stressdag och stressvecka

Dagar har inte alls varit kul. Eller seminariet var jättekul, störtkul när alla grupper redovisade vad de hade observerat på de olika platserna de hade varit på. Men att det höll på från kl. 9 till 12 var så där, och sen en paus på 1 timme och sen 2 timmar lektion igen, då för att få hemtentan osv. Jag hade vid kl. 18, då jag kom fram till Skara, bara ätit en smörgår, och hade en sprängade huvudvärk. Så nu ligger jag här och vill bara sova, samtidigt som jag absolut inte vill sova, för då måste jag vakna och börja med den dumma hemtentan :(

vill verkligen inte vara så på. Även om det inte är på, så är det bara jag hela tiden. orkar inte. det är inte jag, att känna så här.

hur man vet att det börjar bli vinter...

det är när håret blir elektriskt. Fan! Jag hatar det! Tur att jag hann klippa av det innan det började :P
Är hemma i Skara nu, själv. Skönt! Mamma och pappa är i Ryssland och jag slapp ta med mig min systers barn hit ;) hehe Idag ska jag bara läsa en massa, det är seminarie imorgon, men inte fören 13.30 så jag slipper gå upp tidigt imorgon. Dock åker jag till Göteborg för att vara där i 2 timmar och sen åka hem igen. DET känns ovärt, men obligatoriskt så :P Men jag ser fram emot imorgon! ÖLKLUBBEN hos Kristoffer :) Ska iväg en snabbis till systemet nu och kolla efter belgisk öl. Det är tydligen det som ska drickas.

Och jag ska till Egypten i vår har jag bestämt mig för. Som förra året. Det var en av de bästa avslappnande resorna jag gjort. och så fick jag ju åka med min underbara mamma också :) japp, i slutet av februari. När man känner sig som mest blek och deprimerad över att vintern aldrig tar slut :) Tror det är någon som börjar tröttna på mitt tjat om resor ;) haha!

ikväll blir det Enjoy och musikquiz med mina fina vänner också. Detta ser jag fram emot! Nu ska vi försöka vinna också ;) haha!

RSS 2.0