Hemtentaskit

Ja fy fan vad jag hatar den här tentan. Och även när min bror(som är smartast i världen) försöker läsa en text och inte fattar en mening, och ÄNNU värre, när inte Orela (som är engelsk och också megasmart) inte förstår texterna, då kanske ni förstår hur svår den är.
Nu har jag iallafall skrivit på alla frågor utom 2. Den ena komma jag kanske få skita i helt för lärarna har inte gett ut någon kurslitteratur till den. Den andra håller jag på med nu. Har skrivit lite nu iallafall. Ska kolla igenom en text till, och sen läsa igenom en heel text till efter DH och sen ska jag läsa igenom svaren, och kl 15 imorgon ska den vara inskickad.

Vet inte hur jag ska kunna tacka min bror för all hjälp han gett mig de senaste dagarna. Är så lyckligt lottad att ha den bästa familjen i världen. Min syster sa åt mig att kämpa vidare när vi pratade i telefon förut, vilket fick mig att tänka: Fan skitsamma om jag får underkänt. Då får jag väl förhoppningsvis bara skriva om den specifika frågan som jag fick dåligt på. (hoppas hoppas hoppas! :P)

Nej nu ska jag kämpa vidare (och kolla på Biggest loser lite dårå ;))


Hopplöst

Jag orkar inte gråta mer över dumma tentor som jag inte förstår. Frågorna förstår jag inte, texterna som ska HJÄLPA en att hitta svaren förstår jag inte. Jag orkar verkligen inte. Och nu har vi typ 3 dagar på oss innan den ska vara inlämnad och jag måste gå igenom aaaalla texte igen vilket är ca 1000 sidor och allt är på engelska. OCH häften hittar jag inte, även om lärarna sagt att det ska vara såååå enkelt att hitta på internet. föck u.
Jag vet inte vad jag ska göra. Sitter och läser och blir ännu mer ledsen eftersom att jag inte förstår vad jag läser.  bu

Hurra :)

Jag klarade iallafall den tentan som jag hade i förra kursen, alltså är jag godkänd i hela kursen :) Nu blev jag lite glad i mörkret och kylan iallafall :)
Nu är jag hemma i Skara och ska väl kolla på Vänner, Biggest loser och något mer och sen måste jag upp och hämta mitt täcke på vinden. Seen ska jag läsa. ugh, har fortfarande fått någon motivation till att komma igång med läsandet.
Men imorgon är det muuuusicquiiiiz :D JÄ! Stoa gänget, jag, Amanda, Johanna, Elvira, Erik, Orela. ååh nu vill jag faktiskt vinna :) Och dricka öl och cider, för det är jag värd efter en klarad tenta ;)

PÖSS

fäään

fan, har hamnat i icke-plugg-humörs-perioden nu. BU! Jag orkar inte. Försöker, men när jag läst en text kommer jag verkligen inte ihåg vad det handlade om. Eller ännu värre, FÖRSTOD inte vad den handlade om pga engelska eller helt enkelt en helt för svår text. Urs. Jag vill ha jul. Eller varför inte ett jobb!? (det kommer jag aldrig få... jag kommer sita fast på handels, 45 år gammal.... bo i Alex och Peters bod som kommer vara ombyggd till mitt lilla krypin ;P)

Nu ängtar jag till torsdag. Inte för att jag på morgonen efter måste vakna kl. 5 utan för att det är musicquiz då, och jag får vara med mina älskade vänner och denna gång även med min älskade bror med flickvän :) I LIKE! Jag har börjat klura på hur lagen ska se ut. haha :P Vi måste ju ha de 4 bästa i samma lag (alltså inte jag i det laget ;P)

Nej, tillbaka till texten. uuuuuuurz.

Däremot har jag hittat lite julklappar som ska köpas imorgon. Både på stan och på internet. Hittade en sak som jag själv vill ha sååååå mycket så det ska jag köpa... till både mig själv och linnea tror jag. ;) haha tvingar på henne saker som jag själv älskar ;P (nej jag pratar inte om HV-trosorna Linnea :P haha)

Vad köper man till sin mor och far i julklapp?

Helger går alldeles för fort

Jag har faktiskt inte kollat lika flitigt på The Hills efter att Lauren inte var med men nu ikväll var aaabsolut sista avsnittet och det känns jättesorgligt. Tråkigt :) Nu får dom starta en ny sån serie tycker jag :P

Kalaset i helgen var myyyys, och alltid lika kul att träffa släkten. Sen åkte jag hem och förfestade med Elvira på vinden och sen drog vi till ett Mangos med mycket folk, faktiskt :) Jätteskoj var det! Bäst var nog när vi skulle på efterfest, började gå, kollade på varandra och vände samtidigt. Vi var helt enkelt inte sugna på efterfest. Så vi tog på oss våra mössor och gick hem och sov i min sköna säng istället :)

Nej. Trött dag har det varit. Urg, orka gå upp kl. 6 imorgon. nooooot

19 november, fredag

Ja, känns som en bra dag faktiskt.
Ska åka med bussen till Göteborg runt 15 och vara barnvakt åt vincent när de andra åker på babysim. Japp, jag skippade faktiskt föreläsningen idag men jag hade faktiskt mina skäl. :)
Musicquiz var supermysigt som vanligt. Och som vanligt vann vi inte :P Men vi ska försöka muta med oss min bror o. co. nästa gång så kanske vi får komma till final ;P Vem säger nej till gratis öl liksom ? ;)

imorgon är det kalas för Vincent också :) Släkten åker till Göteborg för att fira vilket ska bli kanonkul :) Det påminner mig om att det är Hockey snart, 4 december åker jag pappa Håkan Axel och vår nya hockeymedlem Jonas :P Då ska jag köpa nya hv-trosor, för dom är mina favisar ;)
Sen får väl vi försöka komma på en annan helg som Axel och Linnea kan komma ner till Göteborg för vi kan ju inte missa Göteborgs-jul-mys-helgen iår!? ;)

Sen är det ju Jul och det är alltid MYS. Även Nyår börjar vi få lite ideer om och om det skulle bli som vi planerat lite på än så länge (inte för stora förhoppningar) så kommer det nog bli supermys :)

Onsdagen jag väntat på !

haha så, nu är den inskickad. Det jobbiga är att man inte kan slappna av NU. Litteraturlistan är lång som en julaftonsinhandlingskvitto och jag har en utav de 1000 man ska ha inför nästa kurs. Jag ORKAR som sagt inte!
Nu ska jag tvätta håret och klä på mig vanliga kläder, som jag inte gjort hela denna veckan ;P

Men resten av veckan ser jag fram emot. Ikväll åker jag till Göteborg och kramas med min syster och hennes underbaringar. (Peter vill jag inte kramas med :P) Imorgon blir det första föreläsningen på nya kursen och sen kommer Jonas. Vi ska se SAW 3D, och jag bajsar nästan på mig när jag tänker på det. Vad ger jag mig in på? Jag hatar skräckfilmer. Nu ska jag se det på Bio, med högt ljud och i närbild! huu.....
På fredag åker vi hem ganska sent, med 3/4 av Juel-family. På lördag blir det ölkväll hos Kristoffer :) jäj!


Planer

Dagens planer blir iallafall att kolla på vänner och äta räksmörgås. Verkligen veeerkligen givande dag. Jag har nog på sätt och vis redan lagt ner hemtentan. ooooh det är ju Desperados Housewifes också :D

hmmm... nästa vecka ska jag nog försöka komma ihåg att packa ner mjukis o träningsskor, så kanske jag kan springa runt i eklanda nån gång ;P

Känner att jag börjar ta upp bloggen igen, här kan jag klaga och peppa mig själv =)

bluöe

Sådärja. Där försvann en massa planer inför nästa år. Ja, jag känner verkligen att det är november, jag blir alltid lite smått deprimerad av vädret, skolan osv och ingenting känns rätt eller bra. Jag skulle faktiskt hellre vilja ha jobb nu. Göra samma saker varje dag (inte behöva lära in en massa fakta och skriva tentor) och få in pengar som man sen kan shoppa upp eller åka utomlands för. Jag har ingen ork för något just nu.
Vill ha julafton. Jullov, köpa julklappar (för vilka pengar?) och vara med släkten :) Det är vad jag vill just nu. Min släkt är bäst

Hemtentaplugg

Ja, jag har iallafall skrivit på de tre frågorna, så även om jag skrivit om helt fel saker så kommer jag iallafall inte skicka in ett blankt papper på onsdag ;) Vill att Erik ska komma hit så han kan läsa, säga att jag gjort helt fel, så jag kan ändra på skiten... IGEN ;P Får nog ta och köpa något till både han och Peter som hjälpt mig så otroligt mycket, Peter med alla bokinlämningar och Erik med denna hemtenta. Jävla korv att man är student och inte har några pengar dock.

På onsdag kväll åker jag till Göteborg igen (efter att som sagt ha skickat in hemtentan) för på torsdag börjar nästa kurs. Är tyvärr inte alls förberedd för denna, utan böcker och allt, men det var jag för denna också, då missade jag även de två första veckorna, så det känns okej ändå =)

Ska man börja tänka på julklappar också? Jag är så gammal och tråkig så jag önskar mig typ bara böcker och småthings iår. Pengar får det också ta och bli. Vill ju resa i februari (om det blir med pojkvän eller kompis vet jag inte men) ååååh Egypten igeeeeeen... ja dit vill jag.


Syssling, Orela, jag - Uzbekistan

 Egypten - Hurgada

RSS 2.0