Vänja mig

Det har varit jobbigare för var dag att gå upp på mornarna, snoozar som aldrig förr men är uppe vid 7 ändå ;P
Dock känns det som att jag vänjer mig lite mer, innan gick jag coh la mig innan 20.00 nu är jag piggare efter jobbet. Så ikväll ska jag försöka ta mig igenom fotbollsmatchen, Spanien-Portugal har jag för mig. Men, vågar inte chansa, så har redan börjat småpacka inför helgen, ja, Linköping igen :) kalasdags denna helg. Helgen efter det är det sommarfestligheter i Göteborg. Helgen efter det åker jag och Marcus med fam. Juel till västkusten. Helgen efter det är det stochampionatet. Så ser mina planer ut om det håller sig... i hope. Måste erkänna att jag längtar till resan med Juels, saknar mina syskonbarn bajsmycket nu! (kommer väl ångra mig efter 10 min med dom ;)

mycket att göra

Känns inte som att jag får någon lugn stund. jobbar på vardagarna och är inte hemma på helgerna... den 21 juli är första helgen på 1 1/2 månad som jag kommer vara i skara... känner mig stressad när jag tänker på det....
Denna sommar kommer gå fort. Iallafall helgerna som sagt. Snart sitter man i Turkiet med finaste familjen och finaste Marcus och sen är man hemma igen, i kalla Sverige..

:(

jag vill inte vara ifrån min pojkvän!!!

Saknad

Ja jobbigt många jag saknar just nu. 
Kom på att jag inte har träffat mina syskon på aslänge :/ Och nästa gång jag träffar Alex är den 7 juli hoppas jag, men då får jag inte träffa mina syskonbarn. Jag missar Vanessas, mitt fadderbarn och systerdotters födelsedag.

Segt

Jag känner att slutet på denna vecka kommr bli stressig och allt kommer bli nytt.
Jag ska börja sommarjobba imorgon nämligen, är så himla glad över det! Samtidigt som jag måste planera om en massa saker. Det blir stressiga helger en tid framöver om jag ska iväg till Linköping. 
Sommaren blir alltså typ inte ett dugg som jag hade tänkt mig, både positiv och negativt :) Som sagt, sommarjobbet har verkligen gett mig ny motivationsanda.
wowo!

Ändrade planer

OM jag är glad över att jag fått sommarjobb!! Dock blir det lite ändrade planer. Jag missar studentfirande i Linköping på fredag, dock åker jag till Linköping på fredagkväll, hoppas jag innerligt, annars har jag spenderat massa onödiga pengar på tåg/bussbiljetter :P
Måste även kolla med dom om Midsommar, dom var väldigt trevliga och verkade som att om man skulle iväg så var det okej. Och jag menar, hur många jobbar på midsommar?

påminna mig själv

Nu när jag vart ensam igen, Marcus har åkt tillbaka till Linköping/Stockholm, så tänkte jag påminna mig själv om att även om det är skittråkigt att vara ifrån honom och det känns som att inget går bra för mig så har jag massa kul planerar en tid framöver.
Nu i veckan ska jag äntligen klippa mig och färga håret. Okej att utväxt är "inne" nu men min 1 dm långa utväxt är skitful och jag skulle aldrig gå efter mode när det gäller hår. :P
På fredag ska vi på student i Linköping, ska bli mycket trevligt :) Och jag älskar att vara i Linköping.
Helgen efter det åker jag tillbaka till Linköping för att fira midsommar där med ett kalasgäng. Längtar så otroligt mycket. Äntligen ett lugnt midsommar utan stress och osäkra planer. Enda negativa: Jag hade väldigt gärna firat med Amanda och Johanna som jag inte sett på aslänge. Måste ta mig i skinnet och åka och hälsa på dom snart :)
Helgen efter det åker jag till Linköping igen ;P Då ska vi på kalas.
Den 7 juli blir det förhoppningsvis fest I Göteborg.
och även Turkiet i augusti.

Kanoners

Har haft en så fin vecka och helg så det var tungt att gå upp denna måndagen, kl 6 på morgonen. (och få veta att vi egentligen inte behövs vara i Lidköping...)
Det var sommarväder hela förra helgen och in i början av veckan, sen bjöd Linköping på spöregn resten av veckan och helgen. Men hann med både att söka jobb, spela minigolf, hälsa på massa trevligt folk och även mysa med min fina Marcus.
Även om det inte var världens lättaste resa hem igår så gick det fint. Linköping - Jönköping, Jönköping - Falköping, Falköping - Skövde, Skövde - Skara. Tur att det var korta väntetider emellan alla.
Vet inte när jag träffar Marcus igen, men ställer in min på att det blir den 15 juni. Då vankas en student, helgen efter det är det Midsommar, som jag egentligen tycker känns så överskattat varje år, och som jag alltid säger att jag vill fira med familjen varje år, men aldrig gör. Inte detta år heller. Men med kanonbra folk som jag trivs med, det är huvudsaken :)
RIP Mr Trololo förövrigt. Världens bästa ryska man.

RSS 2.0