sjukt

Japp, efter en helt underbar helg med den snyggaste killen i världen, så har jag gått och blivit lite halvsjuk. Halsen värker och jag låter som en 70 årig tant som rökt hela sitt liv. Så skönt, tänkte jag imorse, när jag gick upp för att åka med Vicce och Vasse till Dagis - då jag kan gå och lägga mig igen efteråt. Men nu har jag så ont så jag inte KAN somna om. Jävla skitvinter, jag hatar dig.

Sovit skönt.

haha ja jag har verkligen börjat sova skönt här hos Juels nu, nu när jag lärt mig att Vanessa är tyst när hon får sova bredvid mig :P

Idag har jag varit så uttråkad att jag självmant GICK till dagis och hämtade vanessa, utan vagn. Det är bara 10 min att gå dit, men det är ganska mycket uppför på vägen hem så det var ganska jobbigt att bära henne hela vägen :P 
Vincent åkte med sin farmor till Kalmar och stannar där tills söndag.

Passar på att tacka Peter och Alexandra, det är tack vare dom som jag kan åka till min efterlängtade prins i helgen.
puss

Fullbokad

Ja oj vad jag har fullbokade helger framöver. Det är bra. Dock vet jag inte hur jag ska ha råd. Men många grejer kostar inget som tur är :)
Igår var det släktkalas för fina Vincent. Mycket trevligt. Nästan alla var här på Eklanda. På kvällen drack vi vin och åt kex med ost, jag, Peter, Alex, Arne och Birgitta. Idag har jag, Alex, Birgitta och Vanessa varit en sväng på Frölunda torg och kollat i affärer. Oj vad jag blev shoppingsugen!

Nästa helg är jag i Linköping. 

Helgen efter åker jag tillbaka, med min fina Johanna och Mathias. Det ska bli såå kul :)

Sen blir det myshelg i Göteborg med Axel och Linnea helgen efter det. Ska också bli jättemysigt!

Dock får jag åka hem och städa eller något så jag kan tjäna ihop lite pengar av mamma ;P
och jag är så sur på HM. Jag har ju inga skor, eller byxor, så jag köpte lite på rean, som mamma sponsrade till. Det skulle komma nu i veckan, vilket passade bra då jag var hemma några dagar men icke. Det kom inga kläder :( Så nu är jag skitsur. :P

Behövligt

Ja, att åka hem till Skara var faktiskt behövligt. 
Jag umgicks med Johanna hela dagen, och hon var så snäll så hon bjöd på bio, "En dag" kollade vi på och den var jättebra :)
Och jag har sovit jättebra och jättelänge. Har inte känt mig så här utvilad på flera veckor. Nu ska jag bara få ork att gå ut i kylan och leta efter present till min fina Vincent :)

Mår bra. ojoj. Ikväll blir det mys med mamma, pappa och Larisa framför Idol.
Puss

Förvånas

haha ja jag kan inte sluta förvånas. :P Görkul kväll igår! Erik och Orela kom förbi och kollade fotboll med oss :)
Sen satt jag kvar framför tv´n när dom åkte hem, och Alex gick och la sig. Jag var verkligen inte ett dugg trött. Vid halv 1 gick jag upp. Då hör jag hur någon mumlar... antog att det var Vincent så jag kollade in i hans bäcksvarta rum... tycker det ser ut som att han sitter upp i sängen och bara tittar på mig :P läääääskigt! :P Men jag satte mig bredvid och ha la sig och somnade om direkt.
Sen la jag mig bredvid Alex... PÅ Vanessa :P hahaha var inte beredd på att hon skulle ligga där. Sen kunde jag inte somna fören kl. 3. Men jag låg och skrattade för mig själv. För jag kan inte sluta förvånas över att en så liten människa kan ta så jävla stor plats i en säng. Hon låg med ett ben på mig och ett på Alex. Sen rullade hon runt och låg i stort sett på hela mitt ansikte. Sen vände Alex på henne, som om det hjälpte.... jag hade armar i ansiktet... ben i ryggen. Jag coh Alex låg på varsin kant av sängen medan Vanessa päste ut över heeeeela sängen :P Fantastiskt! :P

Puss

not my day today

varför finns det inga jobb i detta skitland!? Jag HATAR Sverige! Och jag hatar mitt liv halvt idag. Tur att jag har en person som får mig att bli glad iallafall... dock alldeles för långt bort. Vilket gör att det blir minus på mitt liv igen. 
Eller ja, tur att jag har min syster som får mig sysselsatt.
Så att........

En hel del..

Ja, i helgen och veckan har jag gjort en hel del/ska göra en hel del :)
I helgen fick jag äntligen träffa min virakoff! Helt underbart! Jag grät nästan när jag kramade om henne i hallen (på tok för länge :P)
För satte vi och i Elviras säng och bara pratade i kapp allt som hänt. munnarna gick i ett. Märkte verkligen att vi inte har sett på 7 månader. Sen gjorde vi oss iordning, synd att vi inte tog några kort för Elvira sminkade mig göörsnyggt. Vi satte oss i källaren och förfestade och där blev det inte tyst på oss heller :P hahaha
Vi drog till Stadt och dansade en massa (Oleg var där, han var skitkass) och det slutade med att vi var sist av alla i hela stan, dödstomt var dt på gatorna, mörkt och dimmigt :P

Dagen efter sov vi länge. Sen hyrde vi filmen "En blomma i afrikas öken" som var otroligt bra! Se den!
Sen åkte vi och åt med Frida, och sen åkte vi hem och spelade tv-spel resten av kvällen.
Så vi har haft en fantastisk helg tillsammans. :)

Till Göteborg drog jag igår med min kära brur. Idag har jag gjort det vanliga, lämnat/hämtat barnen på dagis. Umgåts med Alex när dom somnat osv.

På onsdag hade jag tänkt hinna åka till Frölunda Torg, kolla om dom har något jobb, och även kolla efter present till Vincent som fyllde hela 3 år i lördags :)
Så på lördag är det kalas för släkten. Ska bli mycket trevligt att få umgås med stora tjocka fina släkten. Därför vet jag inte när jag åker till Skara igen faktiskt :/ böh.
Puss

....

jag vill inte sakna så här mycket :(

Tomorrow!

Jäj! imorgon är Elvira i Sverige! Helt fantastiskt! Sjukt dumt att jag är i Göteborg dock men jaja. 
Just nu är jag sjukt uttråkad dock. Var ute på en kall promenad med Nano, så orkade inte gå alldeles för länge. Och Alex är inte hemma fören halv 9 typ. Ska JAG natta barnen själv? mohahaha... jao, det gjorde jag igår ;)

Puss!

Jag har alltid sagt att jag mår som sämst när jag åker hem från turkiet. Det är fortfarande sant, men igår när jag åkte hem från Linköping var jag näst intill precis lika ledsen. Jag ville verkligen inte åka hem. Jag har haft en fantastisk helg med fantastiska människor och blivit totalbortskämd av M. :)

Nu är jag i Göteborg heela veckan. Peter är borta till fredag så jag får äran att hjälpa till är i eklanda. Och mys-hunden Nano är kvar :)

PS. Johanna, klart jag skriver om dig här ;) Du är en del av mitt liv :) Och bilderna är från alex kamera, när vi brottades på tjejhelgen... och jag förlorade som vanligt. 

Puss!

Tiden HAR gått fort!

När elvira lämnade Sverige för Gran Canaria, då i början, då gick tiden sjukt långsamt, shit. Men sen kom alla tentor på samma gång, och direkt efter kom sommaren, som jag tillbringade mest med min fina syster och hennes familj. Och med barn går ju tiden alltid fort. 
Sen kom Turkiet-resan, som även den gick alldeles för fort, och var alldeles för kul :P Så måste ha en reunion snart med min fina johanna och fina syster så vi kan äta och dricka gott, prata minnen och längta tillbaka.
Iallafall, sen kom sensommaren och jag var hemma i Sverige igen. Elvira fick veta att hon skulle stanna längre än beräknat och då droppade jag in i minidepression. haha! :P Men tiden gick fort ändå, Jag gjorde allt i min makt för att ta körkort, vilket jag tillslut gjort. Och efter det har jag bott hos Alex mycket och kört barnen till och från dagis osv. Så ja, nu är det mindre än en vecka kvar till Elvira kommer hem :D Och jag trooor att tiden kommer gå fort tills dess, då jag ska till Linköping imorgon över helgen :) 
Sen ska jag bosätta mig hos Elvira ;) haha!

PUSS och hela tiden! Snart är det fasiken julafton liksom! ohåj vad jag längtar. och just nu funderar jag på att fira nyår hemma hos mamma och pappa faktiskt, för då är peter och alex hos oss :)
Får se hur det blir :)

PUSS!

RSS 2.0