Rädd

Så där. Min dator har inte velat starta i ett dygn, men nuuuu funkar den igen. Trodde jag skulle bli av med alla mina bilder osv. Inte rååvligt.

Har varit hos mormor på lunch, och hon lärde mig massa jympa som är bra för min snea rygg. Hon lärde mig också hur jag ska prata med killar :P haha! Jag ska prata mycket, men iiinget om mig själv, för jag ska vara "mystiskt". Och det är bättre att vara tillsammans med alkoholist eller narkoman jämfört med att vara ihop med någon som är spelberoende. hehe ja jag har lärt mig maaaassor idag.

Nej nu vill jag att tiden går lite snabbare så man kan få börja åka mot Lidköping/Göteborg. Jag har tråkigt.

Sen har jag bestämt att jag ska börja ta med pappa på promenad varje kväll (jag har slutat med det eftersom att det är mörkt kl.4 och jag gillar inte att gå själv i Skara om kvällarna:P)



sneeella

Jag vill verkligen kunna sova inatt. Har som sagt inte sovit bra detta vecka , alls. Har somnat vid 5 och vaknat sent. Så nu ska jag fan ta och somna tidigt och gå upp tidigt. Jag ska gå och kolla på Op och Dq när de sjunger i kyrkan (adventsfirande, been there, done that, miss iiiit ;)). Om jag nu kommer upp :P

Och nu ser jag verkligen fram emot helgen. Vi får se om jag och Elvira tar oss till Jul på Liseberg, beror på ork och väder. :) Sen så blir det julklapps och kläshopping på lördag morgon och halv 7 drar vi till Anne och käkar tacos, förfestar och sen drar vi ut :) KANON


(måste börja ta mer kort. Är inte lika kul att se gamla bilder, eller lära inlägg utan bild alls :P)


Omvända tankar

Har sovit påtok för länge de senaste dagarna. Men jag har haft svårt att somna också... tre nätter i rad har jag somnat runt 5 och vaknat lite över 11.... det är inte roligt.

Iallafall så har jag fått lugna ner mig och tänkt igenom alla positiva saker med jul iår, istället med en negativ som var : att det inte är som alla andra jular.
Det jag totalt har glömt är att Mia och Håkans hus ligger på "landet/i skogen" i ett litet rött hus. (rött både ute och inne :P) så vi ska fira jul i tomtens hus! Hur mer jul kan det inte bli.
Det 25 dec ska vi förhoppningsvis vara här och då hoppas jag alla sover över som de istället brukar göra på jul.

bra. ovärt inlägg men........

nu ska jag klä på mig och ut på stan

Är det första december...?

som man julpyntar? :/
Jag julpyntade iallafall i mitt rum igår :) haha eller jag satte upp 3 tomtar och mitt glittriga renhuvud. Undra vart min lilla julgran är...?

Blääääää på vädret. Ville gå ut och gå men det regnar ju. Hemskt.
Ska ta och ladda min mp3 och om jag orkar så går jag ut och springer senare.

HEeej

Om jag bara hade motivation

Jag har precis fått motivation till att skriva på c-uppsatsen men jag har ingen motivation till att gå till klippbaren och beställa klipptid.Jag har för det första egentligen inte råd. Och för det andra.... jag vill bara ha en frisör, jag blir alltid nöjd när hon klippt och färgat mitt hår, men om det inte är hon som står i kassan så blir det : "ja jag har tid då, går det bra?" Och jag kan inte säga nej! :P Därför ska jag tvinga min syster ringa och boka åt mig, även om jag är 99.9 % säker på att hon kommer säga nej.

Och imorgon ska jag köpa blåbärssoppa. Fy fan vad gott


Käääääss

Just nu kände jag mig skit kass :P haha!
Skulle sätta mig och göra mina egna källor till källförteckningen, men när jag kollade på det förra arbetet så är det skitbra gjort. Joanna har verkligen ansträngt sig. :P Jag fattar inte vart hon ens fått alla ord och grejer ifrån. Så jag har mailat henne och bett om att hon ska få hjälpa mig förklara på måndag.

Innan måndag blir det myyyyyyshelg i Göteborg!
Jag och Elvira åker till Göteborg vid 17, och om vi orkar och hinner så kanske vi tar oss till Jul på Liseberg. Jag är jättesugen på det! Det är så otroligt mysigt, om det inte regnar då :P
Sen ska vi ut på stan på lördag. Elvira ska kolla efter någon partyklädsel, själv är jag faaattig så jag ska bara köpa julklappar. Jag vet vad jag ska köpa till alla, nästan alla iallafall, så jag hoppas jag kan köpa klart allt så jag slipper tänka på det det, och slippa tänka på att pengarna ska räcka.
Sen blir det middag, tacos hos Anne, med oss 3, Alexandra, Amelie och en till förmodligen, förfest och sen utgång, om de gamla orkar ;)

På söndag kommer vi vara bakis :P hahahaha! och jag stannar i Göteborg (om jag får ;)) för jag ska träffa gruppen på måndag. Det är typ bara 3 veckor kvar innan vi ska vara klara. Det gör mig nervös.


Jag chockar mig själv ännu en gång :P

Ja, först så får jag igång min spotify helt själv. Jag är inte en människa som kan fixa grejer på datorer, jag har alldeles för dåligt med tålamod. Men nu chockar jag mig själv. Jag ligger och kolla på Glad-iator (Jag har skrattat åt den tv-reklamen varje gång nu :P) och nej, jag vill inte till Rom. Eller jo visst vill jag det, nu när jag kom på det, men jag vill faktiskt ha snö! (Jag hatar snö och kyla) Men jo. Jag vill ha snö, en snöig kväll, ha snöbollskrig, åka pulka, komma in till värme, sätta sig med en varm filt, varm choklad och tända ljus.... och lyssna på julmusik! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Ge mig jul!

Dock är jag ju inte lika förtjust i Jul iår som alla andra jular. Jag älskar att umgås med min släkt, speciellt på jul, för då vet jag att det är en länge stund. Då kommer alla runt 3, vi äter, spelar fotboll, pratar, skrattar, kollar på tv, äter clementiner, godis osv. Skriker: kommer inte tomten snart, kommer inte Håkan snart, tomten kommer (Det är inte Håkan, det är någon annan ju ;)) får paket, öppnar aaaalltid paketen i åldersordning (kanon, jag är nr 4 av typ 20, om inte vincent är med ;)) och sen är det mys på hög nivå. Och alla sover över.

Iår jobbar typ... pappa, så det blir typ inte alls bra. Förlåt. Vi ska förmodligen fira jul 25 dec.... jag vill inte det! Jag är så insnurrad på våra traditioner så jag kan inte ens ändra på en dag... :P jag vet, skitlöjligt, men traditioner, speciellt JUL är viktigt för mig.
Jaja.... skit samma. Blir säkert jäääääääättebra. Ska vara trycka in det i min hjärna...
och så vet vi inte om Erik kanske jobbar också. TRÖK! Och Alex m. familj firar i kalmar, tråkigt för er... ;P

 Precis!

Supertrött

herregud vilken kväll igår. Eller vilken helg över huvutaget. Är så trött så jag vet inte vad.
Dansade massor igår iallafall. Det hela slutade med att jag ramlade ur bilen när vi var hemma i Skara, fick inte fram mina nyklar så i en kvart tänkte jag faktiskt sova på trappan. :P Men jag tvingade mig upp och hittade nyklarna tillslut. Åh gud jag mår inte kanonbra just nu :P

Jag vill verkligen gå på massa bio nu. New Moon, 2012 och Disneys En Julsaga. Så jag ska tvinga med min mamma på iallafall 2012. Tänkte att En Julsaga är lite av både min och Alex stil, så den tvingar jag med henne på. New Moon, någon som vill gå med mig? :P

HEJ

Herrejäflar

Ja igår gick ju så inte som jag hade tänkt mig. Hade tänkt att inte dricka så mycket eftersom att jag och Elvira ska ut ikväll också, men när de började hälla i mer vin i mitt glas så gick det ju snett.... :P Sen fick jag sitta ifram i taxin igen, som vanligt! Ja och där började jag prata om att jag alltid pratar och frågar ut taxichaufförer, med taxichauffören. Men jag gissade iallafall rätt på hans ålder, 28! hahahaha :P Det gjorde min kväll.

Sen drog vi in på Olins.... och jag dansade bugg! HAHAHA! HAHAHAHA! Jag kan inte sluta skratta när jag tänker på det. Jag hatar dansband, men var och kollade på det iallafall. Det var ju ändå Zekes, och dom var inte så dåliga som alla andra dansband.
Seeenn....... stog jag och pratade med min gamla lärares son, och sa att hans pappa var min favolärare i typ en kvart.
SEEEEN var jag groupie också... herregud.... det skäms jag över :P hhahahahaha, men lite kul var det. hahaha jag fick t.o.m gå in efter stängning för vakterna.... groupiiiiiii! HAHAHA
Sen blev det efterfest och jag satt och sa en killes namn och avslutade det alltid : .... med Z:aaaaaaa! Tror jag iallafall. Annars drömde jag det... .hoppas jag drömde :P

Sprang hem igenom kalla mörka Skara vid 4, och somna som en stock direkt när jag kom hem.
Trodde jag skulle banga utgång förut för shiiit vad sleten jag var. Men efter en kall dusch mår jag kanon och är taggad. Elvira skrev: ta på dig högklackat.... attans... jag som tänkte ta mina heeelt platta stövlar :P

Jaja, ska dra mot bussen om en stund. Pöss 

Tralalala

Gud vilket väder. Göteborg har blivit bombat av ett regnmoln. Gick med Alex och Vincent en bit, och när jag kom tillbaka hem så rann det från hakan, håret, jackan osv. Jag var dyngsur. haha! Men nu är jag torr och gla, har suttit och letat en massa info här på internet, till c-uppsatsen, även skickat iväg lite frågor (enkätundersökning) till folk via mailen och hoppas att många svarar. Mami är min första räddare :) Hon svarade jättesnabbt ;) hehe

Skulle egentligen åkt hem imorse men vi fick en tid med vår handledare kl. 11 imorgon så jag åker hem imorgonkväll istället. Yes, en till natt med Vincent..... han dras till mig om nätterna, så det slutar alltid med att jag ligger på kanten, i fotändan, och Vincent ligger på heeeeela min huvudkudde.... snällt. Det ska jag komma ihåg... :P

Hoppas pappa kommer ihåg att jag vill ha tacos imorgon kväll. Moahaha! Blir även, förmodligen, Idolmys med tjejerna, men det kan inte stoppa tacosätande med mina föräldrar ;)

SHIT! för en timme sedan var det ganska ljust(även om det regnar) men nu, 15,45 är det nästan kolsvart här.
Ja, hade det varit snö istället för regn, och man hade haft en kille så hade det varit riktigt romantiskt... :P
Jag vill ha juuuuuuuuuuuul nuuuuuuu!
Men först utgång med Elvira på lördag (någon som vill med? :)) och sen utgång med Elvira IGEN, helgen efter. Då också med Alexandra, Anne, Amelie + vän, och innan blir det mat och mysförfest! HÄRLIGT


Tänker tillbaka hela tiden..

När jag var i Yalta / Ukraina så fick det mig att sakna Turkiet jättemycket. Havet och solen och allt kändes nästan likadant.


Jag saknar att festa med min syster massor


Jag saknar att få dricka redbull vodka i värmen för att sen dansa hela natten


Jag saknar att få bada i havet varje dag och sola och bli brun


Och självklart saknar jag att få umgås med min bästa vän varje dag.
(och den mörka utväxten i mitt hår, den vill jag bli av med, men behöver vara något annat än en fattig student för att ha råd med det)


Vilken jefla sol

Jag ser ingenting här hemma för att solen lyser så skarpt genom fönstrena.

Jag har så sjukt ont i tungan, har fått ett sår på sidan av tungan av en av medicinerna jag tog för halsflussen (den var såpass start) och det är superobehagligt.

och där försvann allt som jag tänkte skriva...... :P

Precis som vi sa förut

Även om vi inte ses varje dag som vi gjorde i tre år, på gymnasiet, längre så känns det fortfarande alltid lika bra att ses , vi i tjejgänget :) Det blev en fika på Nocces med  Frida Sandra Jenny (Amanda i Linköping tyvärr) med massa prat.
Nu ligger jag och kollar på Greys Anatomy och hänger inte alls med. Hostar och har mig. Måste orka gå upp och ge djuren vatten, och sen ska jag köööka teeee....

åh jag önskar att jag tog med kameran hem...

Hemmaaaa

Hemma! Oj vad skönt. Vart ska jag börja.... hur ska jag sluta?
När mammas studenter åkte hem åkte vi till mammas kompis Larisa och sov där en natt. Vi gick på stan osv sista dagen och sen tog vi nattåg till Moskva. Därifrån flög vi till Simfiropel och sen åkte vi buss till Krim/Yalta - Ukraina :) Där började det tråkigt.... jag får hemskt ont i halsen och hosta. När vi kommer fram till min mammas kompis Natasha och hennes mamma får vi god mat och sen går jag och lägger mig direkt. Vaknar upp av att jag känner mig kokhet, och kan knappt andas... första jag får för mig är Svinis! Alla blir oroliga så vi ringer dit doktor. 39 graders feber och halsfluss var det. Och inte nog med att jag skulle börja ta 4 olika mediciner, jag fick en jävla spruta i rumpan också! Helvete vad jag grät. Jag är livrädd för sprutor. Jag har fortfarande ont i skinkan också.... det är 4 dagar sedan nu :P

Så jag missa en dag av äventyr men tog mig ut dagen efter och fick se det underbara havet, palats och mycket mycket mer. En mycket vacker plats Yalta. Över förväntan. Dock är jag ju ledsen över att jag bara fick se det en dag, eftersom att jag blev sjuk, så dit ska jag absolut åka tillbaka.

Resan hem var inte rolig. När jag är sur, vilket är väldigt sällan, så är jag en otroligt hemsk människa. :P Så Orela och Mamma fick stå ut med en tjurig mig i 3 timmar.... men jaaajaa :P Vi fick ju vänta på 2 flygplats i över 8 timmar på båda. Först från Simfiropel till Kiev, därifrån till London och sen hem till Göteborg. Tog mer än 24 timmar. Nej, inte kul när man är sjuk :P

Meeen... Resan var kanonkul!


Undrar...

Jag undrar hur det känns att sova... låg och tänkte på det innan jag skulle somna igår men det går ju inte veta, eftersom att man inte tänker när man sover.... knääppt.

Nu ska vi snart iväg till marknaden, köpa lite grejer, och sen blir det cirkus. Ska bli spännande. Sist jag var på rysk cirkus var när jag var ca 6, men kommer ihåg hur jävla coolt det var. Det är ju någon av världens bästa. Ska ta en massa kort.

Sen åker studentera hem till Sverige, och jag Orela och mamma fortsätter vår resa, först till mammas vän Larissa, och imorgon till Moskva, för att därifrån åka till Ukraina.

Bra att jag har bloggen. Vi har gjort så sjukt mycket på bara 2-3 dagar så nu kan jag komma ihåg genom att läsa här.

Showen igår var skitcool föresten :)


Puuss

Live från Ryssland

Japp. Nu är vi här. Igår åkte vi till Zoo med sjuuukt mycket intressanta djur! Jag fick se min efterlängtade isbjörn sist, bra avslutning!

Idag åkte vi först till Alexanderpalatsen som blev mitt favorit för där bodde tsarfamiljen Romanof, där den yngsta dottern hette Anastasia, så ni vet nog vilken familj jag menar nu. Coolt! Fick reda på att de förmodligen hittat ben från deras kroppar så man vet att ingen överlevde (som i filmen) Folk stormade alltså in i deras palats och kidnappade dom till Sibirien. Där sköts dom, och på kropparna häldes syra för att man absolut inte skulle hitta kvarlevor från dom.
Sen gick vi vidare till Katarinapalatsen, det blå otroligt vackra.
Efter den åt vi god mat (mmm borsch) och när de andra åkte och kollade på kor och hästar så åkte jag och Orela in till st.petersburg och Nevskey Prospekt och fick till Vinterpalatset och kollade på en skitcool ny utställning.Vi gick tillbaka och nu håller vi på att göra oss iordning för att gå till en pub, kanske vidare till daaance sen. :)
En bra resa hitills!

Sen ska vi åkte tåg i 7 timmar till Moskva för att åka vidare till ett nååågot varma Ukraina. Skriver säkert mer här. Mamma har sin dator med sig.

PUSS

Tiden går sååå långsamt

Har kollat på 17 again. Vilken mesig film. hehe men helt ok, för killen från Vänner är med, och han är en bra skådespelare tycker jag. Så just nu sitter jag och väljer mellan Slumdog Millioner och The hangover.... hm... blir nog den första.
Tiden går så långsamt när man vill att det ska gå fort. Jag skulle vilja sova nu, men värt om man ändå ska upp vid 2 inatt. Då kommer jag vara ännu tröttare så.... heja att hålla mig vaken!

Snart Dags

Så där. Har packat ner alla kläder jag ska ha med mig. Inte jättemycket, även om vi ska vara där 10 dagar, men jag tycker inte det är jobbigt att använda samma kläder två dagar i rad : P
Ska packa ner smink, shampoo och såna grejer snart.

Gud det snöar verkligen! Kan du inte göra så det snöar på jul istället? Det är viktigast för mig. Snö när man kollar ut genom fönstret i tv-rummet och skriker: Kommer inte tomten snart! Kommer inte Håkan snaaart!? Det är julkänsla! Eller när Axel slår vad om att han kan dricka mest julmust. (fast det var nog rätt längesen)
Snö i Ryssland kommer det nog också bli. Men förhoppningsvis inte i Ukraina. Där är det 15 och sol på lördag.

Och ja, ibland förstorar man saker. Men det är löst nu, vilket gjorde min dag :)

Fasen jag har lite pengar på kortet. Det gör nästan lite ont... :P


hihihihiihihi

Jag är glad. Kanoners!

Bra dag. Fick inte jättemycket klagomål av Bengt utan mest lite småsjusteringar.

Satt barnvakt åt Vincent. Eller han sov under hela tiden förutom de sista 20 min. Stannar här över natt och åker hem imorgon eftermiddag och då blir det fika med Elvira :)
Ska även hämta pakeeeet på Ica . ojojoj ;) !

Och här kommer den enda vettiga bilden på mig från halloween. Jag ser OK ut på denna. Ser förjävlig ut på alla andra. Men bjuder på det för det var en äckligt rolig kväll :)


Så nu vet vi att jag inte ska ha blont hår! :)

Glömde...

Jag gifte mig igår ju! haha :P Ja som sagt, det var en rolig Halloween :)

Kan inte förstå att man kan vara så trött när man inte gjort något på hela dagen. Känner nästan ångest över att allt jag gjort idag har varit att kolla på tv i min morgonrock :P

Men imorgon åker jag till Göteborg, tjötar med gruppen och Bengt, vår handledare och sen åker jag och är barnvakt åt Vincent några timmar. Urs, jag har sagt till Alex att inte mata honom så jag slipper byta blöja för jag kommer nog aldrig lära mig att klara av lukten.

Jääää! Ryssland om 4 dagar! Jag längtar :D

November

November is here. Konstigt att man snart ska börja med adventsfiranden och köpa julklappar... Advent var och är det mysigaste jag vet, när det är mörkt och kallt ute, och hela familjen samlas med fika och ljus. (ibland iallafall ;P) Kommer ihåg när jag var liten och vi aaaalltid gick till farmor för att fira advent. Hon köpte alltid massvis med kakor och någon av adventerna så köpte hon smörgåstårta. Ugh , vad ska man köpa till folk i julklapp då? Jag har så jävla lite pengar nu.... igh igh


Igår var iallafall en av de roligaste kvällarna i mitt liv! Vi började med att göra oss iordning här, och fy fan vad snygga vi blev ! Hahahahaha Idoljuryn, fy fan vad vi såg ut! Jag såg ut som en tjock Laila Bagge och är mycket nöjdare med mitt vanliga utseende nu efter denna utklädnad :P
Vi drog ut till en fest hos Maria Jern, kul :) Med mycket musik och skratt. Vi hittade många som kunde matcha in i vår utstyrsel ex. Idol-Niklas, Idol-Mariette osv :P

Vi drog vidare till Olins och dansade. Jag och Amanda fick förmodligen inget ragg eftersom att det såg ut som att hon var min pojkvän och jag hennes flickvän :P hahahaha!

Bäst var alla reaktioner med folk som kände Johanna först inte såg att det var hon,så dom dissade henne totalt :P
Och när hon dansade mot personer vi inte kände, på smörgåshörnan med sin flint och mage. Helvete vad jag skrattade!

Ja En sjukt lyckad kväll var det :)


Laila Bagge reda att ge ut guldkort till festfolk

Anders och Laila Bagge kom bra överrens denna kväll. Anders gav ut få "poffar"

Andreas Karlsson och Laila hade en fling denna kväll... Andreas trodde först det var Blondinbella han flirtade med.
Han tyckte hon var som en sommarbris mitt i vintern (Kommer inte ihåg vad du sa Amanda :P)

RSS 2.0