NÅGON?

jag gillar hon amanda i idol. Men allvarligt nu, kolla på dagens låt hon sjöng, var det NÅGON som hörde ETT enda ord hon sjöng? Nej, tänkte väl det. Jag kan ju t.o.m låten, men jag kom inte ens ihåg texen för att hon mumlade så. 
Hoppas dom ger wildcard till den snygga killen ;P

själv hemma. studerar. vilken rolig fredag. roligaste fredagen sen typ innan gymnasiet tror jag :P hahahaha! :P

Tänkare...

Ja shit. Jag tänker för mycket. Har alltid varit sån som tänker för mycket. Jag somnar alldeles för sent om nätterna, för att jag ligger och tänker för mig själv... för mycket. 
haha ja jag kom ihåg flygresan hem från Turkiet iår. Från det att vi stängde taxi-dörrarna vid hotellet till typ två dagar efter att vi kommit hem, så länge grät jag. På flyget fick jag sån hulk-gråt så mamma trodde jag fick världspanik över flygningen. Dom bredvid mig trodde nog jag var knäpp :P Jag förstår inte. Jag har verkligen fastnat för mitt paradis Gümbet... men när jag sitter och tänker och frågar mig själv Varför det är så bra så kommer jag inte direkt på något :/ Stranden är väl okej, men det är ingen paradisstrand. Havet är väl okej, men det är ju inte klarblått och cleant direkt. :P Utelivet är skiitkul men det skulle man nog ha vart man är var. Även här i Sverige/Skara går det liksom ha skitkul :P Värmen iförsig. Den är sjukt positiv, men värme finns det på många platser i världen. Men ändå... det är ääändå mitt favoritställe .
Ja, ge mig jobb nu så jag kan vara så trött på eftermiddagarna att jag inte ens kommer orka tänka :P

klagotid

bu. Hoppet försvinner mer och mer för varje dag. Jag önskar att jag hade teorin imorgon så jag får ett nytt datum för skiten ;P haha! I helgen kommer jag sitta insnöad i det här, helt ensam, vetandes att familjen är i Göteborg och firar mammas födelsedag. jaja :P lite grejer har jag att se fram emot, och lite grejer dagdrömmer jag om :)
Elvira är hemma om 6 veckor ungefär. Då blir det mys. Äntligen kommer min bästa vän hem. :) Då ska hon och jag både till Göteborg, och även Stockholm, har jag bestämt, för att hälsa på Amanda och Christine ;) (om vi får)

På tal om Amanda, hahaha! så sjukt! jag har gått runt och varit hungrig i 2 dagar, men liksom inte varit sugen, på något alls! Tills jag kom på det idag! Amandas köttfärsås :P hahaha! Det hade varit gott.

Men jag säger då det. Det är tack vare min granne, som jobbar på körskolan som jag fortsätter :P haha igår sa hon det med tröstande röst "du bara kämpar och kämpar stackare.." :P hahaha

ja ja. Kram hej

Helgen

Shit pommes vad trött jag är! Den här helgen har varit någon av de roligaste, trevligaste mest händelserikaste helgerna på länge :) 
Mina och johannas två nyfunna vänner från Linköping kom och hälsade på. De var framme i Skara på fredagen vid lunch, så jag drog till stadt där dom bodde och hängde med dom på deras rum till Johanna kom från jobbet och vi drog till Mangos. Där var det gratis buffe och musicquiz och vi vann! Så jävla kul :D
Sen efter det tog vi taxin upp till Johannas "brur" som hade avskedsfest. Dock gick vi därifrån ganska snabbt :P och gick över till Johanna. Vi fick göra inbrott i hennes hus för att komma in, vilket måste sett sjukt kul ut. Helt sjukt att ingen granne ringde polisen ;P Väl inne blev det party och tillslut var även Johannas föräldrar, syster och grannar där och det blev mycket dans och drinkar. GÖRKUL! MEN att jag ens kom hem är ju ett under. Var rääät full kan jag erkänna :P
lördagen var kommen. Fy fan, skulle man påt igen. Kl. 4 var JOhanna och hennes jobbkompisar + Mathias här. Och det gick rätt segt först. Men när dom gick vid 6 tiden och annat folk började komma runt 7 så blev det riktigt igång. Det var så jävla kul :D På oktoberfesten var det också kul, inte lika kul som på förfesten, som vanligt, men jaja :P Vi fick våra stora öl iallafall. Dock hade ompabompa-musiken slutat vilket var sjukt tråkigt!

Så- shit hur orkade jag skriva egentligen. ska väl gå och sova igen då :P

Kass dag!

åh vilken kass dag! Verkligen inte min dag någonsin. Det gick skit på körlektionen , vet inte om det var för att det så tidigt ,eller för att jag hade problem med ögonen, eller för att det var riktig höstsol som gjorde att man inte såg något, men skit gick det. Jag kommer aldrig få körkort! 
Så efter det gick jag hem, Erik och Andreas hängde med varandra så jag satt la med ett tag.
Men sen kom den "kassa-dagen" känslan tillbaka och jag gick upp på mamma och pappas rum och la mig och sov. Inte för att jag var trött utan för att jag ville bli av med dagen!

ska vänta på att mammas pianoelever är gooone så jag kan ta en äckligt lång dusch.

Heeeeej

Nu kör vi!

Det är feeest nuuuu.. (snart) hos Alle alle alle... vill ska ha kuuuul nu... även om Amanda Livh inte är meeed ;)
Hon är la den enda som kommer saknas sjuuuuukt mycket...........

JÄJ helg :D

Idag är jag glad. Jag gick in med en helt ny atityd på körlektionen idag, självsäkerhet, vilket jag inte direkt har egentligen, speciellt inte när det gäller att köra bil. Men det hade jag, och min körlärare sa det t.o.m. Men Alina! Vad har hänt :D Shit! 
Det gjorde min dag :) Så idag har jag städat. ÄNTLIGEN en förfest hos mig igen :) Det var längesen nu :) Och jag längtar efter att alla kommer. haha vet iförsig inte om jag ska skratta eller gråta, för varje gång jag har förfest så har jag inte ens koll på hälften som kommer ;) Men Johanna och Marina kommer iallafall, det vet jag, och dom ser jag fram emot att träffa massor :)
Själv har jag och Vincent och Vanessa dansat framför datorn till Jessie Js album. fan, skitbra ju :) Speciellt "do it like a dude" och "nobodys perfect" :)

Lång vecka...

shit. Jag kommer på mig själv ibland att jag äter för dåligt. Men stressen kommer ikapp och då är det omöjligt för mig att äta. Så efter en lång dag, med bl.a. riskettan så var det sjukt trevligt att komma hem till min fina mamma och ta ett glas vin och äta fet hemmagjort nachotalrik i restaurangstuk och bara tjöta och ta det lugnt. Har inte gjort överdrivet i veckan, men det jag gjort har tagit all min energi. tänk och åter tänk. vare sig det är teori- få in massa information i hjärnan eller varit mina egna tankar som jag inte kan få bort utan sitter och ältar.

Jag längtar till lördag nu. Första oktoberfesten, och hoppas verkligen att det kommer bli kul :)
Ännu mer längtar jag nog till andra oktoberfesten för då kommer mina och johannas två nyfunna vänner från Linköping :) ska bli såå kul :D
just nu saknar jag iallafall mina bästa vänner som inte finns kvar i stan, som jag saknat som mest just denna vecka, Amanda, Elvira och Lisen. Verkligen. hur lyckas alla mina bästa vänner flytta?

Igång.

Komma igång, komma igång. Ja shit. Det är fortfarande svårt. Men måste erkänna att min granne som jobbar på körskolan gör det mycket lättare att gå dit :P Hon är så sjukt trevlig och pratat med mig om allt möjligt.
men böööööööh. Få bort alla negativa tankar. Jag orkar inte mer.

Ja vilken helg :P

Haha skit! Surströmmingen var kalas som vanligt! God mat (undantag;surströmmingen ;)) Alla var där förutom Aron och Nadia, det var iförsig synd... Vi försökte spela fotboll men var det inte de minsta barnen som snodde bollen så var det Viggo, hunden :P Så det gick inte så bra.. förutom att Viggo faktiskt gjorde mål till vårat lag en gång ;)
Sen satt jag och Annelie och pratade länge, mycket trevligt :) När vi åkte hem mot Skara ringde jag Josephine som jag inte träffat på år, och vi sågs utanför Mangos, där vi även gick in och pratade om allt mellan himmel och jord :) Dock gick (fumlade) jag hem innan stängningsdags,för jag var inte riktigt nykter :P Men hem kom jag, tack gode gud och idag har varit en lugn dag, med hela familjen. Film "The tunnel" var bra, se den :)
Imorgon, övningsköra. Urs, varför valde jag 7.30 tiden? :/

hahA!

Ja,  nu det sista har alla som jag visat leget för påpekat att mitt hår är liiiite ljusare nu än vad detär på kortet ;P Även min dialekt har blivit påpekad, bonnig? JAG!? :P nääärå ;)
Fan nu vill jag att tiden går fort och att både Erik och Juels+Orela kommer hem!
Och imorgon är det dags! Surströmming! MUMS ;)

Idag har jag varit så uttråkad att jag varit på tvåå promenader runt om i Skara. Och nu kollar jag på LMFAO och försöker förstå mig på dansstegen, men det är fan omöjligt. Alexandras shuffelin är inte riktigt heeeela dansen om jag säger så :P
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8&feature=related testa själva. INTE lätt!
annars händer inget. bara så ni vet :P

Veckoslut

Ja, veckan har ju gått ganska snabbt faktiskt, men dom sista timmarna innan Juel-family kommer hem går ju så långsamt så jag vet inte vart jag ska ta vägen :P

letting go

Goodbye my almost lover 
Goodbye my hopeless dream 
I'm trying not to think about you 
Can't you just let me be

So long my luckless romance 
My back is turned on you 
I should have known you'd bring me heartache 
Almost lovers always do 

So you're gone and I'm haunted 
And I'll bet you are just fine 
Did I make it that easy to walk right in and out of my life

Back

Ja tillbaka i Sverige betyder även tillbaka i varma kläder, byxor och långtröja. Tröjor är ju mysigt men jag är mer av en kjol/klänning människa så idag blev det att köra på mina saknade baggy jeans med hål i räva. Om jag trivs? OM jag gör ;)
Som ni ser är färgen näst intill redan borta men det gör inget..... tänker jag... :P nästan iallafall.

ofta...

när jag packade ut min väska för några dagar sedan märkte jag att jag typ använt 1/4 av det jag packat med mig. Värt! Orka packa upp allt som inte behövs tvättas dåååååå
dusch, film, ensam mamma söker, Svenska hollywoodfruar, läsa körboken och söva antar jag

summering

Jag tänkte att jag skulle skriva en kort summering av min resa och att vara hemma från mitt andra hem innan jag drar mig mot stanoch gör lite ärenden. 

Resan har varit fantastisk, även detta år. Jag var lite orolig att det inte skulle vara samma sak utan Elvira, eller Lisen, men det har varit precis lika bra iår. Börjar undra vilket år som kommer dempa det roliga och jag kommer känna mig för gammal. Men i Turkiet ser jag fortfarande ut som 17-19 så... förhoppningsvis många år kvar ;)
Första dagarna var vi ju i Istanbul. Fantastiskt vacker stad. Vi gick hela dagarna, även den dagen det spöregnade och även om jag hade skoskav över hela fötterna. Och inga hela skor hade jag heller, men ena paret lagade vi för 40 spänn. Heja Turkiet :)
Sen började den långa resan till Gümbet. Uj, min rygg blir bara värre och värre och jag fick minsta platsen så det var inte lätt att sova på dom 12 timmarna. Men väl framme var det värt... mitt älskade Gÿmbet. och mitt älskade Tropicana. Hela familjen (minus Peter) var samlad och det kunde inte bli bättre :) Jag och Alex drog ut, även Orela hängde med en kväll och många fina människor man kände fanns kvar :) Kanon kul! 

Efter en vecka (tyvärr) åkte Erik och Orela hem, sjukt tråkigt, men istället fick vi fina Johanna och Birgitta som sällskap istället :) Underbart! Jag hoppas verkligen Johanna vill åka med en vecka nästa år också för det var supermysigt att ha med henne:) vi var också ute mycket, båttripar och promenad in till Bodrum. Och vilken prutare Johanna är! Proffset!

Sen åkte alla hem utom Jag mamma och pappa och jag trodde veckan skulle gå långsamt, men icke. Jag fann en vän som jobbade på hotellet... eller flera, men en som tog med mig ut och så på kvällarna :) Mycket trevligt. Dock var det väl pga honom som jag grät hela vägen hem på flyget och dagen efter.
Nu... jag har väl kommit tillbaka till vardagen i regninga Skara. Ska försöka skaffa jobb i Göteborg, så jag kommer nära min fina syster m. familj och även Erik och Orela :) Jag sitter och väntar på att Elvirakoff ska komma hem. Lisen har lämnat mig för Jönköping och Amanda har lämnat mig för Stockholm så dit får väl jag och Johanna ta och resa någon gång snart tycker jag :)
Annat som man har att se fram emot... tandläkaren... fixa ryggen... ja... inte mycket roligt vill säga :P 

MEN på lördag är det surströmming och då får jag se min fina släkt igen! JÄJ :D Har lite Linnea och Axel - abstinens just nu tror jag. (surströmmingen kan kvitta)
Nästa år åker jag i 4 veckor, om inget sker och kommer ivägen för mig! Bara så ni vet!
Puss till min fina familj och mina fina vänner från en positiv Alina :)

RSS 2.0