tillägnad" Vincent så blev det både dockteater, cirkus och djurpark och han var jätteimponerad glad och duktig (då han inte var galen ;))

Vi fick även vara med om firandet av segerdagen 1945, efter andra världskriget och det var jag riktigt imponerad av! En lång parad, Gamla vetteraner som varit med i kriget åkte i pampiga bilar, musik och jublande ryssar. MASSVIS! Så många så jag inte såg något som vanligt :P

Vi åkte även ut till "landet" där min mammas morbror med fru bor. Väldigt trevligt.

Och tro inte att jag missade eurovision delfinal 1 ;) haha! När vi kom hem till hotellet, trötta i varje del av kroppen och la oss ner i sängen, kommer Alexandra in och säger åt oss att sätta på kanal 1 på tv, och där var den! :D Eurovision börjar ju tydligen kl. 22 i Ryssland :) Men det var ju bara massa crap så jag skulle ju inte missat något. Och varför är Finland favorit? Den var ju skittråkig! Och Tyskland, om de kommer bra till iår, så kollar inte jag nästa år. För DEN är Sååååå tråkig! Tycker ju ingen låt sticker ut. Varför är även Frankrike vinsttippad när Marlena Erman gjorde Exakt samma nummer (fast 10 gånger bättre) för bara några år sedan och inte kom top 10? Europa har nog inte förstått vad tävlingen går ut på. Det är tråkigt.

nu är jag hungrig. och har lite hemlängtan till mina vänner =)

PUSS

JÄ Fredag :D

haha jippi! Äntligen fredag (även om inte jag fått något gjort de senaste dagarna :P)
och solen skiner så vi kaaaanske klarar av någon timme på altanen iallafall ;)
utanför skolan, (globalastudier, linné) för ca en månad sedan :)
kram

läängtan

Tänkte bara skriva lite kort om Valborg då jag såg att jag hade missat det totalt. Jag fick hänga med Sebastian, Johan och Mauritz, någon kände någon som hade hand om något så vi fick komma in gratis, vilket jag  tackar så mycket för ( för då slapp jag se mitt bankkonto gå närmare 0 ;P) Tove Styrke var väl ingen hit, plus att jag inte såg något så hon får 1 av 5 toasts. 

Har förövrigt enbart tänkt på flygresan till Ryssland det sista, ja, det är typ 1 h´s flygresa men mitt hjärta dunkar hårdare än en käftsmäll för jag är så rädd för att flyga! Då blev jag glad när Amanda sms:ade och påminde om den myskväll vi ska ha imorgon med lite folk, förhoppningsvis på min altan, med öl, filar, musik och infravärmen på! Ja, jag ska upp kl. 5 på morgonen men vad gör det när jag får träffa Amanda och ändå kan sova i bilen till Stockholm.
Med på  resan åker Karl Polanyi och Wallerstein (jippi, kritik mot liberalismens tänkande gällande internationell politisk ekonomiska system och världssystemanalys , visst låter det kul ;))
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA ROLAND för övrigt som fyller hela 61 idag :)

3 maj 2011

Vad tiden går fort! Tydligen ska jag till Ryssland i helgen vilket jag helt glömt bort.... och misstagit datum på. Trodde det var nästa helg. Men det ska iallafall bli riktigt kul. Det är första gången på ca 15 år som jag åker till Ryssland på vååren, och jag äääälskar St:Petersburg på våren. Denna gång blir även en första gång för vår fina Vincent. :) Mamma, jag, Alexandra, Peter och Vincent är det som åker.

Dagen har annars varit riktigt bra. Föreläsning från 3 till 6 var väl inte jättekul dock, men sen kom jag hem till fullt hur, Alex,Peter, barnen, Erik, Orela, Jocke och Aron och vi fick mycket god soppa och tårta :)

Imorgon åker jag hem till Skara och läser rumpan av mig. På fredag blir det förhoppningsvis fint väder så Jag, Amanda och några till kan ta en kall öl på altanen, med infravärmen och filtar på.

ooooch på torsdag fyller min fina pappa år!

haha jag har verkligen bara bilder på mig och Vanessa. Ska verkligen försöka hitta min egna kamerasladd.. eller köpa en ny... när jag har pengar

Världens bästa syster

Kan inte förstå att min syster fyller 30 år imorgon :) Det är ju galet! Kommer ihåg när jag själv var typ 7 och hon var en "gammal" 15 åring ;) Men vi verkar ha tur med våra gener då hon inte ser ut som en dag över 19 :)
Dock har jag inga pengar, och hon fick mina presenter på 30års festen, så jag får spara och kanske ge henne något på den andra 30års festen hon ska ha med en kompis =)

Ps, bra att jag skrev detta inlägg, kom jag ihåg att jag skulle ringa henne =)
Nu ska jag packa lite, klä på mig, gå och låna böcker och läsa lite. Faasen vad många böcker jag kommer få ha med mig till Göteborg!

RSS 2.0