Höst 2

Det är mycket inplanerat nu. Ojoj och stackars Marcus har inget att säga till om, han bara åker fram och tillbaka hela tiden, mellan Skara, Linköping och Stockholm. Han är bäst! (och jag är bortskämd ;))
Nu i helgen har vi umgåtts väldigt mycket med Johanna och Mathias, och det har varit så himla kul :) I fredags byggde killarna ett skåp, sen satt vi på Enjoy till midnatt.
Igår hade vi spelkväll. Även det var kanonkul :) Vi köpte med 2.3 liter is till Johanna som åt upp nästan hela påsen :P 
Idag har vi varit och kollat på fotboll, Skara-Falköping, då Mathias precis börjat i Skara FC. OM jag blev sugen på att börja spela fotboll igen!?
 
Nästa helg är det surströmming.
Helgen efter det är det babyshower och helgen efter det är det sista oktoberfesten. Så Linköping får vänta en månad. 
Men jobbsökandet fortsätter!

Puss

höst

Man blir bortskämd när man sover med sin pojkvän i en vecka, och hela sommaren har vi haft väldigt mycket tid tillsammans, när sommaren är slut så är man tvungen att åka hem och allt blir så tomt, tyst och tråkigt. Jag visste inte att man kunde ha såna här känslor för någon och jag säger det ofta till honom. :)

Har mumsat i mig både björnbär och vindruvor och växer i trädgården. Ville bara ha det sagt ;)
 
Turkiet var kanon as always! :) Nu längtar jag till fredag och sen helgen efter då det är Surströmming!
 
Puss
 

Back

Om jag säger så här, när jag kom innanför dörrarna sprang jag in och la mig under 2 filtar, när jag gick och la mig satte jag elementet på 25 och drog över 2 täcken över hela mig. När jag tog en dusch så duschade jag i kokhett vatten och ville inte gå ur duschen för när jag gjorde det var hela jag gåshud. :P
Tajta byxor är inte skönt när man gått i klänning och kjolar i 3 veckor.
MEN! Om en timme åker jag mot Linköping och får äntligen pussa på min pojkvän och han får ta och värma mig i denna elendiga kyla!

Puss!

RSS 2.0