Nervös inför resan?

Urs jag har mått så illa de sista dagarna. Jag funderar på om det kan ha med resan att göra, för de sista gångerna jag har rest så har jag mått illa dagarna innan. Ja herregud, när jag åkte till Glasgow mådde jag ju illa hela resan också :P Förstår inte varför jag skulle vara nervös dock . Kan ha å göra med att Mamma har skickat iväg hennes två blygaste mesigaste barn (jag och erik) Tack gode gud att Orela ska med ;)

Igår var Lisen här en stund . Alltid lika kul och lättsams med henne :) Hoppas det fixar sig med hennes jobb när vi ska till Turkiet bara. Annars kommer vi få ändra på en maaaassa, för jag tänker ju inte direkt åka dit själv i 5 dagar :P

I helgen var vi först hos Jonas på midsommar. Kanonmysigt och så där "lugnt" som jag ville ha det. :) Dagen efter åkte vi ner till Lysekil och sov där en natt :) Igår jobbade jag, och idag mår jag illa :P

Sitter nu och väntar på att min kära vän Amanda ska sluta jobba :)

PUSS

Midsommar :)

Den vita klänningen är på och jag är taggad. Om några timmar kommer släkt och vänner och det blir midsommarmat på altanen. Sen åker jag och Elvira vidare till Jonas o co. för att fortsätta firandet där :)

Det enda är att min hals inte vill sammarbeta med mig idag. Det kliar och irriterar och min röst låter som fan. Men det är bättre nu än i morse. Superdumt, jag som verkligen ville träffa gänget innan de åker till Lisch :(

Fint väder är det iallafall och det gillas skarp :)

Puss!

Helt slut

Jag är helt slut efter denna veckan! Och då är det ändå en hel dag kvar! PLUS att detta inte ens är en hel vecka, utan när jag börjar jobba i juli så kommer det vara en extra dag varje  vecka. Jag kommer ju bara sova på helgerna. Fy vilken tråkig sommar.

Vill bara åka till min syster och träffa alla dom :) Det kommer jag inte göra fören om mer än 2 veckor ju!

Pusshej

Bäst så :)

Jag blev moster igår :) Till en liten tjock Vanessa :) MYS!
Jobbade idag också. Och på fredag är det midsommar. Detta år går jag efter min magkänsla, som jag inte gjorde förra året, tyvärr :) Så det blir en väldigt lugn midsommar med typ ingen kompis :/ Jaja, midsommar är överskattat och lite förstört för min del så det blir bäst så :)

På onsdag nästa vecka åker jag till Uzbekistan föresten :)

Oooh, lördag var kanonkul! Jag fick hjälpa Amanda på en 170årsfest och vi hade superkul :) dricks fick vi också ;)
Det var rocktema och typ alla var jättebra utklädda :) Så kul vill jag också ha i den åldern!

18/6 2010

Har varit med Elvira hela dagen och det har varit superkul :) Vi satt först och tjötade en massa, hon fick berätta om sin student och studentbal. Sen åt vi, vi åkte även ut till Botorp där Erik och Kristoffer höll på att spela in dödsmetal-trummor , och där Orela hade städat såååååå mycket och fint :) Sen åkte vi hem och kollade på "Min stora feta grekiska semester" som var bra, men den hade absolut inget med "Mitt stora feta grekiska bröllop" att göra. Det enda som var samma var huvudpersonen (som inte spelade samma person alltså) och att det hade grekiskt tema :P Men den var bra iallafall :)

Hade planerat att jag inte skulle behöva sova själv, men så ändrade det sig så nu får jag göra det iallafall. Det suger.

Imorgon ska jag hjälpa Amanda på 170års fest :) Ska bli kul! Hade gärna åkt till min faster och farbror innan där släkten ska grilla, men har ingen skjuts hem tyvärr så det får jag helt enkelt strunta i :)

Bu för maradona men heeeja Argentina i VM!


Rotat ur min garderob

Ja herregud, jag kommer få gå i samma kläder varje dag i Uzbekistan för jag har typ inget i min garderob som både täcker knän och axlar. Tack gode gud att min syster hade 2 kjolar jag kunde låna iallafall.
Känns så dääär lockande att åka till 40 graders värme där det inte finns någonstans att bada :P Men mina släktingar tycker nog det är kul att vi kommer, min ena syssling har t.o.m skrivit det till mig på facebook :)

Ja, jag kommer inte på så mycket mer att skriva om. Förutom att ; för mig får vilket lag som helst vinna fotbolls-vm bara det inte blir Tyskland. Klarar verkligen inte av dom. Inte herr ELLER dam-laget... Damerna där är ju inte ens damer! Dom är män allihop!

PUSS

Studio o grillning

Idag åkte jag med heeela The Flaming Moes till Studion, jag och Orela städa lite i huset. Eller rättare sagt, Orela diskade precis aaaaallt som fanns i köket och jag rev lite tapet och satte upp gardiner :P

Sen tvingade jag med dom hem till huset för att grilla :) Mycket gott blev det. Hemmagjord potatissallad och hamburgare, och även fläskFILLE ;)

Nu är jag skittrött. Kan inte tänka mig alla studenten som firar, första dagen på studentveckan :) Fy fan vad jag är avis. Fast inte nu då, eftersom att jag isåfall skulle somna på dansgolvet :P

puss

Uzbekistan

Fick sms av pappa imorse. Dom är framme i Tazkent, har träffat min sysling med framtida fru och ska iväg till min morfar nu :) Jag är avis!

Fasen vad varmt det är ute eller!

Supernöjd :)

Just för tillfället är jag supernöjd med mycket. Göteborgstrippen med Jonas sön-tisdag var mysig. Vi satt barnvakt hela måndagen och på tisdagen gick vi på stan och sen satt vi i solen på filt med Jonas syster m. pojkvän :)

Idag har jag varit hos frisören från 9-12 och är supernöjd med håret nu :) Det blev lite ljusare och lite kortare. Men syns inte så mycket, men tack gode gud för att min utväxt är borta :D

Nu är jag ensam hemma i lite över en vecka eftersom att min mamma och pappa är i Uzbekistan.

På fredag blire 20årsfest för Lisen och Linn. Gamlingar, 20 år ;)

RSS 2.0