Göteborg

Det gäller att inte bo för länge hos Juels för att få Vincent och Vanessa att Inte tröttna på mig.

Idag vaknade jag av att Vanessa stog och bölade för att jag inte var vaken. När jag vänder mig om och öppnar ögonen möts jag av ett stort leende, ca 5 cm från mitt ansikte. Då var hon glad igen. Hon la sig bredvid mig i soffan och var 30 sek vände hon sig om för att kolla att jag låg kvar. Även Vincent skulle tränga sig in i soffan och låg och klappade mig på kinden.

Sen sa han tydligen och argt till Peter: Alina tycker om Marcus pappa!

Just nu är jag skituttråkad och vill bara att dom ska komma hem.

Bra julklappshelg

Även om jag varit på halvkasst humör lite då och då så har det varit en mycket bra helg :)

I fredags kom Alex och Orela till Skara och jag och Orela gjorde pizza och sen käkade vi grönsaker med dipp.
Kl. 9 igår åkte vi 3 + mamma och pappa mot Stockholm. Vi kollade på upsättningen av Svansjön (av Bounce-Benke) som var skitbra! Åh jag vill också kunna dansa så!
Sen åkte vi till Båten vi skulle bo på, väääldigt mysigt :) Åh jag älskar båtar!
Där mötta Amanda upp oss, i en monster-bil ;) så trevligt och mysigt att träffa henne även om det bara var en kort stund. Hon körde oss till en kinarestaurang som vi åt på, sen tog vi en promenad tillbaka till båten som somnade gott =)

Idag var jag på kasst humör, och Alex triggade mig till äännu värre humör så jag var nog inte rolig att vara med.
Men vi gick och kollade på slottet, nordiska museet, gamla stan osv. sen satte vi oss på ett cafe och vid 2-tiden åkte vi hemåt.

Väl hemma avslutade jag dock resan med att halka på trappan så nu har jag ont i hela benet :P

Imorgon drar jag förmodligen till Göteborg igen, för att hjälpa Alex med barnen och på fredag åker jag äntligen till Linköping :)

Bra helg och bra vecka som kommer :)

Tidiga mornar

Har haft en mysdag med Vincent som fick åka med till Skara igår eftersom att det verkade som att han höll på att bli sjukt. Idag känns han pigg, liiite lugnare än vanligt kanske men... Vi har haft en mysmorgon med frukost i sängen och kolla på disneykanalen. Just nu vill jag dock att han ska somna så jag kan få kolla på OC som börjar om 3 min :P

Igårmorse var också väldigt mysigt då jag vaknade i soffan hos Juels av att både Vincent och Vanessa skulle komma och kramas :) Jag är väldens lyckligaste moster :)

och världens lyckligaste flickvän, om du läster detta Marcus ;P

Pusshej


Äntligen torsdag :)

Jäj! idag låg jag och halvsov tills... nu :P Bara för att dagen skulle gå snabbare. För runt kl. 16 så hämtar jag upp Elvira på stationen och så tar vi vårt pick och pack och kör långhelg i Linköping :) Denna gång blir det jag som kör, min kära farbror har lånat ut sin bil till oss (vågar väl inte chansa på elviras bil denna gång efter att alla lampor blinkade sist ;P haha) Iallafall, det blir den längsta sträckan jag kört hitills, men ska nog gå bra, jag blir osäker när jag inte kan vägen, men nu har vi ju åkt denna väg redan så :)

Längtar tills jag får pussas med världens snyggaste kille !

Puss!



Vill även Gratta världens absolut bästa snällaste finaste bror som jag älskar mest på denna jord :) (älskar alla i min familj lika mycket, men erik lite extra mycket just idag :)

Trött

Jag är trött på att sitta... trött på att leta... trött på att åka...
varför har vissa sån tur i allt medan andra inte har någon tur alls...?

den dagen jag har massa pengar

vilket just nu känns som aldrig, men då ska jag köpa mina drömbyxor
http://www.smartguy.se/klader/jeans-byxor/jeans/Dark_stone_Humoer_Jeans_025142_14

Puss!

Ja helgen började fint med ont i magen, snorig och en fet blåsa i munnen så fredagen spenderade jag hemma med mor och far.
Men igår åkte jag iväg till Elvira vid halv 3 och stannade i Lidköping till halv tolv. Gud, vilka är det som säger att man inte kan ha kul när man är ensam nykter på en fest? Jag hade jättetrevligt och kul :) Dock började jag bli trött på slutet så jag körde tjejerna till stadt (måste erkänna att jag blev sjuuukt danssugen ;P) och sen åkte jag hemåt. Hemma var även Erik, micket trevligt :)
Dock gillade jag inte väckningen idag då dom står och skriker att jag ska vakna och gå upp och äta frukost. När jag kommer ner säger pappa att dom äter lax så jag får hämta det jag vill ha själv.... det fanns ju inget annat i kylskåpen! jaja, erik ville tydligen bara ha sällskap vid frukosten och vi satt alla 4 och kollade på skidtävlingen... 

Veckan ser ju inte överdrivet kul ut. Mest väntan... på att det ska bli nästa helg :) 
Annars ska jag försöka få med mina föräldrar till Lidköping på onsdagkväll för då spelar Elvira. sina egna låtar också och det vill jag verkligen inte missa :)
Är så lycklig att jag och Elvira fått umgås så mycket det sista, för i början när hon precis kommti hem så hann vi typ aldrig ses :)

Lycklig

just nu är jag iförsig väldigt trött. Jag som har så svårt för att sova, klart att ända dagen jag är trött är den dagen jag mååste vara vaken. Jättekul när både mamma och pappa ligger och sover i var sin soffa också... buu.

Har fått umgås massor med Elvira det sista och jag är så lycklig för det :) Hon är en underbar vän . Och varje gång påminns jag om de 2 1/2 vecka vi bodde tillsammans i Turkiet förrförra året. Jag kan verkligen inte tröttna på den tjejen. Och jag kan verkligen inte tröttna på Turkiet. Mamma och jag har tänkt åka till Egypten i slutet av januari och hoppas vi får med Elvira. Mamma fråga även om jag skulle med iår igen, till Turkiet... sorry, men en sommar utan Turkiet är inte en sommar för mig :) Jag längtar tillbaka som en galning. Som vanligt.

och jag saknar mina finaste syskonbarn. Jag kommer vara precis som Håkan när dessa barn blir äldre. Om en tjej sårar min vicceboy så kommer jag göra den tjejens liv ett helvete ;) och om någon kille sårar min finaste underbaraste Vanessa-sessa... då är han dödens ;) Stackars framtids-flickvänner/pojkvänner :P sooorry

underbart kul nyår :)

Åh jag är så nöjd över att jag åkte till Linköping över nyår! och jag är så glad att Elvira tyckte om det också :) Och är så glad över att hon var med mig överhuvutaget.

Killarna fixade jäättegod mat till oss alla och vi hade en mysig förfest innan vi drog ut på landet och festade in det nyår året. Runt 4 tiden var vi tillbaka i stan... 
åh nää jag ville inte åka hem till skara efter en jättebra vecka överhuvutaget. och läskigt var det eftersom att motorlampan, bromslampan och avgaslampan lyste hela vägen hem ;P
Snart blir det att kolla hockey med min far.

RSS 2.0